Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Vizitarea Jasmin Campus a fost o experiență de necrezut

echipa models4models viziteaza jasmin campus

De pe 5 pe 8 August am fost în campusul Jasmin. Această experiență unică a avut loc în Budapesta, într-un cadru de poveste și ne-a lăsat cu gura căscată de la început și până la sfârșit. Fiecare detaliu a fost luat în calcul, de la excelenta mâncare bio, pâna la atenția specială de care ne-am bucurat și gazdele care n-au ajutat să înțelegem mai bine conceptul Jasmin și noua lor abordare. 

Învățare și distracție 

A fost o oportunitate perfectă pentru noi să ne purtăm ca un adevărat grup, să cunoaștem mai bine fiecare persoană care face parte din echipa noastră și să creăm o legătură cu mai multe modele și angajați de la alte studiouri. Pe parcursul celor trei zile am încercat diverse jocuri legate de activitatea de model, am fost la seminarii, am primit numeroase cadouri, am făcut sport și ne-am relaxat lângă piscină și în fiecare noapte ne-am bucurat de un program special organizat de uimitoarea echipă Jasmin, program ce a inclus apariția trupelor live și networking cu toată lumea. 

Fiecare joc ne-a ajutat să construim o relație mai strânsă cu colegii de echipă și am descoperit multe lucruri noi despre noi înșine. Surpriza a constat în faptul că ne-am dat seama că toate modelele au aceleași scopuri în viață: pentru ele este mai important să-și îmbogățească spiritul, și mai puțin partea materială, deși toate sunt modele de succes. 

Cel mai apreciat seminar a fost cel în cadrul căruia modelele s-au dat drept un agent de customer support care trebuia să rezolve problemele întâlnite zilnic. Pentru modele, aceasta a fost o experiență unică, deoarece au înțeles că echipa de customer support este alcătuită din oameni care pentru fiecare decizie trebuie să respecte politica impusă de către companie.  

În fiecare zi după seminarii ne-am bucurat de o pauză la piscină unde am putut participat la mai multe jocuri: volei, Zumba în apă, concursuri de înot. Și ne-am distrat de minune!

 

Ne-am cunoscut gazdele 

La finalul fiecărei zile am descoperit formații speciale ce cântau melodii excelente și relaxante, perfecte pentru atmosfera care ne-a permis să discutăm între noi, dar și cu toate persoanele din personalul Jasmin. Am aflat de asemenea că din echipa Jasmin face parte o formație de artiști incredibili care cântă muzică mexicană, onorându-și astfel moștenirea culturală. 

Ultima zi în campusul Jasmin ne-a oferit și cea mai mare surpriză! Am avut ocazia de a vizita birourile Docler Holding și am înțeles cum funcționează o astfel de corporație imensă. După ce ne-am întâlnit cu oamenii de top din companie, am avut timp să vizităm castelul Buda și să ne plimbăm relaxate prin centrul orașului.  

Experiența campusului Jasmin a fost una extraordinară! Ne-am distrat și putem spune cu siguranță că ne-am făcut o mulțime de noi prieteni. Fiecare moment a fost special și ne-am simțit de parcă fiecare detaliu a fost creat special pentru noi. Vă mulțumim Jasmin și tuturor persoanelor care au luat parte la acest eveniment și sperăm să ne vedem anul următor! 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!