Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Vizitarea sediului Stripchat din Cipru a fost una dintre cele mai interesante experiențe din această vară

echipa models4models in cipru

Totul a început cu o călătorie de afaceri, care promitea mult mai mult. Vizitarea sediului Stripchat din Cipru a fost una dintre cele mai interesante experiențe din această vară, experiență care ne-a permis să întărim relația de afaceri, dar și să dezvoltăm o prietenie de durată. 

Prima zi 

Limassol, orașul în care se găsește sediul Stripchat, este un mic colț de paradis, cu plaje pline de nisip și apă cristalină, genul de plaje care te fac să uiți că de fapt ai venit în scop de afaceri. Echipa noastră a stat la Grand Resort Hotel și a beneficiat de o panoramă care ne-a tăiat respirația. Cocktailurile servite la piscină, apusul și apa călduță au fost ingredientele perfecte pentru prima noastră după-amiază acolo, astfel simțindu-ne ca și cum am aterizat în paradis. 

Odată cu apusul soarelui, echipa noastră a ieșit la cină cu Rick Morales, unul dintre oamenii de bază din Stripchat Representatives. La restaurantul local de sushi ne-am bucurat de pește proaspăt și un pahar de vin. Adunările noastre sunt mereu pline de distracție, iar modelele s-au simțit incredibil.


Models4Models visiting Stripchat

A doua zi 

A doua zi a început devreme, alături de o cafea și un mic dejun delicios ce avea să ne pregătească pentru ce urma. Ne-am îndreptat spre birourile Stripchat pentru întâlnirea de afaceri programată, acolo unde am fost primite călduros de către CEO-ul Dmitry K și am discutat strategiile necesare pentru îmbunătățirea relațiilor de lucru. Fetele au fost încântate să cunoască oamenii din spatele platformei pe care lucrează zilnic, să le strângă mâinile și să afle noi trucuri și ponturi. După ce s-a încheiat întâlnirea, ne-am îndreptat către un restaurant de pe mal cu o priveliște impresionantă asupra mării. 

Restul zilei s-a transformat într-o petrecere a-ntâia pe iaht, de care ne-am bucurat în timp ce priveam malul care rămânea în urma noastră. Am fost pe mare, ne-am răsfățat în apele turcoaz și în asfințitul extraordinar și am simțit vibrațiile verii. Totul s-a încheiat cu o cină pe țărm, la un restaurant tradițional unde ne-am delectat cu diverse feluri de mâncare delicioase.

Să ai un partener de încredere, care să știe cum să se distreze, face ca munca și călătoriile de afaceri să fie cu atât mai entuziasmante. Echipa s-a simțit minunat. 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!