Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Model începător în videochat. Tot ce trebuie să știi ca să ai succes!

model incepator videochat

Ai trecut cu brio peste emoțiile interviului? Deja nu îți mai faci griji despre ce vor spune prietenii tăi atunci când le vei da detalii despre noul tău job? Felicitări! Ne bucurăm că ai parcurs primii pași către cariera ta ca model online. Tot ce trebuie sa stii inca de la inceput este faptul ca noi iti oferim posibilitatea sa alegi intre doua categorii de activitate si anume: poti alege categoria de videochat adult si cea de videochat non-adult.

Și chiar dacă ești la început de drum, cu siguranță ai aflat deja că videochatul este un domeniu blamat. Chiar și așa, încă din primele zile în studio îți vei da seama că majoritatea celor care critică această activitate, o fac în necunoștință de cauză - întotdeauna este ușor să emiți critici atunci când nu știi ce se întâmplă, în realitate, nu-i așa? Însă, important este ca tu să înțelegi foarte bine care sunt atribuțiile tale ca model de videochat, să fii determinată și să îți urmărești țelul. 

Suntem de acord, să fii model începător în videochat nu este simplu, dar, pentru a te ajuta să depășești această perioadă, noi am creat un ABC care, cu siguranță îți va fi util. Îți spunem, fără perdea, tot ceea ce trebuie să știi ca să ai succes în cel mai tabu domeniu al momentului! 

Te vei confrunta cu diverse provocări 

Despre videochat știm că este o nișă aflată în plină ascensiune, dar de asemenea mai știm că foarte mulți îl consideră o activitatea care contrazice principiile moralei. Acesta este, în fond, motivul pentru care te vei lovi de concepțiile greșite ale celor din jur, cu privire la videochat. Totuși, părerile eronate ale altora nu ar trebui să fie o piedică pentru tine, mai ales că tu știi mai bine ce se întâmplă dincolo de ușa room-ului tău. 

O altă provocare pe care o vei întâmpina, inevitabil, în jobul de model online este legată de interacțiunea cu membri. E foarte important să înțelegi că aceștia sunt diferiți din punct de vedere al personalității și al educației, ceea ce înseamnă că vei ”întâlni”, virtual desigur, și persoane lipsite de tact, care vin către tine cu solicitări exagerate și care folosesc un limbaj neadecvat. Tu, în calitate de model, ai dreptul să îți selectezi membrii care te interesează, așadar, poți renunța în orice moment la discuția cu un user care te agasează sau care te jignește. Pentru a reuși în acest domeniu, nu da voie cuvintelor urâte să te atingă și întrerupe interacțiunea cu membrii care nu adoptă o atitudine civilizată vis-a-vis de tine. 

Nu toate studiourile oferă ceea ce promit 

Una dintre cauzele pentru care videochatul a ajuns să fie un subiect atât de controversat este pus pe seama lipsei de seriozitate de care dau dovadă, din păcate, din ce în ce mai multe studiouri de videochat. De aceea, alege-ți cu grijă studioul cu care vei colabora și nu lua o decizie pripită. Informează-te pe Internet despre recenziile pe care studioul respectiv le-a primit din partea fostelor modele, discută, dacă ai ocazia, cu persoane care au luat contact cu studioul respectiv și, nu în ultimul rând, solicită reprezentanților studiourilor de pe lista scurtă toate informațiile pe care vrei să le afli. Doar așa vei avea certitudinea că ai luat cea mai bună decizie. 

De exemplu, în timp ce multe studiouri de videochat aleg să funcționeze ilegal, doar pentru a se eschiva de la plata impozitelor și a taxelor aferente, noi am decis să fim diferiți. Ne place să păstrăm legalitatea în tot ceea ce facem, așa că încheiem contracte de colaborare cu toate modelele noastre și plătim către Stat toate dările, ca orice altă firmă serioasă din orice alt domeniu. 

Îți faci griji că statutul de model începător te va dezavantaja? Nu ai de ce, cel puțin nu în cadrul studioului Models4Models! Aici, îți facem cadou  ședințele foto și ai un make up artist si un hair stylist la dispozitie permanent pentru ca investițita ta în imagine să fie 0. În plus, în funcție de abilitățile de limba engleză pe care le ai, te promovăm pe cele mai importante site-uri de videochat pentru ca tu să ai parte de câștiguri cât mai consistente chiar din primele săptămâni în studio. Știi ce? Chiar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt! Vino să ne cunoaștem și să vezi cu ochii tăi!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!