Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Videochat adult vs. videochat non adult. Află toate diferențele!

model videochat adult vs nonadult

Înainte de a-ți alege un job, e foarte important să cunoști atribuțiile pe care le vei avea. La fel ca în orice alt domeniu de activitate și în videochat putem vorbi despre o „fișă a postului” aferentă meseriei de model online. 

Pentru că decizia de a activa în această nișă trebuie să o iei doar în momentul în care cunoști foarte bine ceea ce presupune un astfel de job, astăzi vom lămuri care sunt diferențele dintre cele două tipuri de videochat: videochat adult și videochat non-adult, prezentând specificul fiecăreia dintre cele două ramuri.

Videochatul non adult, rampa de lansare în industrie

Caracteristicile videochatului non adult

Videochatul non-adult presupune ca modelele să apeleze mai degrabă la șarmul lor, la zâmbet și la naturalețe, decât la latura erotică. Motivul? Membrii care accesează platformele de videochat non-adult sunt interesați în principal de socializare, de aceea caută modele cu o atitudine deschisă, feminină. De cele mai multe ori, modelele care performează în videochatul non adult trebuie să fie dispuse să își asculte interlocutorii și chiar să le ofere sfaturi.

Accentul, în acest cadru este pus pe conversația propriu-zisă, nicidecum pe nuditate. Modelele trebuie desigur să aibă o atitudine plăcută și să arate deschidere către orice fel de subiecte. Vei deveni astfel un fel de entertainer/psiholog pentru clienții tăi. Există multe păreri în ce privește videochat-ul non-adult. Care este a ta?

Avantajele videochatului non adult

Pe lângă faptul că este o rampă de lansare în această industrie, avantajele videochatului non adult se leagă de beneficiile aduse propriei persoane. Există o șansă reală să descoperi oameni foarte interesanți de la care să ai multe de învățat și astfel să dezvolți anumite abilități pe care nici nu știai că le ai.

Îți vei îmbunătăți oricum abilitățile de comunicare și de relaționare, vei deveni o persoană mai deschisă, un interlocutor cu mult mai interesant și vei observa cum sfera ta de cunoștințe se mărește pe zi ce trece.

Mai mult decât atât, vei putea întreprinde toate aceste activități din liniștea domiciliului propriu, acest lucru asigurându-ți confortul, sau într-un studio videochat non adult din București unde vei avea parte de o atmosferă profesionistă. Toate acestea nu vor necesita abordarea subiectelor sau acțiunilor cu tentă sexuală. Acești oameni vor dori doar să discute, nu să te vadă dezbrăcată.

Pentru cine este recomandat videochatul non adult?

Categoria de video chat non-adult este ideală pentru modelele începătoare, care nu au mai lucrat înainte într-un studio de videochat. Apropo, înainte să semnezi cu un angajator, merită să afli cum să alegi studioul de videochat.

Deoarece se axează pe componenta comunicațională, este o alegere pe care o fac adesea fetele cu o personalitate puternică, interesate de arta conversației, care vor să se familiarizeze cu tot ceea ce înseamnă această industrie. Desigur, merită să știi și cum să alegi cel mai bun site videochat non adult pentru a practica videochat non adult acasă.

Ca atare, empatia este o calitate de care ai nevoie pentru a avea succes în cariera de model în videochatul non-adult de acasă sau în cadrul unui studio, dar la fel de importante sunt și abilitățile comunicaționale.

Pe scurt, categoria non adult este o alegere potrivită pentru tinerele care nu doresc să apeleze la nuditate în meseria de model de videochat online.

Videochatul adult, o opțiune profitabilă

Caracteristicile videochatului adult

Videochatul adult presupune o implicare erotică din partea modelului, fiind vorba despre o sferă de activitate în care focusul se mută pe calitățile fizice și pe capacitatea de seducție. Show-urile private sunt, în cazul videochatului adult, condimentate cu momente extrem de senzuale, din care nu lipsesc mișcările lascive, gesturile provocatoare sau costumațiile exotice.

Dacă în cazul categoriei non-adult modelele de videochat mizează pe naturalețe, de această dată make-up-ul intens, coafura impecabilă și ținutele cât mai îndrăznețe fac parte din arsenalul de seducție al modelelor. Dezinvoltura este, deci, o condiție esențială pentru a activa în categoria de videochat adult, la fel ca și încrederea de sine.

Avantajele videochatului adult

În cele mai multe dintre cazuri, practicarea videochatului adult este mult mai profitabilă decât opțiunea de a face videochat non-adult. Câștigurile pot atinge sume fabuloase, care întrec, adesea, chiar și așteptările modelelor.

De asemenea, videochat-ul adult te poate ajuta să dezvolți abilități de seducție, să ai mult mai multă încredere în tine și în propriul corp și nu în ultimul rând poate duce la perfecționarea unor abilități de convingere. Vei descoperi în scurt timp că îți este mult mai ușor să convingi oamenii să facă ce îți dorești.

Deși poate suna ciudat, îți vei perfecționa și latura artistică, această meserie incluzând costumațiile, jocurile de rol și asumarea unor situații și personaje. Videochatul va fi practic scena ta.

Pentru cine este recomandat videochatul adult?

Această ramură este îndeosebi recomandată persoanelor cu o oarecare experiență în industrie, dar nu numai. Este nevoie de ambiție, dedicare și deschidere pentru această meserie.

Vitale sunt încrederea în sine, capacitatea de seducție și stăpânirea limbajului non verbal. Dacă ești o femeie încrezătoare și lipsită de inhibiții, atunci acesta este jobul potrivit pentru tine.

Indiferent de alegerea ta, trebuie să știi că videochatul este un domeniu de activitate complet legal, un job ca oricare altul unde vei beneficia de contract legal, asigurare medicală, concedii și de multe alte avantaje pe care le ai exclusiv ca model.

În cadrul studioului nostru poți opta pentru oricare dintre aceste două ramuri ale videochatului. Indiferent dacă vrei să începi o carieră în domeniu explorând zona de non-adult sau dacă ești deja familiarizată cu tehnicile de seducție din sfera videochatului adult, echipa noastră va fi alături de tine cu orice ai nevoie. Îți asigurăm training de specialitate în mod constant și, în plus, te răsfățăm cu ședințe de înfrumusețare ori de câte ori îți dorești acest lucru. Cât despre venituri, te așteptăm la studioul nostru să discutăm pe îndelete!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!