Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Aleea Căuzași 57B, București 030803

Videochat non adult

Videochat non adult

 

Videochatul non adult este activitatea in care modelele se bazeaza foarte mult pe abilitatile de comunicare si convingere.

  • Alegand meseria de model glamour non adult ai ocazia sa deslusesti tainele conversatiei, sa iti castigi increderea in tine si sa iti dezvolti abilitatile de comunicare, in timp ce castigi sume de bani pornind de la 7000 de lei inca din primele zile.

Totul sta in imagine, carisma, modul in care intretii o conversatie cu membrii site-urilor pe care ti le punem la dispozitie si activitatea ta in fata camerei. Aceasta optiune nu presupune nuditate sau folosirea jucariilor sexuale, trebuie doar sa oferi o conversatie placuta si antrenanta. Este extrem de important sa stapanesti limba engleza, iar o a doua limba straina reprezinta, de asemenea un mare avantaj.

In acest mod de a face videochat este extrem de importanta imaginea si cat de mult poti transmite prin limbajul nonverbal. Este un mod prin care poti avea castiguri considerabile stand si discutand cu oameni care iti devin prieteni in timp.

  • Cine nu isi doreste un job care sa presupuna discutii libere cu prieteni?! Devino si tu model glamour si castiga-ti independenta financiara! Aplica AICI!