Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Riscuri, capcane și greșeli în videochat. De ce trebuie să te ferești?

alexxavice

În orice domeniu de activitate există anumite riscuri sau capcane și nici videochatul nu este exclus din această categorie. Având în vedere că este vorba despre o nișă care se desfășoară exclusiv în mediul online, poți întâmpina anumite situații menite să îți afecteze imaginea. În plus este foarte posibil să faci diverse greșeli, mai ales dacă nu ai mai interacționat până acum cu această lume plină de controverse. 

Ne dorim să avem în echipa noastră doar modele de videochat care au acceptat cu deschidere acest job, cu tot ceea ce implică el. Ca atare, în cele ce urmează îți vom prezenta câteva dintre riscurile și capcanele pe care trebuie să le eviți atunci când decizi să începi o carieră în domeniu.

Oferte false 

Fără ocolișuri: videochatul este o activitate care aduce bani mulți deopotrivă în buzunarele patronilor și în conturile modelelor. Dacă luăm în calcul succesul de care se bucură această nișă, atunci nu ar trebui să ne mire faptul că foarte multe societăți se promovează pe Internet ca fiind studiouri de videochat serioase. Pentru a evita orice risc, asigură-te că alegi un studio profesionist, unde îți vor fi respectate toate drepturile, asemenea unui angajat în orice alt domeniu. 

De asemenea, trebuie să știi că niciun studio serios nu îți va pretinde sume de bani sub pretextul că acestea acoperă ședințele de înfrumusețare, shooting-urile sau recuzita necesară pentru integrarea ta în echipă. 

Așadar, ai mare grijă la ofertele false și verifică toate detaliile care îți creează suspiciune, înainte de a semna contractul de angajare. 

Fraude informatice 

Așa cum spuneam mai devreme, videochatul prezintă riscuri prin prisma faptului că îți expui imaginea în mediul virtual. Studiorile de video chat au obligația de a-ți asigura confidențialitatea, atât în ceea ce privește identitatea ta cât și în ceea ce privește ocupația pe care o ai. 

În cazul în care vei alege studioul nostru pentru a-ți începe cariera în domeniu, vrem să te asigurăm că nu vom dezvălui niciun detaliu legat de identitatea ta sau de ceea ce faci. În plus, site-urile pe care vei activa sunt banate în România, deci nu există riscul să fii văzută de persoanele care locuiesc în țara noastră. 

Pentru a te feri de tentativele de fraudă informatică în domeniul videochatului, citește cu atenție clauzele contractului tău de imagine. 

Colaborarea fără cadru legal 

Dacă nu ești la primul job, cu siguranță că ai dat și peste angajatori neserioși care ți-au promis că îți vor face carte de muncă după o anumită perioadă de timp de la începerea colaborării. 

Ei bine, această practică o vei întâlni și în studiourile de videochat neprofesioniste și nu este altceva decât o încercare de a evada de sub incidența legilor în vigoare. Sub nicio formă nu trebuie să accepți colaborările fără forme legale, pentru că vei fi singura care va avea de suferit. 

Nu uita că fără un contract legal nu vei avea taxele și impozitele plătite. 

Alăturându-te echipei noastre vei evita din start toate aceste capcane specifice nișei. Îți garantăm confidențialitatea, îți încheiem contract legal încă dinainte de prima ta zi de lucru și cu siguranță că îți punem la dispoziție toate beneficiile pe care ți le-am promis! Hai sa discutam despre categoriile de videochat adult cat si despre videochat non-adult pe care modelele noastre fac performante. 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!