Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Vrei o schimbare de job? De ce este videochatul alegerea potrivită?

model videochat schimbare job

Probabil că fix în acest moment ai parte de o criză existențială. Ai lăsat din mână mouse-ul, ți-ai luat ochii de pe rapoartele pe care le pregătești în excel și ți-ai luat cele 15 minute de pauză pe care orice angajat plictisit de moarte și la ia de fiecare dată când are ocazia. Te uiți la poza de mai sus și te gândești că ai putea fi tu în locul ei. 

Ei bine, dacă te regăsești în cele de mai sus, avem o veste bună și una mai puțin bună pentru tine. Mai ales dacă citești acest articol în timpul programului de muncă, e clar că jobul tău nu te mai interesează de ceva vreme. Vestea bună? Videochatul este alegerea potrivită dacă te gândești la o schimbare în carieră. Află din cele ce urmează de ce. 

Câștiguri serioase  

Să nu ne ascundem după deget, multe dintre noi nu suntem dispuse să ne schimbăm jobul, chiar dacă nu ne mai aduce absolut nicio satisfacție, dacă nu putem beneficia de un salariu mai mare. Și da, acest comportament este perfect de înțeles, mai ales în ziua de azi. Când vei afla însă cât se câștigă din videochat s-ar putea să scapi de toate grijile. 

Categoric, aceste sume nu vor fi obținute de toată lumea, dar prin muncă poți ajunge la sume fabuloase relativ rapid. Află ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat și vei constata că răsplata este pe măsura muncii depuse. 

Beneficii rar întâlnite

La câte locuri de muncă poți spune că ai avut parte de astfel de beneficii încă din prima zi? Despre susținerea și ajutorul pe care îl vei primi din partea echipei noastre, atât în ceea ce privește instruirea, prin training-ul în videochat și coaching, dar și prin suportul tehnic și financiar, chiar putem spune că sunt greu de egalat de alte locuri de muncă. 

Echipa noastră se va asigura că ai parte de toate premisele unei cariere de succes și chiar vom investi în activitatea ta de după ce părăsești industria de videochat prin burse de recalificare. La ce alt loc de muncă poți spune că beneficiezi de astfel de tratament? 

Program flexibil 

Îți permiți chiar în acest moment să pleci din fața calculatorului și să te ocupi de altceva? Să-ți iei copilul de la grădiniță sau să dai o fugă la cea mai bună prietenă? Dacă lucrezi la patron și ți se impune un program de 9-18, bănuim că răspunsul este un răsunător NU. Nu oricine este făcut pentru un program stabil pe care nu și-l poate alege, asta este sigur. 

Videochatul live este categoric alegerea potrivită pentru tine dacă îți place să-ți stabilești singură orele de muncă pentru a lăsa loc pentru hobby-uri, familie sau pur și simplu sesiuni de relaxare binemeritată. La Models4Models stabilești tu în ce tură lucrezi, ca programul să fie unul ideal. Află și ce include programul unui model de videochat pentru a te decide cum urmează să te organizezi.  

Job de viitor 

Nu în ultimul rând, videochatul este un job de viitor. O industrie care a crescut în ultimii ani, videochatul s-a adaptat perfect noilor condiții de muncă și a asigurat un serviciu la mare căutare. Pe măsură ce activitatea se va desfășura din ce în ce mai mult la domiciliu și oamenii vor fi din ce în ce mai înstrăinați, nevoia de comunicare sau chiar relații virtuale va crește. Așadar nu ai de ce să-ți faci griji în legătură cu securitatea locului tău de muncă, industria de videochat va dăinui cu siguranță.

Ai nevoie și de alte argumente? Într-un an complicat din toate punctele de vedere, în care a trebuit să facem față diverselor provocări financiare dar și legate de siguranță, afacerea noastră s-a extins și am deschis a doua locație. Dacă mai ai nevoie și de alte informații, te așteptăm la un interviu!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!