Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Models4Models a stralucit la Bucharest Summit Awards Gala

best emerging studio

Bucharest Summit a avut loc pentru a III-a oara la Bucuresti, între 2-4 iunie 2019 fiind unul dintre cele mai mari evenimente dedicate industriei de videochat din lume. A reunit peste 1700 de participanti din mai mult de 40 de tari. Cele 3 zile de summit au cuprins seminarii, workshopuri, petreceri si evenimente de business dedicate antreprenorilor, managerilor, directorilor de departamente, modelelor de videochat și profesioniștilor din domeniu, cu un continut premium livrat de speakeri recunoscuti international. Ca in fiecare an, la finalul celor 3 zile a avut loc Bucharest Summit Awards Gala care i-a premiat pe cei mai buni profesionisti ai industriei.

“In acest an am avut posibilitatea de a sustine acest demers antreprenorial. Am fost Silver Sponsor in cadrul Bucharest Summit, iar faptul ca am ajuns sa facem acest lucru la mai putin de un an de la infiintarea noastra se datoreaza implicarii si muncii investite in Models4Models.“ Evelina Cirlan founder M4M

Models4Models

Momentul culminant care a incununat succesul evenimentului, ca in fiecare an, a fost Bucharest Summit Awards Gala. Aceasta gala si-a atras, an dupa an, atributele de eleganta si rafinament. Nu este un punct de reper doar pentru industria videochatului, reprezentand si unul dintre cele mai extravagante evenimente din lumea modei. Editia din 2019 nu face exceptie, aparitiile de pe covorul rosu fiind ravasitoare, originale, dar si indraznete si riscante.

Fiecare din modelele prezente s-a inspirat din tinute prezentate in cadrul festivalului de la Cannes sau Oscar, ba chiar au aratat ca videochatul este despre clasa, atitudine si rafinament.

Models4models Bucharest Summit Awards gala

Suntem mandre de premiul pentru BEST EMERGING STUDIO pe care l-am castigat. Este o promisiune pentru un viitor implicat in care studioul de videochat Models4Models sa vina cu reusite si mai mari. Fiecare moment al galei ne-a emotionat, mai ales datorita sistemului de live voting, insa momentele in care am fost nominalizati, noi sau modelele noastre, ne-au facut sa zburam. A fost o experienta incredibila din care am iesit castigatoare si asteptam surprizele pe care le va pregati Bucharest Summit in 2020.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!