Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Open mind – Ce inseamna sa fii deschisa la minte?

open mind, deschisa la minte, idei noi, videochat

Sa fii open minded este una dintre conditiile necesare pentru a putea evolua pe calea catre succes. Daca vei evita sa cazi prada prejudecatilor si vei adopta o gandire libera, adaptata fiecarei situatii in parte, iti vei creste nu doar sansele de acomodare intr-o lume in continua miscare, ci si nivelul de performanta. Ca model de videochat, sa fii open minded este un mare avantaj. Deschiderea ta fata de situatii si idei noi te va ajuta sa evoluezi, sa inveti continuu si sa relationezi mult mai eficient. Intr-un final, toate acestea vor contribui la sustinerea carierei tale, astfel incat sa atingi nivelul maxim de performanta.

 

1. Open mind – cum sa iti pastrezi mintea deschisa pentru idei noi

Open mind – cum sa iti pastrezi mintea deschisa pentru idei noi

Prejudecatile sunt cel mai mare dusman al gandirii libere. O persoana open minded nu va lua niciodata in considerare opiniile celor din jur, ci va face propria analiza, urmand sa ia propriile decizii, necontaminate de factorii exteriori.

De asemenea, open mind inseamna receptivitatea la idei noi, care nu fac parte neaparat din obisnuintele tale. Indiferent de domeniul in care activezi profesional, aceasta este una dintre cele mai cautate si apreciate calitati ale unui angajat. Si asta, pentru ca persoanele open minded au mult mai multe sanse de a se adapta situatiilor neprevazute si de a identifica solutiile potrivite rapid si eficient.

Pentru un model de videochat, sa fie open minded este esential. In plus, aceasta atitudine te va ajuta si sa iti dezvolti increderea in tine. Membrii platitori cu care vei interactiona online – cu unii chiar in mod repetat – vor avea personalitati, abordari si preferinte diferite, iar scopul tau principal este sa ii faci sa se simta confortabil si sa le oferi timp de calitate.

Pentru asta, mai ai nevoie si de empatie, capacitatea de adaptare si cunoasterea unor strategii prin care sa maresti timpul petrecut online. Cu cat mai mult timp va petrece unul dintre membri in compania ta, cu atat mai mult vor creste sumele incasate. Si in videochat, ca in toate domeniile de activitate care presupun relatia cu clientii, trebuie sa te orientezi catre multumirea acestora. Comportamentul tau este, prin urmare, un element esential. In plus, gestica, mimica, limbajul corpului, care vin in completarea cuvintelor tale, trebuie sa fie in acelasi ton. Spre exemplu, chiar daca tonul vocii tale si discursul tau vor fi calde si prietenoase, risti sa pari mai putin credibila daca nu iti privesti interlocutorul in ochi sau daca pozitia corpului tau este una inchisa.

2. Deschis la minte versus rezervat in videochat

Deschis la minte versus rezervat in videochat

O persoana deschisa la minte se va afla mai rar in situatia de a fi luata prin surprindere. Sa fii open minded este un avantaj important, pentru ca deschiderea ta te va ajuta sa rezolvi mai usor situatiile neprevazute. In plus, vei evita ezitarile si blocajele, care nu sunt de dorit in astfel de situatii. Persoanele open minded vor invata mult mai multe lucruri utile in viata decat cele rezervate.

Exista si situatii in care poate fi in regula sa ai si o atitudine rezervata, insa nu exagera. Spre exemplu, poti fi intrebata despre anumite aspecte despre care ai prefera sa nu vorbesti. Aici, ai doua optiuni: fie „minti frumos”, fie eviti cu delicatete subiectul, venind in schimb cu o alternativa mai interesanta.

In general, o atitudine rezervata tinde sa genereze comportamente de respingere din partea celorlalti, ceea ce nu este deloc de dorit. Daca ai indoieli in legatura cu modul in care trebuie sa te comporti sau sa reactionezi, poti apela cu incredere la sfaturile trainerilor sau modelelor mai experimentate din cadrul studioului de videochat. Asta inseamna sa faci parte dintr-o echipa sudata, experimentata, care urmareste aceleasi scopuri.

Considera-te norocoasa atunci cand ai alaturi de tine persoane gata sa iti acorde sprijin la nevoie. Si foloseste la maximum oportunitatea de a putea invata tot timpul lucruri noi, ca parte din formarea ta continua. Toate acestea iti vor fi utile si in plan personal, nu doar din perspectiva profesiei.

Nu uita: jobul de model de videochat este o meserie potrivita pentru femeile curajoase, constiente de sine si care stiu ce isi doresc sa obtina de la viata. Iar un viitor lipsit de griji si de probleme nu poate fi atins decat prin seriozitate, deschidere si perseverenta.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!