Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Strategii de comunicare eficientă în videochat

comunicare în videochat

Cum faci utilizatorii platformelor de videochat să revină în sesiuni private cu tine? Dacă te-ai gândit la aspectul fizic, haine sexy sau machiajul profesional, ai dreptate, dar, nu în totalitate. Chiar mai important decât toate acestea este felul în care comunici și în care te exprimi, din mai multe puncte de vedere. Ce înseamnă videochat? Definiția se regăsește chiar în nume: chat, mai exact, conversație, discuție, comunicare. Și, totuși, ai grijă să comunici eficient. Noi te putem învăța cum! Citește rândurile de mai jos și vei deveni mult mai...comunicativă.

Ce înseamnă comunicare eficientă? 

Și totuși, ce înseamnă comunicare eficientă? Categoric, încă din momentul în care te vei afla în free chat vei comunica, fie verbal, fie non verbal. Utilizatorii vor comunica și ei cu tine, cel mai adesea, prin text. Se poate spune că ai parte de o comunicare eficientă atunci când mesajul transmis de tine este perfect înțeles de către utilizator și invers. Desigur, există câteva obstacole în calea acestui demers, unul dintre ele fiind limba în care are loc discuția. Cât de importantă este limba engleză în videochat? Capitală. Ea poate face diferența între o discuție plăcută și una plină de frustrări de ambele părți. Dacă pe partea de comunicare verbală nu ai probleme–apropo, noi îți oferim cursuri de limba engleză pentru a progresa–, mai trebuie să iei în calcul și limbajul trupului. Descoperă semnalele corporale pe care orice model trebuie să știe să le transmită și folosește-le în avantajul tău. 

Cele mai folosite strategii de comunicare eficientă

În cele ce urmează, îți vom oferi câteva ponturi despre cum poți comunica eficient cu utilizatorii pentru a avea succes în activitatea de videochat. Poți ignora aceste sfaturi, însă, ține minte că o faci pe riscul tău! 

Fă o primă impresie memorabilă 

În videochat, este chiar ca-n viață: ai o singură șansă la o primă impresie de neuitat. De aceea, este absolut necesar să comunici eficient și corect încă de la prima interacțiune. Pentru a trimite un mesaj foarte clar și targetat, mesaj care va atrage utilizatori și îi va convinge să te urmărească, trebuie să începi cu vizualul înainte de verbal. 

Până să deschizi gura, utilizatorii își vor face deja o părere despre tine pe baza numelui ales și pe baza felului în care arăți. Astfel, ar trebui să alegi un nume de videochat care să te reprezinte și o ținută pe măsură! Asortează toate acestea cu multă bună dispoziție și un zâmbet fermecător și debutul tău va fi unul imbatabil. 

Comunică natural 

Nu crea un personaj pe care nu-l poți susține. Încearcă, pe cât posibil, să ai o atitudine pe care să nu-ți fie greu să o menții în timpul conversațiilor. În caz contrar, vei fi extrem de obosită la finalul oricărei sesiuni. Oricum, membrii mai versați își vor da seama că te prefaci, acest lucru nefiind foarte atrăgător. Încearcă să găsești un echilibru. Nici prea directă sau vulgară, dar, nici prea formală. Fii așa cum simți și abordează subiecte atât pe placul celor cu care conversezi dar și pe placul tău, pentru a-ți putea dezvălui personalitatea. Doar așa vei comunica eficient și vei putea crea o relație între tine și utilizator. Nu știi despre ce să mai vorbești? Îți oferim noi cel puțin 3 subiecte de discuție pentru conversații lungi. 

Fii extrem de clară în ceea ce privește limitele 

Neînțelegerile se nasc de multe ori și din cauza ambiguității. Pentru a nu induce utilizatorii în eroare și a nu risca unele conversații mai puțin plăcute, stabilește limitele pe care nu vrei să le depășești încă de la începutul activității de model de videochat. Se poate întâmpla ca un membru să-ți ceară să faci un lucru cu care tu nu ești OK. În aceste situații, un refuz politicos va fi mult mai apreciat decât un răspuns agresiv. Fii fermă, dar, nu autoritară. Pentru a-l recâștiga, poți propune o activitate alternativă. Nu uita, tu controlezi interacțiunea! 

Oferă utilizatorilor ceea ce-și doresc 

Odată cu experiența, nu vei învăța doar cum să comunici eficient, ci, și cum să citești oamenii pentru a descoperi ce-și doresc. Astfel, vei putea interpreta mesajul ascuns din spatele cuvintelor lor și vei putea să te mulezi după preferințele lor. În cazul în care interpretezi greșit mesajul nu este nicio rușine să ceri o clarificare, astfel, dând dovadă de interes. 

În timp, îți vei da seama foarte repede ce utilizatori pun preț pe aspectul fizic și care sunt timizi și preferă ca tu să faci primul pas. Adaptabilitatea este asul din mâneca oricărui model de videochat de succes.   

Alătură-te echipei noastre și te vom învăța mult mai multe despre arta conversației și a comunicării eficiente!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!