Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Aleea Căuzași 57B, București 030803

Ce inseamna videochat?

Videochatul este definit drept sablonul comunicarii directe realizate cu alti utilizatori de internet, printr-o camera web si un program dedicat.

Termenul a evoluat si s-a transformat pas cu pas in deschizator de drumuri pentru o industrie intr-o continua expansiune, atat la nivel global cat si national.

  • O singura platforma are intre 35 si 40 de milioane de utilizatori unici in fiecare zi care comunica cu cele aproximativ 2000 de modele prezente pe siteul respectiv. Este o industrie care a ajuns sa genereze venituri estimate la 3 miliarde de dolari si care este in crestere.

In Romania acest fenomen a luat amploare in ultimii ani, tocmai de aceea este extrem de important ca in momentul in care te decizi sa activezi in acest domeniu sa fii extrem de informata. Deoarece veniturile pot ajunge la zeci de mii de dolari trebuie sa cantaresti extrem de bine care sunt beneficiile si care sunt studiourile care iti ofera cele mai bune facilitati.

  • Trebuie sa stii inca de la inceput ca studioul nostru de videochat iti pune la dispozitie un spatiu de munca special conceput pentru tine, locatie centrala, asistenta tehnica pe tot parcursul programului, trainer personal, make-up artist, consultant financiar, spatiu de relaxare, dar si cursuri de formare profesionala pentru a putea ramane in interiorul studioului nostru in viitor. Iti vom da sansa sa te dezvolti si sa ramai in industrie pe un alt post cand vei decide sa renunti la jobul de model sau iti vei putea deschide propria ta afacere pentru ca noi iti oferim burse pentru a studia arta machiajului, cosmetica, design interior, fotografie, management sau social media, astfel incat pe langa faptul ca vei castiga sume foarte mari, vei avea posibilitatea sa te axezi si pe viitorul tau si pe maximizarea reusitelor in domeniul tau preferat.

Modelele noastre de videochat considera studioul M4M ca fiind a doua lor casa, asa ca asteptam sa te convingi si tu de acelasi lucru, trebuie doar sa vii la un interviu.

  • Devino si tu model in cadrul agentiei Models4Models si castiga-ti independenta financiara! Aplica AICI!