Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Models4Models anunță deschiderea unui al doilea studio în București

modele videochat models4models

Se spune că un nou an aduce cu sine o nouă imagine, așadar tradiția noastră respectă aceste vorbe înțelepte și se aplică în toate aspectele vieții noastre: inclusiv afacerile. 2020 nu a fost anul nostru, într-un sens foarte larg, deși nu doar cifrele au crescut, ci și numărul de modele care s-au alăturat familiei noastre. Cum veniturile modelelor noastre au crescut substanțial, creativitatea studioului mama s-a manifestat și ne-am decis că a venit vremea să lansăm următoare știre.  

De ce lansăm al doilea studio? 

Multe dintre voi știu deja despre Models4Models, studioul independent din București, condus de femei pentru femei. Știu, este mai rar pentru această industrie ca o afacere să fie coordonată de la A la Z de către o echipă exclusiv feminină. Deși unii ne numesc feministele industriei, mie îmi place să ne numesc pionerii schimbării, ai lucrurilor bune, cele care schimbă felul în care sunt tratate femeile, cât câștigă, și cum sunt privite în general femeile, mai ales în industria noastră. Pentru că judecata există, a existat dintotdeauna și va continua să existe. Putem trăi cu asta, la fel și conturile noastre bancare ;). Dar nimeni nu trebuie să accepte să fie agresat de către societate sau să suporte orice fel de nedreptate legată de deciziile noastre personale, oricare ar fi acelea. 

Ce este Dinasty? 

Deoarece studioul mamă, Models4Models, a evoluat într-o mare comunitate și un spațiu pentru modelele care susțin alte modele, micul nostru proiect prinde contur sub numele de Dinasty Studio by Models4Models. Spre deosebire de afacerea centrală, Dinasty are o abordare diferită, deși la bază este asemănător cu M4M. Eclectic, brut și proaspăt, ca o piele de porțelan pe o copertă Vogue, are tupeul de a dansa ca și cum nimeni nu privește. Oh, și crede-mă, ei privesc. 

Dinasty Studio by Models4Models este un mechanism vibrant, de sine stătător, cu un design interior luxos, care aduce aminte de viață, de petreceri, de stabilitate și de succes. Deși este greu de imaginat în viața reală, noua direcție este mai mult decât promițătoare. Situat în centrul vechi, acolo unde se găsește de obicei sufletul petrecerii, Dynasty Studio ocupă un spațiu generos, cu peste 15 camere amenajate luxos, pentru fiecare personalitate în parte, fără loc de îndoială, doar entuziasm. Fiecare cameră este atent decorată cu mobilă pe comandă, cea mai bună selecție de materiale și cea mai bună tehnologie de pe piață. Știm, chiar am făcut o treabă bună. 

Realizările și crezul Dinasty

Și, pentru că ne place uneori ca realizările noastre să vorbească despre noi, vrem să atragem atenția asupra modelelor care ni se alătură - oameni noi care aduc lumina dimineții în viețile noastre, cu credințe diferite, oameni care susțin diferite tipuri de frumusețe, diferite personalități, dar unite de același crez. A fi parte dintr-o echipă de succes. Încurajăm personalitățile efervescente și suntem al naibii de mândre de fiecare dată când echipa crește mai mare și mai puternică. Deoarece Dinasty este despre moștenire, moștenirea femeilor care sunt mândre de cine sunt, dar tind să devină mai mult decât ce li s-a spus că pot fi, și care mai târziu transmit această cunoaștere, despre ce înseamnă defapt și cum se simte succesul, către alte femei. Adevărata putere este o stare mentală, nu un citat dintr-o carte motivațională. Adevărata putere înseamnă să te trezești în fiecare zi, să fii disciplinată și să nu te abați de la drumul tău, indiferent ce zic sau cred oamenii. Adevărata putere înseamnă să-ți îndeplinești visurile. Adevărata putere înseamnă să le ajuți pe altele să ajungă unde ești tu deja, deoarece un grup puternic are mai multe beneficii

Societatea este plină de învățăminte care încurajează femeile să privească spre exterior. Ne uităm deseori în reviste sau la celebrități comerciale precum fetele Kardashian pentru a ști cum să ne îmbrăcăm și să ne prezentăm; ascultăm de alte persoane din viețile noastre pentru a ști ce să facem mai departe (Să-l părăsesc? Să aplic la acel job? Să fac asta? Să fac cealaltă?). Ascultăm de nutriționiști și de industria de frumusețe care ne spun că nu suntem destul de frumoase și apoi le urmăm sfaturile pentru a repara ceva ce nu a fost nicicând stricat. 

Adevărata putere înseamnă să deschizi un alt studio când toată lumea este oprită și să educi, să fii la zi cu date despre previziuni financiare și oportunități de a face bani. Adevărate oportunități de a face bani, nu cuvinte goale în reclame pe social media. 

Adevărata putere sunt cifrele care cresc în prima lună de la deschidere, modelele susținute, văzute, auzite, cele care devin cea mai bună versiune a lor și înțeleg că anumite lucruri se schimbă, dar cu o minte ageră poți învăța cum să investești și să lași ceva în urmă. 

Față de toate cele menționate sau care nu au fost încă menționate, am făcut o promisiune serioasă.

Deoarece adevărata putere înseamnă ținerea cuvântului, în primul rând față de tine. 

Pentru ceva autentic, hai pe la noi! Avem ceea ce trebuie pentru a transforma femeile în adevărate legende și pentru a le ajuta să-și scrie propriile povești. 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!