Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Aleea Căuzași 57B, București 030803

Videochat adult vs. videochat non adult. Află toate diferențele!

Înainte de a-ți alege un job, e foarte important să cunoști atribuțiile pe care le vei avea. La fel ca în orice alt domeniu de activitate și în videochat putem vorbi despre o „fișă a postului” aferentă meseriei de model online. 

Pentru că decizia de a activa în această nișă trebuie să o iei doar în momentul în care cunoști foarte bine ceea ce presupune un astfel de job, astăzi vom lămuri care sunt diferențele dintre cele două tipuri de videochat: adult și non-adult, prezentând specificul fiecăreia dintre cele două ramuri. 

 

Videochatul non adult, rampa de lansare în industrie 

 

Categoria non adult este ideală pentru modelele începătoare, care nu au mai lucrat înainte într-un studio de videochat. Deoarece se axează pe componenta comunicațională, este o alegere pe care o fac adesea fetele cu o fire timidă, care vor să se familiarizeze cu tot ceea ce înseamnă această industrie.

Videochatul non-adult presupune ca modelele să apeleze mai degrabă la șarmul lor, la zâmbet și la naturalețe, decât la latura erotică. Motivul? Membrii care accesează platformele de videochat non-adult sunt interesați în principal de socializare, de aceea caută modele cu o atitudine deschisă, feminină. De cele mai multe ori, modelele care performează în videochatul non adult trebuie să fie dispuse să își asculte interlocutorii și chiar să le ofere sfaturi. 

Ca atare, empatia este o calitate de care ai nevoie pentru a avea succes în cariera de model în videochatul non-adult, dar la fel de importante sunt și abilitățile comunicaționale. 

Pe scurt, categoria non adult este o alegere potrivită pentru tinerele care nu doresc să apeleze la nuditate în meseria de model de chat online. 

 

Videochatul adult, o opțiune profitabilă 

 

Videochatul adult presupune o implicare erotică din partea modelului, fiind vorba despre o sferă de activitate în care focusul se mută pe calitățile fizice și pe capacitatea de seducție. Show-urile private sunt, în cazul videochatului adult, condimentate cu momente extrem de senzuale, din care nu lipsesc mișcările lascive, gesturile provocatoare sau costumațiile senzuale.

Dacă în cazul categoriei non-adult modelele de videochat mizează pe naturalețe, de această dată make-up-ul intens, coafura impecabilă și ținutele cât mai îndrăznețe fac parte din arsenalul de seducție al modelelor. Dezinvoltura este, deci, o condiție esențială pentru a activa în categoria de videochat adult, la fel ca și încrederea de sine. 

În cele mai multe dintre cazuri, practicarea videochatului adult este mult mai profitabilă decât opțiunea de a face videochat non-adult. Câștigurile pot atinge sume fabuloase, care întrec, adesea, chiar și așteptările modelelor. 

 

Indiferent de alegerea ta, trebuie să știi că videochatul este un domeniu de activitate complet legal, un job ca oricare altul unde vei beneficia de contract legal, asigurare medicală, concedii și de multe alte avantaje pe care le ai exclusiv ca model. 

 

În cadrul studioului nostru poți opta pentru oricare dintre aceste două ramuri ale videochatului. Indiferent dacă vrei să începi o carieră în domeniu explorând zona de non-adult sau dacă ești deja familiarizată cu tehnicile de seducție din sfera videochatului adult, echipa noastră va fi alături de tine cu orice ai nevoie. Îți asigurăm training de specialitate în mod constant și, în plus, te răsfățăm cu ședințe de înfrumusețare ori de câte ori îți dorești acest lucru. Cât despre venituri, te așteptăm la studioul nostru să discutăm pe îndelete!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!