Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Un model Models4Models a fost nominalizat la YNot Awards

model videochat nominalizat la ynot cam awards

Alexa Vice, una dintre cele mai cunoscute modele ale studioului de videochat Models4Models va zbura la începutul lunii august la Hollywood.

În perioada 5-7 august la avea loc premierea YNot Cam Awards. Aceste premii se adresează doar modelelor de succes, iar faptul că Alexa Vice a fost nominalizată și va merge în SUA la această ceremonie care va aveea loc peste hotare, nu poate decât să ne bucure.

Un model de videochat nominalizat la YNot Cam Awards

Ce face ca YNot Cam Awards să se diferențieze de alte evenimente din domeniu este faptul că această gală este dedicat numai modelelor de videochat. Nu sunt premiate site-urile de profil, directorii sau celelalte companii din industrie, ci doar modelele sunt în centrul atenției. Acestea își demonstrează statutul de adevărate staruri și au parte de o vacanță în Los Angeles.

Cele mai populare modele de videochat vor fi premiate într-o gală prestigioasă

Categoria la care a fost nominalizată Alexa Vice este International Cam Star (Europe). La această categorie sunt nominalizate cele mai populare modele din Europa, iar sesiunea de vot a avut loc în mediul online și au votat mii de profesioniști din industrie. Alexa nici nu visa anul trecut să fie aleasă pe lista scurtă a celui mai bun model European a anului 2019, însă decizia de a colabora cu site-ul Stripchat și de a trece la o platformă de tip freemium i-a adus câștiguri considerabile și a urcat-o în topul celor mai bune și recunoscute modele.

O listă cu toți finaliștii poate fi consultată aici: https://awards.ynotcam.com/2019/06/17/finalists-for-2019-ynot-cam-awards/

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!