Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Părerile unui model de videochat: ce trebuie să știi înainte de a te angaja

modele videochat pareri

Meseria de model de videochat nu este chiar atât de simplă pe cât te-ai aștepta. Mai ales ca model începător în videochat vei avea foarte multe de învățat. Pentru că știm că există obstacole pentru cele care nu cunosc foarte multe detalii despre această industrie, ne-am hotărât să vorbim cu câteva modele de videochat care au fost dispuse să împărtășească din experiența lor. 

Îți punem la dispoziție părerile lor și sfaturile care te-ar putea ajuta pe tine să eviți să faci niște greșeli comune. La urma urmei, cele mai inteligente persoane sunt cele care pot învăța din greșelile altora. Să vedem așadar ce sfaturi au pentru tine profesionistele din această industrie. 

Nu lucra singură 

Știm, tentația de a începe să lucrezi pe cont propriu este una uriașă, dar beneficiile nu sunt pe măsură. Ca model de videochat independent vei avea multe lipsuri care își vor pune amprenta asupra performanței tale. Da, va părea atrăgătoare această opțiune deoarece nu va fi nevoie să împarți câștigurile cu un studio, dar acest fapt va presupune următoarele dezavantaje:

Nu vei avea acces la cea mai bună aparatură

Echipamentul și aparatura necesară unei sesiuni de videochat de calitate chiar pot face diferența. Nu vom intra aici în detalii, la urma urmei vei descoperi în articolul menționat mai sus de ce aparatură ai nevoie, dar vom argumenta decizia de a nu lucra pe cont propriu. Gândește-te doar că va fi nevoie să achiziționezi singură toate aceste materiale, să-ți asiguri conexiunea la internet și să rezolvi singură sau să aștepți cu orele pe cineva care să vină să te ajute în caz că se defectează ceva. Există și opțiunea achiziționării unei aparaturi mai puțin performante. Dar se va vedea la câștiguri, și nu în sensul pozitiv. 

Nu vei avea acces la training de cea mai bună calitate

Viața unui model de videochat poate fi simplă sau ușoară. Cu alte cuvinte, vei avea de ales între a învăța singură din greșeli, pierzând astfel timp și bani, sau poți învăța de la o echipă de profesioniste în cadrul unui studio. Vei afla cum să faci videochat de la modele cu experiență care îți vor explica și cum să abordezi tot soiul de utilizatori dar și cum să te pui în valoare.

Mai sunt și alte argumente de descoperit în dezbaterea videochat de acasă vs Studio. 

Fii realistă la început 

Dacă ai aflat deja cât se câștigă din videochat probabil te gândești cum vei face mia de euro în cadrul primei sesiuni de videochat live. Totuși, lucrurile nu stau chiar așa. La fel ca în orice alt domeniu, lucrurile se iau de jos. Vei începe să înveți, să te dezvolți și de abia apoi vei face bani serioși. Durata de acomodare va depinde doar de tine și de ritmul și ambiția ta. Desigur, un studio serios îți va oferi oricum un salariu bun de început pentru a te motiva. Secretul este să nu te lași descurajată dacă nu ai succes din prima zi. 

Ai grijă cum alegi studioul

Nu toate studiourile de videochat sunt la fel de serioase. Unele modele au avut de suferit de pe urma colaborărilor mai puțin fericite și de aceea am întocmit o listă de întrebări care să te ajute în procesul referitor la cum alegi studioul de videochat cu care să lucrezi. Pune accent pe confidențialitate și beneficii. 

Cultivă-ți următoarele aptitudini și atitudini

Modelele noastre au descoperit că următoarele calități le-au ajutat în această activitate:

  • Abilități de comunicare verbală și non verbală
  • Lipsa prejudecăților
  • Creativitate
  • Răbdare
  • Ambiție 
  • Senzualitate 

 

Sunt multe lucruri pe care ți le putem spune înainte să te angajezi, dar realitatea este că nimic nu se compară cu experiența de model de videochat. Încearcă și te vei convinge!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!