Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Benficiile Studioului Models4Models

Benficiile Studioului Models4Models.ro

Benficiile Studioului Models4Models

Models4Models iti ofera cel mai avantajos pachet de beneficii din videochat in Bucuresti. La noi castigi foarte bine, esti ajutata de cea mai buna echipa de training in videochat si te bucuri de multe alte avantaje. Ne face placere sa te rasplatim astfel pentru ambitia ta de a deveni un model de mare succes la studioul nostru.

Castigi 21.000 lei garantat in primele 3 luni!

Models4Models iti garanteaza castiguri de 21.000 lei in primele 3 luni, imediat cum te angajezi in videochat, iar acesta e doar inceputul succesului tau ca model. Trainingul pe care il primesti de la noi este atat de eficient, incat ai toate sansele sa faci si mai multi bani din videochat la Models4Models si dupa cele 3 perioade cu venit garantat. Asa incepi sa te bucuri de viata fara griji pe care o meriti din plin!

Primesti 60% din incasari

Models4Models te ajuta sa faci bani pe cele mai bune site-uri de videochat. Profita de procente mari si trafic bun! Pe langa faptul ca avem parteneriate cu marile site-uri de videochat din lume, lucram cu site-uri de freemium si premium cu mare succes, unde primesti un procent de 60% din veniturile generate. Pe langa procentul mare care te motiveaza, aceste site-uri te ajuta cu o multime de oportunitati si moduri de a-ti mari veniturile prin creativitate.

Iti garantam organizarea perfecta a studioului

Studioul M4M functioneaza impecabil pentru ca este structurat pe departamente, fiecare avand un scop precis. Cu alte cuvinte, fiecare departament este o rotita intr-un angrenaj perfect, construit cu un singur scop: ca tu sa ai succes inca din primele zile de videochat la Models4Models.

De la curatenie la punctualitatea platilor si de la designul interior al camerelor pana la machiajul modelelor, toate detaliile si toti pasii proceselor de lucru sunt urmariti cu atentie de Adriana, un manager profesionist cu o experienta relevanta in numeroase studiouri de videochat din Bucuresti. In plus, echipa M4M te ajuta oricand cu sfaturi, cu idei pentru a fi un model de videochat de mare succes.

Seriozitate si respect 100%

Seriozitatea este o calitate fundamentala cand faci videochat la Models4Models. Lucram doar cu modele care au aceleasi valori ca si noi: respect, ambitie, corectitudine. Te selectam si investim timpul si priceperea noastra in tine, prin training si coaching, atunci cand ne arati ca vrei sa devii un model de top, ca tratezi acest job cu profesionalism si ca esti pregatita sa faci performanta.

Models4Models este exclusiv feminin

Suntem o echipa 100% feminina. Te intelegem, stim sa te ascultam si sa te incurajam cand ai nevoie. Evelina a creat cea mai buna echipa din industria de videochat la Models4Models pentru ca stie cu cine sa lucreze. A ales doar specialiste in videochat, experte in training, cu o excelenta inteligenta emotionala.

De aceea te ascultam si te intelegem mereu. Iti apreciem feminitatea, sensibilitatea si te ajutam sa fii invingatoare. Suntem Models4Models din Bucuresti si iti garantam ca aici vei gasi cel mai bun job din videochat.

Iar lista beneficiilor din videochat la Models4Models continua!

 • Garantam legalitate si confidentialitatea datelor. Sunt retinute si platite taxele tuturor modelelor, respectand legislatia in vigoare;
 • Iti oferim sustinere financiara in vederea achizitionarii unei locuinte;
 • Bonusuri si cadouri;
 • Sprijin financiar pentru operatii estetice;
 • Suport tehnic online si offline;
 • Workshop-uri si trainiguri internationale;
 • Aparatura de ultima generatie;
 • Participarea la evenimente nationale si internationale;
 • Concursuri pentru vacante in SUA si Europa;
 • Psiholog;
 • Traffic manager.
Ai in medie 3.000 $/luna dupa primele 3 luni

La Models4Models, media castigurilor din videochat este printre cele mai mari din Bucuresti si din tara. Bucura-te si tu de independenta financiara, asa cum fac celelalte modele de la noi. Cu seriozitate, poti ajunge usor sa castigi si tu cel putin 3.000$ pe luna.

Cand adaugi ambitie si suficiente ore online, depasesti fara probleme acest prag, iar partea cea mai frumoasa e ca aici faci cati bani vrei tu, fara limita. Dupa aceea, cand realizezi ca totul este posibil, te vei simti capabila de lucruri aproape miraculoase.

Ai cel mai bun training de videochat din Bucuresti!

Echipa Models4Models e formata exclusiv din foste modele de videochat. Toata experienta noastra te ajuta sa castigi mai mult facand videochat in Bucuresti.

Colega noastra, Irina, si echipa ei de 8 trainere fac acest job de peste 10 ani. Cunosc tainele meseriei mai bine decat oricine altcineva si te ajuta din prima clipa sa ai succes cu un training personalizat. In vreme ce alte studiouri de videochat uita de fete imediat dupa angajare, la Models4Models lucram tot timpul pentru tine. Asa reusesti sa faci multi bani si sa simti ca poti mereu sa te autodepasesti.

Program flexibil de videochat

La Models4Models faci multi bani din videochat, e adevarat, dar asta nu inseamna ca va trebui sa renunti la studii, la hobby-urile tale sau ca nu vei mai avea timp sa te relaxezi. Din contra, poti sa mergi la facultate, sa iesi cu iubitul sau sa faci shopping.

Esti libera sa-ti traiesti viata asa cum vrei! Ai nevoie doar de putina organizare, iar colegele noastre te vor ajuta sa iti faci un plan care sa impace si jobul si relaxarea. Vei vedea ca e mai simplu decat crezi sa faci videochat in Bucuresti si sa ai, in acelasi timp, o viata personala. Zambetele fetelor care lucreaza la studioul nostru o dovedesc din plin.

Make-up si hairstyling gratuite

Models4Models iti ofera machiaj si hairstyling profesionist chiar la sediul studioului de videochat din Bucuresti. Te ajutam sa arati superb in fiecare zi la job, iar acesta e meritul departamentului profesionist de Beauty. Roxana conduce echipa de 5 make-up artists si hairstylists si iti garanteaza personal ca esti tot timpul aranjata si frumoasa.

Models4Models investeste in look-ul tau, pentru ca aici toate suntem femei si stim cat de mult conteaza sa arati bine si sa te simti bine in pielea ta. De aceea beneficiezi zilnic de machiaj personalizat, care te pune in valoare, iar colega hairstylist iti aranjeaza parul in coaforul special amenajat in studio. Detaliile de acest fel fac diferenta pe care o simti in fata camerei, cand membrii te complimenteaza si iti doresc compania online.

Videochat in centrul Bucurestiului

Models4Models iti ofera un job in videochat in zona Unirii, din centrul Bucurestiului, intr-o cladire eleganta, pentru ca meriti tot ce e mai bun. Mai exact, studioul nostru de videochat este pe Cuza Voda 67, Sector 4. Poti ajunge la noi foarte usor, la orice ora din zi si din noapte. Sunt linii de autobuz, tramvai si metrou. La fel, oricand termini programul de videochat, poti sa faci si shopping in zona, sa iesi la masa cu prietenii sau sa ajungi repede si in siguranta acasa.

Afla mai multe despre procesul de angajare

Aplica acum!