Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Site-uri de videochat: cele mai cunoscute si profitabile platforme

model videochat platforme profitabile

Care sunt cele mai bune site-uri de videochat? Ce înseamnă totuși un site bun? Noi credem că cele mai bune sunt și cele mai cunoscute și cele care aduc cel mai mare profit. Site-urile de videochat vor oferi diferite avantaje pentru modele dintr-un studio de videochat, deci este foarte greu de spus dacă există distincția de „cel mai bun”. Există foarte multe site-uri unde poți face videochat, dar asta nu înseamnă că vei avea acces la un număr considerabil de utilizatori sau că vei face și profit de pe urma lor. Ca să te ajutăm si sa afli mai multe înainte de angajarea in videochat, am alcătuit un top al celor mai cunoscute și profitabile site-uri pe care poți face videochat în România.

1. Stripchat

Partenerul nostru principal este Stripchat, o platforma relativ nouă (lansată în 2016), dar foarte promițătoare datorită faptului că este într-o continuă expansiune. Se bazează pe modelul freemium și este bine de știut că încasările modelelor sunt obținute prin intermediul tips-ului sub formă de tokens, comisionul fiind de aproximativ 50% din câștiguri. Acest site a început cu aproximativ 500 de modele, dar în timp a crescut la peste 1200. Platforma se laudă cu peste 60 de milioane de vizitatori pe lună!

2. Jasmin 

Unul dintre site-urile cu care colaborăm și noi, Jasmin mai este cunoscut și drept LiveJasmin, în varianta mai puțin glamour. Este unul dintre cele mai mari site-uri din lume, lansat în 2011. Accentul se pune în principal pe elemente glamour și o oarecare doză de erotism, calitate foto și video excelentă. Pentru un model începător în videochat s-ar putea să fie mai greu să se facă remarcată pe acest site la început, din cauza concurenței sporite (peste 1000 de modele online tot timpul), cerințelor tehnice extravagante și nevoie de training profesional. 

Din fericire, dacă alegi să lucrezi cu studioul nostru, vei avea parte și de echipament de ultimă generație și de training personalizat de la o echipă de traineri formată exclusiv din foste modele, cu experiență de ani de zile în acest domeniu. Vei descoperi destul de repede cum te poate ajuta suportul trainerilor să ajungi model de top. La momentul actual, Jasmin este lider pe piața europeană și se luptă cu Streamate (alt site cu care colaborăm) și Flirt4Free.  

3. Streamate 

A doua mențiune din lista noastră este Streamate, care s-a detașat drept un site renumit încă de la sfârșitul anilor 90. La fel, în orice moment pe această platformă sunt active peste 1000 de modele, așadar va fi important să afli cum să faci videochat pentru a te face remarcată cât mai repede.  Este de obicei recomandat modelelor cu ceva mai multă experiență, care pot face câștiguri fabuloase în doar câteva zile. 

4. Chaturbate  

Motivul pentru care suntem mândre că lucrăm cu Chaturbate este traficul, fiind cel mai prolific la acest moment. Ca idee, în 2019 traficul pe site era dublu față de cel din 2018, luând în calcul și faptul că s-a dublat numărul de modele doar într-un an. Chaturbate a fost lansat în anul 2011 drept platformă freemium, cu alte cuvinte o platformă pe care utilizatorii pot urmări show-ul unui model chiar dacă doar unul sau o parte dintre ei plătesc pentru asta. De asemenea, această platformă a permis modelelor să creeze diverse jocuri care să atragă publicul. Pentru operarea pe acest site nu este necesară vorbirea fluentă a limbii engleze, deci este o variantă bună pentru modelele care încă își perfecționează limba engleză. 

5. BongaCams.com

Ultimul de pe această listă, dar nu cel din urmă, este BongaCams, lansat în Rusia în 2014. Acesta s-a făcut remarcat prin maximizarea nișei premium. Un aspect surprinzător, multe dintre modelele sau cuplurile care oferă show-uri nu o fac contra cost, acesta fiind un hobby, nu un job în videochat pentru majoritatea dintre ei. 

Lista completă a partenerilor Models4Models mai include și adultwork.com. Pe care vei face tu performanță?

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!