Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)
Studio

Concept Models4Models

Models4Models este studioul de videochat care a scris si scrie povesti de succes alaturi de modele, pentru modele.

Ce inseamna succesul?

Despre Agentia Models 4 Models
Ce inseamna succesul?

Sa fii confortabila in pielea ta, sa nu trebuiasca sa faci compromisuri, sa ai in spate o echipa care te sustine sa evoluezi, sa inveti, sa devii mai mult in fiecare zi.

Models4Models nu este doar un studio de videochat, este o familie care isi asuma sa fie langa tine in cele mai importante momente din viata ta.

Evolutie&Practica

Suntem o echipa de foste modele care au evoluat si s-au perfectionat in cei 16 ani, intr-atat incat am decis sa ne facem singure regulile.

Ne asumam ca intr-o industrie in care managementul apartine de obicei barbatilor, experienta si sensibilitatea feminina pot fi atuuri.

Pentru ca evoluand si invatand prin practica si educatie am inteles cum sa ne sustinem modelele, cum sa le oferim toate parghiile pentru a ajunge femeile de success la care acum 16 ani, noi doar visam.

 

 

Profesionalism

Trebuie sa stii inca de la inceput ca studioul Models4Models iti pune la dispozitie un spatiu de munca special conceput pentru tine, locatie centrala, asistenta tehnica pe tot parcursul programului, trainer, make-up artist, consultant financiar, spatiu de relaxare si multe altele, insa cel mai important lucru cu care te vei alege va fi o echipa de oameni dornici sa investeasca in tine toate resursele. O echipa care iti va usura munca si care te va impinge mereu spre mai mult.

Program flexibil

Vei beneficia de un program flexibil adaptat dorintelor tale pentru a-ti usura parcursul personal si professional. Unul dintre cele mai importante lucruri, spunem noi, pe care le oferim celor mai bune modele sunt doua burse. Daca esti cea mai buna, trebuie doar sa alegi in ce domeniu doresti sa te perfectionezi, iar noi vom investi in visul tau.  

 

Povestile nu se povestesc singure 

 

Choose Models4Models and write your own story!

Cat pot castiga?

Calculeaza-ti castigul tau - introdu mai jos orele pe care doresti sa le lucrezi

Un program de lucru imi va aduce venituri incepand cu 2000 $ / luna 2600 $ / luna 3500 $ / luna

Da! La noi poti castiga acesti bani, trebuie doar sa iti doresti!

hai sa ne cunosti!