Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București
Noi perspective

Pareri Videochat - Modelele Models4Models

De cele mai multe ori o parere din interior iti poate da noi perspective asupra unui lucru, asa ca am pregatit o serie de testimoniale ale modelelor care au ales sa colaboreze cu noi.

 

Models4Models

Q&A
Models4Models
 
Q&A cu Models4Models. Pentru ca ne-am lovit de multe preconceptii de-a lungul timpului, am apelat la cele mai asumate si increzatoare modele ale agentiei noastre.
Alexa

"Models4Models inseamna sustinere pentru mine. De ce spun asta? Pentru ca exista o echipa in spate care lucreaza in ritm cu noi ca sa ne autodepasim mereu. Un alt aspect important este acel “feeling like home”, de cand intru pe usa si pana ies ma simt ca si cum as fi acasa.
Pentru mine este foarte important sentimentul de safety, iar echipa Models4Models cu siguranta atinge acest standard, nu doar la nivel tangibil ci si la unul psihologic. Au fost momente cand poate m-am simtit putin demoralizata sau poate am simtit ca am nevoie de putin mai multa sustinere, iar toata echipa de la trainer si pana la manager si owner au fost acolo pentru mine. Nu sunt suficiente atribute pe care le pot asocia cu Models4Models si care sa incapa in aceasta descriere, insa daca ar fi sa numesc 3 dintre ele acestea ar fi cu siguranta: incredere, profesionalism si dedicare."

 

Parerea Alexa despre models4models.ro
Parerea Andra despre models4models.ro
Andra

“Salut, ma numesc Andra si lucrez la Models4Models de o luna. As recomanda acest studio de videochat datorita colectivului, a oamenilor care ne sustin si ne ajuta, a faptului ca ne putem face un program flexibil. Apreciez enorm faptul ca imi pot face propria munca, nimeni nu ma bate la cap constant, nu sta nimeni cu gura pe mine tot timpul, toate astea fac sa nu simt ca lucrez intr-un mediu stresant, nu ma simt presata. In momentul in care am nevoie de ajutor mi se ofera acesta, insa e alegerea mea daca il accept sau nu. Am lucrat la alte 5 studiori, iar modul de lucru de aici m-a facut sa raman, sincer, niciunde nu a fost ca aici.”

Diana

“Aleg sa raman la Models4Models pentru ca aici ma simt rasfatata, nu ma simt stresata, nu ma impinge nimeni de la spate, iar cel mai important sunt ajutata de fiecare data cand am nevoie. Pentru mine e extrem de important colectivul, iar caldura oamenilor ma face sa nu simt ca e un simplu job. E mult mai mult decat atat. “ 

Parerea Diana despre models4models.ro
Parerea Riley despre models4models.ro
Riley

 "Recomand  Models4Models datorita sprijinului care ti se ofera, a experientei trainerilor care te ajuta enorm si te sustin sa evoluezi. Imi place mult ca am libertatea de a-mi face singura programul, dar si faptul ca sunt oameni seriosi, extrem de corecti cu banii.Mi se pare foarte important ca au o relatie buna cu site-urile, iar asta e un super avantaj pentru modele, care pot ajunge la castiguri foarte."

Cat pot castiga?

Calculeaza-ti castigul tau - introdu mai jos orele pe care doresti sa le lucrezi

Un program de lucru imi va aduce venituri incepand cu 2000 $ / luna 4000 $ / luna 6000 $ / luna

Da! La noi poti castiga acesti bani, trebuie doar sa iti doresti!

hai sa ne cunosti!