Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Tu stii care sunt orele perfecte pentru a intra online?

model videochat la laptop

Fiind un model de videochat care lucreaza in Romania, am constatat ca cele mai bune momente de flux sunt de multe ori seara, deoarece majoritatea utilizatorilor platitori se simt singuri si au nevoie de o companie placuta.

Majoritatea utilizatorilor prefera sa acceseze platformele de videochat dupa ce ajung acasa/la hotel de la munca/sedinte/intalniri/afaceri deoarece atunci au mai mult timp la dispozitie sa dialogheze si sa socializeze cu modelele.

Fii stapana pe programul tau

Astfel, urmand un orar, membrii preferati se vor mula mult mai usor pe programul tau si astfel ii vei putea fideliza cu o mai mare usurinta.

Bineinteles, daca iti alegi sa lucrezi seara sau dimineata, majoritatea studiourilor de videochat recomanda un program care include 5 zile pe saptamana pentru ca avantajele si bonusurile salariale sa fie din ce in ce mai mari

Un alt moment bun pentru a castiga mai multi bani este si dimineata, in jurul orei 6:00, multi membri fiind din SUA si avand un fus orar diferit de cel din Romania.

Cu siguranta, petrecand mai mult timp online vei reusi sa identifici singura orele care sunt cele mai productive si avantajoase pentru tine si orele la care vei avea cei mai multi membri activi.

Venituri din videochat

Stim ca veniturile sunt intotdeauna direct proportionale cu perseverenta si cu implicarea in job. Sansele de a face cei mai multi bani si de a fi un model aflat mereu in ascensiune sunt imense. Exista intotdeauna o multime de membri care vor sa plateasca pentru conversatii si show-uri de calitate, asta insemnand ca profitul tau va fi unul garantat.

Trebuie sa tii cont ca odata conectata in mediul virtual, calitatea inceputului show-ului te poate ajuta sa lucrezi non-stop pana la primele ore ale diminetii sau pana seara tarziu.

Nu uita ca membrii vor veni online pentru tine, asa ca formarea si evolutia unui mediu placut in care interactionezi cu acestia este deosebit de importanta pentru ca tu sa poti creste si progresa permanent.

Incearca sa iti intelegi membrii, sa fii pe aceeasi lungime de unda cu ei, sa te mulezi pe nevoile lor si sa creezi legaturi din ce in ce mai stranse si valoroase.

Astfel, fiind constanta, serioasa si dedicata ai toate sansele sa devii nu doar un model de succes ci si un model cu venituri intr-o continua si incredibila crestere.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!