Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Fetișurile și fanteziile sexuale ale bărbaților în mediul virtual

model videochat - ce-inseamna fantezii sexuale

Nici fanteziile sexuale și nici măcar fetișurile nu sunt o noutate, acestea existând de când lumea. Singurul lucru care s-a schimbat este cât de vizibile sunt aceste înclinații. În calitate de model de videochat, cu utilizatori preponderent de sex masculin, te vei lovi de o multitudine de fantezii pentru care, dacă vrei să ai succes pe site-urile de videochat, trebuie să fii pregătită. În mod clar, vei avea de partea ta și trainingul în videochat, dar, iată ce trebuie să știi! 

Ce înseamnă fetiș/fantezii sexuale 

Deși, în dicționar, cei doi termeni au definiții destul de diferite, ambele concepte au legătură cu sexualitatea. Dacă, în cazul fetișului, ne referim la obiecte sau părți ale corpului care sunt sexualizate, în cazul fanteziilor, tenta este cu siguranță una erotică. Dar, și fetișurile și fanteziile au același rezultat: obținerea de plăcere sexuală. 

Multe persoane se simt rușinate de fetișurile și fanteziile lor sexuale, fiindcă au fost judecate sau învățate că acestea nu fac parte din sexualitatea așa-zis normală. Dacă ai descoperit, deja, ce înseamnă videochat, știi prea bine că normalitatea este un concept destul de flexibil. La finalul zilei, din punctul de vedere al membrilor, dar și al modelelor de videochat, fetișurile și fanteziile sexuale sunt doar un alt mod de a obține/oferi plăcere. Acestea pot fi dintre cele mai comune, celebrul foot fetish, sau ceva mai obscure, precum atracția bărbaților pentru femei cu glugă sau care au un membru în ghips. 

Câteva dintre fetișurile și fanteziile sexuale pe care le vei întâlni

Cu siguranță, vei descoperi mult mai multe fantezii și fetișuri în cadrul sesiunilor publice și private de videochat, multe dintre ele discutate și în training, dar, iată câteva dintre cele mai comune: 

  • fetișuri cu lenjerie intimă: bărbaților le place extrem de mult să aibă o parteneră aranjată și îngrijită. Prin urmare, vor vrea să găsească și în mediul virtual un model care știe să-și pună în valoare formele, mai ales, cu ajutorul lenjeriei intime. Unii utilizatori chiar vor prefera să te vadă, mai degrabă, în lenjerie intimă decât goală, acest lucru fiind mult mai excitant pentru ei. Alege cea mai bună lenjerie intimă pentru întâlnirile virtuale private cu acest tip de utilizator și asigură-te că sesiunile alături de el decurg foarte, foarte lent pentru a-i oferi ocazia de a te admira în toată splendoarea;
  • fantezii cu dominare: anumiți utilizatori, îndeosebi cei tineri, vor dori să simtă fie că sunt dominați, fie că te domină pe tine. Pe aceștia îi poți tachina sau chiar umili, în cazul în care îți cer asta, evident, doar în cadrul sesiunilor private. Pe de altă parte, pentru cei care vor să se simtă în control, câteva palme peste fund și o atitudine supusă îi vor înfierbânta rapid; 
  • fetișul picioarelor: mulți bărbați sunt excitați de femeile cu picioare lungi. De obicei, vor vrea să te vadă îmbrăcată cu pantaloni mulați și încălțăminte cu toc înalt. Deci, ai grijă cum alegi ținuta în videochat. Pe de altă parte, mulți dintre utilizatori vor fi pasionați, pur și simplu, de degetele de la picioare și de tălpile tale. Ei vor fi mulțumiți doar atâta timp cât și acestea apar în cadru, deci, scoate la înaintare oja ta preferată și dă-i pe spate! 
  • fetiș cu diverse materiale: că tot vorbeam despre ținută mai sus, anumiți bărbați sunt hipnotizați de materiale precum piele, cauciuc, vinil, nylon sau, mai ales, latex. Un outfit în componența căruia se găsesc haine confecționate din aceste materiale le va atrage atenția, cu siguranță;
  • fantezii sexuale cu jocuri de rol: din păcate, mulți bărbați s-au plictisit de relațiile sexuale obișnuite pe care le au cu partenera, fie din monotonie și lipsa deschiderii partenerei către experimentare, fie din cauza impactului pornografiei. Astfel, anumiți utilizatori vor vrea să te deghizezi în diverse personaje și să jucați o mică scenetă în care tu să fii profesoara, asistenta medicală sau chiar sora lui, în funcție de gusturi. Nu judeca aceste alegeri, oricât de ciudate ți-ar părea; 
  • fetişul voyeurului: acești utilizatori preferă doar să se uite la tine, fără să interacționeze prea mult. Chiar și în viața de zi cu zi, ei obțin mai multă plăcere din urmărirea actelor sexuale decât din activitatea propriu-zisă. Aceștia vor fi dintre cei mai ușor de mulțumit, limitându-se la a se uita la tine în timp ce te distrezi de una singură sau alături de o colegă;  

Evident, vor exista și fetișuri și fantezii sexuale care sunt mult prea exagerate și depășesc limita bunului simț și este perfect normal să nu te simți confortabil să le îndeplinești. În acest caz, refuză politicos utilizatorul, fără să-l judeci sau umilești pentru preferințele lui și sugerează-i altă activitate pe care s-o agreezi și tu.  

Care este atitudinea potrivită față de fetișuri sau fantezii sexuale 

Așa cum explicam și în introducere, atât fetișurile cât și fanteziile sexuale sunt un subiect tabu încă, așadar, vei fi nevoită să le tratezi cu discreție și înțelegere. În plus, multe dintre aceste fetișuri sunt absolut inofensive și ușor de satisfăcut, lucru care-ți va crește simțitor profitul. Când vei descoperi câți bani poți să câștigi ca model, s-ar putea să-ți schimbi părerea despre ce ești și ce nu ești dispusă să faci. 


E adevărat, la început, va fi ceva mai dificil, mai ales, dacă încă ești timidă. Pe parcurs, vei descoperi cum scapi de inhibiții și timiditate în sesiunile de videochat și totul va părea o joacă. Între timp, ține minte să ai o atitudine deschisă, lipsită de prejudecăți. Faptul că aceste fantezii nu sunt voluntare, nu sunt vina nimănui și că nu trebuie descurajate, dacă nu rănesc pe nimeni, te va ajuta să-ți păstrezi mintea deschisă. Ține minte că și alte persoane ar putea găsi fanteziile tale ușor deranjante sau chiar ciudate.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!