Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Marilu in vizita la studioul de videochat Models4Models

marilu vlogger influencer videochat joburi  model

Marilu a pornit o noua serie documentara despre meseriile din prezent. Pentru ca i s-a parut un subiect de interes in randul tinerilor la inceput de drum, dar care este controversat din cauza preconceptiilor, a ales ca primul episod sa ofere informatii cat mai detaliate despre industria de videochat.

Piata de videochat este in crestere

Am primit-o cu bratele deschise in studioul de videochat Models4Models pentru a-i raspunde la cat mai multe intrebari. Am discutat despre anvergura mondiala pe care o are acest business in care Romania este pe locul I din punctul de vedere al incasarilor, dar si despre sentimentele fetelor legate despre acest job de model de videochat.

Marilu videochat vlogger videochat nonadult

Pe langa toate aceste informatii care au ajutat-o in cercetarea ei despre industria videochatului credem ca cel mai interesant lucru din clip este experimentul ei punctual in care a incercat videochatul non adult. Acesta este un tip de videochat in care nuditatea, chiar si partiala este interzisa, iar abilitatile de comunicare ale modelelor sunt cele mai importante. O buna stapanire a limbii engleze este necesara, insa cum pentru Marilu nu a fost o problema s-a descurcat exemplar.

Una dintre concluziile trase chiar de ea dupa acest experiment a fost faptul ca nu ar trebui sa mai judecam oamenii care fac un anumit job. Sa fii model de videochat este o meserie ca oricare alta, antrenanta si dificila, in care trebuie sa fii in priza mereu si sa ai o cultura generala extrem de bogata.

Marilu videochat vlogger

Poti aplica si tu la un job de model

Daca dupa urmarirea vlogului facut de Marilu ti se pare ca ti se potriveste un job de model online aplica aici. Colega noastra Adriana, din departamentul HR te va contacta si iti va oferi toate informatiile pentru a lua o decizie cat mai informata si sigura. Un job de model de videochat iti ofera o serie de beneficii pe care le poti studia pe larg.

 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!