Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Training in videochat: Cum te ajuta suportul trainerilor sa ajungi model de top

modele training videochat

Este un lucru bine cunoscut ca orice job ti-ai alege, vei avea nevoie de o perioada de acomodare si de invatare, fara de care nu vei putea sa muncesti la nivelul optim. Vei avea nevoie de un mentor, o persoana care sa-ti raspunda la intrebari, sa te sprijine si sa te calauzeasca pe drumul pe care tocmai l-ai ales. Si acest fapt este valabil cu precadere in industria de videochat. Ne mandrim cu avantajul de a avea o echipa formata in exclusivitate din femei, chiar foste modele.

Citeste cele ce urmeaza pentru a afla cum te va ajuta trainerul nostru sa te redescoperi si sa-ti scrii propria poveste in cadrul echipei Models4Models.

Inveti sa folosesti aplicatiile si raportarea la interlocutori

Inca din momentul in care contul tau de model va fi creat, trainerul va fi alaturi de tine pentru a te ghida in activitatea de zi cu zi. De asemenea, ea te va sustine ca model incepator in videochat si iti va explica ce atributii ai din momentul in care incepi sa lucrezi. Iti vor fi explicate diferentele intre videochat adult si videochat non adult si vei avea posibilitatea de a alege.

Cu ajutorul trainerului iti vei completa profilul cu detalii si poze care sa te avantajeze. Poti conta pe ea, misiunea ei fiind sa te puna in valoare in functie de calitatile pe care le posezi deja. Tot ea iti va prezenta regulile general valabile pe site-urile de videochat,  reguli ce te vor ajuta sa eviti orice fel de riscuri, capcane și greșeli. Una dintre cele mai importante reguli este cea a confidentialitatii  datelor, atat ale tale, cat si ale celor cu care vei comunica.

Dupa ce trainerul s-a asigurat ca intelegi cadrul in care iti vei desfasura activitatea, iti va arata cum sa-ti folosesti contul pentru a incarca poze, video-uri, sa trimiti mesaje si sa anunti urmatoarele show-uri. Ea va fi la dispozitia ta pentru orice fel de intrebari, asigurandu-se astfel ca in cateva luni si tu vei avea povestea ta de succes. Ea este acolo pentru a te sustine, a te incuraja si a te ajuta sa reusesti.

Imbunatatesti abilitatile de comunicare si body language-ul

Vei avea sedinte alaturi de trainer in care vei observa alte modele si ea iti va explica ce fel de atitudine ai putea sa abordezi in comunicarea cu interlocutorii tai. In cazul in care limba engleza nu este la un nivel avansat deja, trainerul te poate ajuta si din acest punct de vedere, desi avem si profesor dedicat de limba engleza. Scopul acestui training este ca tu sa-ti dezvolti abilitatile, mai ales cele de comunicare si creativitate. In activitatea de videochat adult se pune accent si pe body language cu tenta senzuala, acest aspect fiind acoperit tot de catre trainer. Ea te va ajuta sa-ti descoperi si mai bine latura feminină pentru a putea sa ajungi cat mai repede de la incepator la model de succes.

Trebuie sa intelegi ca, la fel ca in orice job, vor fi si zile in care nu vei activa la cota maxima, fiind un domeniu in care se lucreaza cu si pentru oameni, si este normal sa mai ai si zile mai putin productive. Trainerul va fi acolo, alaturi de psihologul nostru specializat, pentru a te ajuta sa treci peste posibilele neplaceri. Vei invata foarte repede cum sa-ti selectezi clientii si cum sa te faci placuta prin sfaturile profesioniste acumulate de trainerul nostru in ani de experienta.

Te dezvolti in directia pe care tu ti-o doresti

Vei putea apela la trainerul tau pentru orice fel de intrebari, fie ele de natura tehnica sau legate de felul in care trebuie sa te comporti. Fiind foarte importanta pentru noi, iti vom oferi training personalizat exact pentru nevoile tale si oportunitatea de conversie profesionala in mai multe domenii. Datorita experientei noastre indelungate, suntem mereu la curent cu ce s-a schimbat în experiența de model în ultimii ani asigurandu-ne astfel ca oferim cele mai bune servicii si ne tratam modelele asa cum merita, fericirea lor fiind cheia succesului activitatii noastre.

Daca ti-am starnit curiozitatea, haide sa ne cunoastem intr-un cadru relaxat si prietenos la o cafea. Iti vom explica tot ce vrei sa stii despre aceasta industrie si astfel, vei afla daca aceasta este cariera perfecta pentru tine.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!