Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Interviu model de videochat: tot ce trebuie să știi pentru a te angaja

la fel ca în cazul oricărui alt job, și în ceea ce privește industria de videochat vei avea de-a face cu un interviu de angajare.

La fel ca în cazul oricărui alt job, și în ceea ce privește industria de videochat vei avea de-a face cu un interviu de angajare. Și da, va fi la fel de serios ca în cazul oricărui alt domeniu. Dacă vrei cu adevărat să lucrezi în cadrul unui studio de videochat profesionist, trebuie să te prezinți pregătită la interviu. Dar acest lucru poate suna puțin descurajator, mai ales dacă ești la primul tău interviu sau nu ai mai lucrat drept model de videochat. Citește materialul de mai jos și vei avea un punct de plecare! 

Prezintă-te și fii sinceră

Dacă nu ai mai lucrat în această industrie, cel mai bine este să lași angajatorul să afle asta cât mai repede și să accepți că ai multe de învățat. Nu considera asta un dezavantaj, foarte multe studiouri apreciază faptul că te pot modela mai ușor. Desigur, un studio care se respectă îți va oferi un training de calitate și îți va explica și cum te va ajuta suportul trainerilor să ajungi model de top

Nu ezita să-ți pui în valoare în cadrul interviului atât atuurile fizice, cât și pe cele conversaționale și atitudinea. Angajatorul cel mai des caută o fată drăguță, dar nu superbă. Cel mai important este un aspect îngrijit, nu unul de supermodel. Capacitatea de a purta o conversație inteligentă și interesantă va cântări mult mai greu decât câteva bătăi superficiale din gene. Când vei afla ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat, te vei lămuri de ce. La fel, atitudinea va fi extrem de importantă. Candidata ideală va fi deschisă la minte și dispusă să învețe și încerce lucruri noi, dar va fi și capabilă să recepteze sau să transmită diverse semnale corporale

Apropo de învățat, în cadrul interviului îți va fi testat și nivelul limbii sau limbilor străine pe care le cunoști. Nu-ți face griji, este necesar să cunoști engleza măcar la nivel conversațional. Un studio de videochat serios va oferi și cursuri de perfecționare. Un nivel decent de operare PC va ajuta de asemenea. 

Ascultă cu atenție 

Faza următoare este extrem de importantă, deoarece ea poate face diferența în ceea ce privește procesul de alegere a studioului. Intervievatorul va prezenta studioul și beneficiile de care vei avea parte în cadrul colaborării. Aici vei afla despre site-urile de videochat cu care vei lucra, avantajele lucrului din studio față de acasă, și gradul de confidențialitate pe care studioul îl asigură. 

Pune cât mai multe întrebări 

Prin adresarea întrebărilor vei demonstra nu doar că ți-ai făcut temele și ai fost atentă în timpul interviului, dar și faptul că ești cu adevărat interesată de această poziție. Urmărește lista de mai jos cu întrebări pe care le-ai putea adresa: 

  • Cum vei fi plătită? Este important ca procesul să fie transparent și legal. 
  • Ce condiții de lucru are studioul? O vizită a camerelor în care vei lucra va fi binevenită. 
  • Ce fel de contract vei avea și cine se va ocupa de plata taxelor? Și acest aspect trebuie să fie perfect transparent și să ți se ofere șansa de a verifica aceste detalii. 
  • Care este programul de lucru? O întrebare extrem de importantă dacă ești studentă sau ai un alt job.
  • Ce trebuie exact să faci când ești online. Cel mai probabil ți se vor explica și diferențele dintre videochat adult și non-adult. 
  • Cum poți obține câștiguri suplimentare? Este normal ca tot timpul să ne dorim mai mult și să avem oportunitatea de a obține mai mult! 
  • Ce beneficii îți mai oferă studioul. Într-un studio în care experiența și echipa sunt pe primul loc vei beneficia mereu de traininguri, sesiuni de înfrumusețare și chiar susținere pentru conversie profesională sau operații estetice. 

 

Sperăm că ți-ai făcut o idee destul de bună despre ceea ce presupune un interviu pentru postul de model de videochat. Dacă ai nevoie de încă o părere, descoperă și alte sugestii despre cum alegi studioul de videochat cu care să lucrezi.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!