Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Programul unui model de videochat: cum și cât se muncește într-un studio

program studio videochat

Te-ai întrebat vreodată care este și ce include programul unui model de videochat? Nu mică îți va fi mirarea să descoperi că nu este chiar atât de diferit de programul unui corporatist, de pildă. Videochatul este o industrie ca oricare alta, deci aceleași standarde se aplică și pentru acest sector. În cele ce urmează vom dezvolta puțin programul unui model de videochat și ce cuprinde acesta. După citirea articolului vei putea lua o decizie mult mai informată în vederea angajării pe postul de model de videochat. Atenție însă, nu toate studiourile îți vor oferi beneficiile menționate mai jos. 

Programul propriu zis

Programul de muncă al unui model de videochat presupune opt ore de activitate. Desigur, la acestea se adaugă și pauza de prânz și eventualele pauze de țigări alături de colege. Și acestea sunt importante pentru socializare și schimbarea de ponturi, deci nu le subestima. De ce vrem să lucrezi opt ore pe zi? Și acest job, la fel ca oricare altul, presupune un anumit nivel de consecvență și implicare. 

Te gândești că ai și facultate sau alte responsabilități și nu vei face față unui program de 9-6? Stai fără grijă, videochatul este unul dintre joburile ideale pentru studenți! Ai posibilitatea de a lucra în ture și vom face absolut tot posibilul să-ți orientăm programul după orele de la facultate sau pauzele pe care trebuie să le iei pentru a avea grijă de celelalte îndatoriri. Trebuie totuși să te avertizăm în legătură cu un aspect! Pentru a avea succes în această industrie trebuie la un moment dat să lucrezi constant pe aceeași tură pentru a fideliza utilizatorii.  Tu știi care sunt cele mai bune ore pentru a intra online? Stai liniștită, vei afla și asta în momentul în care vom începe colaborarea.  

Ce vei face în cadrul programului? 

Cele detaliate mai jos se vor aplica doar pe anumite perioade și mai ales dacă ești model începător în videochat. Pe măsură ce vei avansa, frecvența activităților menționate mai jos va crește sau va scădea în funcție de context și performanțele tale. Desigur, toate acestea se vor desfășura în cadrul programului de opt ore. 

Ședința foto

În afară de faptul că îți vei alege un alter ego, în momentul în care vei începe activitatea de videochat vei avea nevoie și de un profil pentru site-urile cu care colaborează studioul. Vei construi acest profil împreună cu trainerul, dar vei avea nevoie și de poze. Un studio serios se va ocupa de aceste ședințe și te va învăța de asemenea și cum să ai cele mai bune ședințe foto. Vei beneficia și de alte ședințe foto pe măsură ce îți modifici profilul sau îți schimbi înfățișarea. 

Sesiuni de make-up și hairstyling

Un studio cu experiență în care contează satisfacția modelelor îți va pune la dispoziție și sesiuni de înfrumusețare chiar la sediu. Nu trebuie să achiți nimic, doar să te bucuri de dibăcia și talentul specialiștilor noștri care te vor pune cu adevărat în valoare. 

Sesiuni de training 

Cel mai important stâlp al activității de videochat îl reprezintă trainingul și echipa noastră formată aproape exclusiv din foste modele știe asta. În cadrul sesiunilor de training vei învăța despre semnalele corporale pe care fiecare model trebuie să știe să le transmită, despre cum și ce să vorbești cu utilizatorii și diverse ponturi care să-ți îmbunătățească activitatea. Află mai multe despre cum te ajută suportul trainerilor să ajungi model de top!

Sesiuni de shadowing 

Mai ales la început, o mare parte din activitatea ta va fi urmărită cu atenție de către un trainer care să-ți dea sugestii atunci când ai nevoie de ajutor sau să preia conversațiile care pe moment ți se par prea dificile. În momentul în care te simți suficient de stăpână pe tine nu va mai fi nevoie de aceste sesiuni.  

Lucrul propriu zis

În afară de toate cele menționate mai sus, activitatea ta va consta în logarea pe site-uri de videochat și conversarea cu diverși utilizatori până când unul dintre ei va vrea să intre în privat cu tine. Din acel moment vei vrea să stai cât mai mult cu el și acest lucru va depinde de talentul tău. În timp vei fi din ce în ce mai pricepută, desigur și cu ajutorul și susținerea noastră. 

Cum îți sună acest program de muncă? Ceva mai antrenant decât o slujbă plictisitoare de birou, nu-i așa?

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!