Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Tehnici psihologice de seducție pe care trebuie să le știi

model videochat tehnici psihologice seductie

În activitatea de videochat, fie că vorbim despre cel adult sau non-adult, de departe cea mai importantă abilitate a unui model este să-și seducă interlocutorul. Ideal ar fi ca acesta să fie atât de atașat de tine încât să petreceți ore în șir împreună, fapt care-ți va spori considerabil câștigurile din videochat. Află din cele ce urmează de ce sunt atât de importante și de eficiente aceste tehnici și cum să le pui în aplicare pentru un succes garantat! 

Tehnici psihologice de seducție și eficiența lor

Așa cum probabil știai deja, videochatul nu este doar despre comunicare sau sexualitate/senzualitate. Gama de interacțiuni pe care le poți avea cu un singur utilizator este cu adevărat impresionantă. Pentru a putea naviga cu succes toate aceste întâlniri virtuale, vei avea nevoie de câteva strategii de seducție. Pentru a afla cum seduci un bărbat , dar și alte trucuri psihologice, citește mai departe. 

Sex-appealul în videochat nu ține cu siguranță doar de partea fizică, elementul de atracție fiind pachetul complet format din atitudine și aspect plăcut. Cei care apelează la videochat caută cu siguranță mai mult decât un trup frumos, ei își doresc să fie înțeleși, acceptați și apreciați. Pe măsură ce vei stabili o legătură cu bărbatul din fața ta, vei putea să-l cunoști și să-l seduci pentru a petrece din ce în ce mai mult timp cu el. Desigur, nu va fi ușor, mai ales pentru un model de videochat începător dar, pe măsură ce înveți cum să scapi de inhibiții, vei realiza cât de folositoare sunt tehnicile de seducție explicate mai jos. 

Cele mai folositoare tehnici psihologice de seducție utilizate de modelele de videochat

Iată câteva strategii de succes pe care le poți folosi: 

  • Comunică mult, atât verbal, cât și nonverbal. Cu cât ești mai deschisă în legătură cu orice subiect și nu-l judeci pe cel din fața ta, cu atât acesta se va simți mai confortabil în interacțiunea cu tine. Când discuțiile devin naturale, utilizatorul nu se va sfii să-și împărtășească dorințele și fanteziile cu tine și astfel se va crea o conexiune; 
  • Oferă sprijin interlocutorilor. Pentru a arăta persoanei din fața ta că-ți pasă de el, nu ezita să vorbești deschis despre problemele sale și chiar să-ți oferi ajutorul, evident sub formă de sfaturi;
  • Fii deschisă la provocări. Unul dintre motivele pentru care bărbații apelează la videochat este și faptul că în viața lor personală nu se simt satisfăcuți de interacțiunile cu femeile. Astfel te poți evidenția cu o atitudine open minded și poți să-i îndeplinești câteva fantezii. În scurt timp, utilizatorul va deveni dependent de interacțiunile cu tine! Desigur, pentru a fi de acord cu din ce în ce mai multe propuneri va fi nevoie să ai mai multă încredere în sine;
  • Minte pentru a stârni interesul. Pe lângă situațiile în care trebuie să-ți protejezi viața personală, va fi nevoie să-ți minți interlocutorii și atunci când aceștia vor să știe dacă ești într-o relație. Arată-te tot timpul disponibilă și vei atrage mai mulți admiratori, chiar dacă o relație în viața reală este imposibilă. Aceștia vor fi atrași de mirajul posibilității! 
  • Creează o poveste erotică! Bărbații se excită foarte tare vizual, tocmai de aceea va conta și imaginea ta. Creează o imagine de fată rea/senzuală/cuminte/exhibiționistă atât prin numele ales pentru videochat, cât și prin ținută. Bărbații au tot felul de fantezii și pot fi ușor seduși dacă tu îi ajuți să și le pună în practică! 
  • Cere favoruri. Nu ezita să comunici membrilor nevoile tale și să-i rogi din când în când să facă și ei lucruri pentru tine. Asta îi va determina să se simtă importanți și chiar mai apropiați de tine. În același timp îi vei convinge că meriți toată atenția lor;
  • Folosește un tip de comunicare extrem de personală. Mai exact, folosește numele utilizatorului în conversațiile directe cât de des poți și nu ezita să-i oglindești comportamentul. Folosirea numelui și adoptarea gesturilor, limbajului și atitudinii va crea o legătură foarte puternică între voi. 

 

Nu uita nici de semnalele corporale precum joaca cu părul, zâmbetul, mușcarea buzelor sau o privire pătrunzătoare și utilizatorul se va amoreza de tine cât de curând.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!