Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Reguli de bază din industria de videochat

model videochat programul de lucru

La fel ca în cadrul oricărei alte industrii, și în industria de videochat există câteva reguli după care trebuie să te ghidezi. Și nu, de data aceasta nu ne referim doar la regulile pe care trebuie să le urmezi pentru a avea succes, ci ne referim și la reguli general valabile pentru orice afacere sau reguli care să-ți asigure siguranța și buna desfășurare a activității. Desigur, poți afla aceste reguli și pe parcurs, deoarece în momentul în care vei afla ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat multe dintre întrebările tale vor primi răspuns oricum. Dar, pentru modelele începătoare acest ghid poate servi drept ajutor pentru a evita o mulțime de neplăceri. Să descoperim așadar care sunt regulile de bază din industria de videochat! 

Respectă programul de lucru

Dacă ai ales să lucrezi într-un studio profesionist și nu singură de la domiciliu atunci trebuie să înțelegi faptul că ai un anumit nivel de responsabilitate față de angajator. La fel ca în cazul oricărui alt job și aici va fi nevoie să lucrezi opt ore pe zi. Desigur, îți poți alege tura preferată și în funcție de alte responsabilități și activități precum facultate sau un al doilea job. Tu știi care sunt orele perfecte pentru a intra online? Chiar dacă răspunsul este unul negativ, în timp îți vei dezvolta propriul program în funcție de sfaturile noastre și disponibilitatea ta. Va fi nevoie să te stabilizezi cu programul pentru a putea conversa mereu cu aceiași utilizatori. Nerespectarea programului poate duce la pierderi financiare atât pentru tine cât și pentru studio. 

Protejează-ți datele personale 

Studioul se va ocupa de toate aspectele legate de securitatea și confidențialitatea datelor tale, dar și tu trebuie să fii responsabilă de acest aspect. La începutul carierei tale va fi nevoie să-ți construiești o nouă identitate, special concepută pentru sesiunile de videochat. Acest alter ego va fi imaginea pe care o vei prezenta utilizatorilor de pe site-urile de videochat cu care colaborăm. Aceștia nu trebuie să-ți afle datele personale sau numele real sub nicio formă, indiferent de cât de insistenți sunt sau ce promisiuni îți vor face. Nu este cazul să te expui unor riscuri nenecesare. Află mai multe despre confidențialitate înainte să începi să activezi ca model. 

Nu interacționa  cu utilizatorii în afara orelor de program

Continuare a regulii de mai sus, interdicția de a interacționa cu utilizatorii este un aspect cât se poate de practic. Chiar dacă aceștia se vor purta frumos cu tine și nu te vor deranja, există totuși riscul de a-i pierde ca membri. Dacă vor descoperi că le acorzi timpul tău pe gratis nu vor mai avea motive să revină în privat, fapt care va duce la diminuare drastică a câștigurilor tale.

Investește în imaginea ta 

Nu a spus nimeni că trebuie să arăți într-un anume fel, atitudinea fiind mereu mult mai importantă pentru utilizatori dar, în același timp, nu te poți prezenta oricum în fața interlocutorilor tăi. O femeie care se respectă va avea mereu grijă să aibă o imagine impecabilă, care să se asorteze perfect cu personalitatea ei. Nu fiecare studio îți va oferi sesiuni de make up și hair styling incluse, așadar ai grijă să-l alegi pe cel mai bun. Află mai multe despre cum alegi studioul de videochat cu care să lucrezi pentru a avea o vedere de ansamblu. Ba chiar unele studiouri se vor oferi să te susțină financiar în vederea operațiilor estetice dacă simți că ai nevoie de ele. 

Da, o parte din aceste reguli pot părea de bun simț, dar vei fi surprinsă ce diferență imensă va face aplicarea lor!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!