Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ținută în videochat: ce haine alegi la sesiunile de videochat

model videochat cum iti alegi tinuta

Prima impresie contează întotdeauna, fie că vorbim de viața de zi cu zi sau chiar de activitatea de model de videochat. În momentul în care un utilizator îți vede poza sau filmulețul de preview, părerea lui se va forma strict în funcție de cum arăți. Dacă nu l-ai agățat din prima cu look-ul tău, nu vei avea șanse să-l convingi să intre în privat, oricât de bune abilități de comunicare ai avea. 

Așadar merită să investești timp și bani în cum arăți și mai ales în cum te îmbraci. Există o ținută sau costumație care să fie potrivită pentru toată lumea? Clar nu! Mai ales la început, când încă te descoperi ca model de videochat, vei avea nevoie de îndrumare și de sfaturi, chiar și în alegerea vestimentației. Din fericire, echipa noastră îți stă la dispoziție. Ia în calcul următoarele aspecte când îți alegi hainele de videochat. 

Tipul de videochat 

Probabil că ai aflat deja ce înseamnă videochatul și cum să faci videochat, dar știi și că există două tipuri? Mai exact videochat adult și non adult. Află toate diferențele și ia o alegere în cunoștință de cauză.

Non-adult 

Videochatul non adult se bazează exclusiv pe comunicare. Componenta erotică și nuditatea sunt absolut absente din aceste sesiune, fapt care va avea un impact asupra felului în care te îmbraci. Te sfătuim să abordezi ținute mai serioase și mai cumințele decât în cazul videochatului adult. Astfel, poți opta pentru outfituri în care să te simți în largul tău, dar și să păstrezi o notă de mister. 

Adult 

Ei bine, lucrurile stau puțin diferit în cazul videochatului adult. Cele care aleg această ramură a industriei înțeleg foarte bine psihologia umană, au un pachet de cunoștințe în ceea ce privește comunicarea și semnalele corporale, dar pot apela la nevoie și la tactici de seducție. În consecință, ținutele lor sunt mai incitante și sunt astfel create pentru a atrage atenția membrilor site-urilor de videochat și prin evidențierea atuurilor fizice. 

Jocul de seducție presupune urmărirea premiului (adică tu), bărbaților plăcându-le în general fetele și femeile care nu se pun pe tavă din prima, așadar outfitul tău trebuie să fie sexy, dar nicidecum vulgar. Ce mai au utilizatorii de descoperit în legătură cu tine dacă te afișezi din prima în chiloți și sutien? Cât se câștigă din videochat ține foarte mult și de felul în care te vinzi, deci folosește îmbrăcămintea pentru a completa imaginea. 

Sfaturi generale 

Acum că am acoperit cele două tipuri de videochat, îți vom oferi câteva sfaturi de bun simț, adunate de la echipa noastră de foste modele. Ia în calcul criteriile de mai jos pentru a stârni interesul utilizatorilor în videochatul live, dar și pentru a avea cele mai bune ședințe foto:

  • Alege-ți ținuta în funcție de personalitatea ta sau de personajul pe care îl joci. Dacă alegi ceva care nu te reprezintă și nu corelează cu povestea ta, vei arăta ciudat și inconfortabil;
  • Mizează pe senzualitate, nu sexualitate. Dă senzația că ești accesibilă și deschisă  prin îmbrăcăminte, nu că ești ușor de dezbrăcat;
  • Schimbă ținutele des și cere părerea membrilor;
  • Negrul atrage și este sexy, dar culorile oferă senzația de liniște și relaxare. Alege ce vrei să exprimi în funcție de public și specificul sesiunii;
  • Acordă mare atenție detaliilor. Outfitul ales trebuie să fie impecabil;
  • Nu cădea în extreme. Nu alege haine lălâi în care ți se pierd formele, dar nici prea mulate încât să te incomodeze. Echilibrul este cheia!  

 

Ascultă-ți instinctul și sfaturile trainerilor care au fost deja în locul tău și continuă să-ți descoperi personajul și imaginea pe care o expui în fața utilizatorilor. În timp vei ști exact ce trebuie să porți.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!