Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Un model Models4Models a câștigat o importantă distincție la YNOT Cam Awards în Hollywood

modele videochat premiate ynot

Gala premiilor YNOT Cam Awards din Hollywood este destinată exclusiv modelelor de videochat din toată lumea și premiază diverse topicuri din domeniul de activitate al acestora.

Model Models4models premiu YNOT

Alexa Vice, model Models4Models a plecat cu trofeul pentru International Cam Star (Europe)

Alexa Vice a fost nominalizată și a plecat cu trofeul pentru International Cam Star (Europe). Faptul că este un model de videochat dedicat care petrece destul de multe ore online, și-a creat propria comunitate și este prezentă la majoritatea summiturilor internaționale a propulsat-o în topul alegerilor.

La această categorie sunt nominalizate cele mai populare modele din Europa, iar sesiunea de vot a avut loc în mediul online și au votat mii de profesioniști din industrie. Alexa nici nu visa anul trecut să fie aleasa câștigătoare ca cel mai bun model European a anului 2019 de pe categoria de videochat adult, însă decizia de a colabora cu site-ul Stripchat și de a trece la o platforma de tip freemium i-a adus câștiguri considerabile și a urcat-o în topul celor mai bune și recunoscute modele.

model-videochat-castigatoare-YNOT

Gala de premiere a avut loc intr-o atmosferă de poveste în Hollywood

De la Lauren Bacall la Marilyn Monroe, Hollywoodul, locul în care a avut loc a gala de premiere YNOT Cam Awards a întrecut orice asteptări. Alexa a gustat din tot ce oferea vechiul Hollywood trăind la maxim toate experiențele. Gala premiilor YNOT a fost ca o rememorare a epocii de aur în care frumusețea fără cusur și a fi elegantă și grațioasă erau artificiile femeilor puternice. Câștigarea distincției International Cam Star (Europe) și primirea statuetei a făcut ca sfârșitul nopții să se simtă la fel de extraordinar precum câștigarea unui Oscar.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!