Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Unde ne petrecem sărbătorile?

videochat, destinatii perfecte, sarbatori

Se apropie cea mai frumoasă perioadă din an! Curând orașele vor îmbrăca haine de sărbătoare și vom fi învăluiți de magie. Chiar dacă ziua de Crăciun e mai frumoasă petrecută în familie, asta nu înseamnă că nu putem programa o vacanță înainte sau după.

Echipa Models 4 Models îți recomandă câteva destinații perfecte pentru perioada sărbătorilor:

 

  1. 1. Colmar, Franța

Colmar este un oraș plin de magie, în special în lunile de iarnă. Târgul de Crăciun de anul acesta începe pe 23 noiembrie și se va încheia pe 29 decembrie.

 

  1. 2. Viena, Austria

Viena este renumită pentru numărul mare de turiști în perioada sărbătorilor, ceea ce nu de mirare, pentru că are unul dintre ce mai frumoase târguri de Crăciun.  Anul acesta târgul va începe pe 11 noiembrie și se va termina pe 26 Decembrie.

 

  1. 3. Copenhaga, Danemarca

Țările nordice sunt cunoscute pentru magia lor din timpul sărbătorilor. Acesta este și cazul orașului Copenhaga, al cărui târg de Crăciun are loc între 17 noiembrie și 31 Decembrie.

 

  1. 4. Londra, Anglia

Londra este un oraș iubit de influenceri în perioada sărbătorilor, pentru că sunt foarte multe locuri perfecte pentru poze. Târgul de Crăciun de anul acesta va avea loc între 17 noiembrie și 1 Ianuarie 2024.

 

  1. 5. Berlin, Germania

Berlin este un oraș superb care are multe de oferit în perioada sărbătorilor. Acesta este renumit pentru tâgurile de Crăciun. Anul acestea încep pe 27 noiembrie și se vor termina pe 30 decembrie.

 

Destinațiile frumoase nu sunt ieftine, dar cu siguranță merită vizitate, pentru că vei rămâne cu amintiri de neuitat. Pentru modelele noastre nu există limită de buget atunci când vine vorba de călătorii. Dacă vrei să trăiești și tu momente de neuitat în cele mai frumoase țări din lume, contactează-ne la 0753019000

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!