Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Fetisul picioarelor - arma secreta a modelelor de videochat? Iata cum poti profita la maxim de toate calitatile tale!

videochat, model videochat

Daca lucrezi deja in industria videochatului, stii cat este de important sa iti evidentiezi fiecare calitate, iar daca acum doresti sa incepi o cariera in acest domeniu, trebuie sa stii ca pentru a excela, este necesar sa stapanesti foarte arta seductiei. In videochat, printre cele mai importante calitati pe care trebuie sa le detine un model, se numara adaptabilitatea. 

Atunci cand porti conversatii cu membrii ai studioului din toate colturile lumii, trebuie sa te astepti sa intalnesti persoane care au diferite dorinte, fantezii si culturi, astfel ca este necesar sa te mulezi pe personalitatea fiecarui om cu care discuti. Atunci cand lucrezi in acest domeniu, vei intalni membrii cu diverse fantezii sau fetisuri, mai obisnuite, sau mai iesite din comun. Este important sa stii ca nu esti obligata sa indeplinesti toate dorintele persoanelor cu care porti conversatii, ci doar pe cele care ti se par interesante, accesibile si potrivite tie.

1. Fetisul picioarelor - ce inseamna si cat este de popular in Romania?

Literalmente, “fetisul picioarelor”, presupune seducerea, excitarea si satisfacerea partenerului, utilizand picioarele. In functie de gradul de intimitate dintre cele doua persoane, interactiunea folosind acea parte a corpului, poate avansa de la simple atingeri si priviri, pana la masaje, sau saruturi. Acest fetis este destul de popular la nivel global, deci si in Romania exista cu siguranta multe persoane care adora sa aduca in dormitor putina fantezie. In realitate, insa, foot fetish-ul, are la baza pasiunea si admiratia pentru picioarele unor persoane. Poate ai intalnit persoane care te-au complimentat pentru felul in care arati intr-o anumita pereche de blugi, sau incaltata cu o pereche de sandale care iti puneau in evidenta degetele, sau pentru efectul de picioare lungi pe care l-ai obtinut cu ajutorul unei fuste. Este posibil ca persoanele respective sa se simta atrase de aceasta parte a corpului. 


2. Fetis cu picioarele : iata cum te ajuta aceasta fantezie in videochat!

Sfera fetisurilor este extrem de ampla, iar in ceea ce priveste fantezia privind picioarele unei persoane, aceasta se imparte in doua categorii: cea sexuala, si cea platonica, ce nu presupune niciun fel de interactiune fizica. Lucrand ca model de videochat, singura interactiune pe care o ai cu membrii studioului, este prin intermediul unei camere video, deci te incadrezi in cea de a doua categorie. Totusi, cum aduci in sesiunile de videochat, fetisul picioarelor? Trebuie sa astepti sa iti spuna persoana cu care discuti, sau incerci sa inserezi mici elemente, pentru a vedea cum reactioneaza interlocutorul tau? Adevarul este undeva la mijloc, pentru ca se aduce din nou in discutie, puterea de adaptabilitate. Ca un joc al seductiei, poti incerca sa aduci elemente noi de fiecare data cand porti discutii private cu o anumita persoane, pentru a-l atrage si mai mult si pentru a-l mentite interesat de tine. Daca iti spune ca are foot fetish, sau iti dau seama de acest lucru din reactiile lui, poti sa profiti de acesta slabiciune. 


Pune-ti cat mai mult in evidenta picioarele, in toate modalitatile in care poti sa o faci. Ai grija sa ai intotdeauna pedichiura facuta, poate chiar cu culoare preferata de anumiti membrii (daca reusesti sa afli acest lucru). Daca ai picioarele lungi, fa-le sa straluceasca intr-o pereche de pantaloni scurti, sau o fusta cu o lungime potrivita, astfel incat sa ai genunchii la vedere. De asemenea, poti purta o pereche de sandale, care sa iti evidentieze degetele de la picioare. Daca esti mai mica de inaltime, insa vrei sa iti valorifici aceasta parte a corpului, poti incerca o pereche de pantofi cu toc inalt, care sa ofere picioarelor tale un efect de alungire si subtiere. 


Asadar, modelele de videochat detin foarte multe arme ale seductiei, ce le ajuta sa atraga si sa mentinta legatura cu membrii unui studio. Daca si tu activezi in acest domeniu, profita din plin de calitatile tale si incearca sa te mulezi pe personalitatea fiecarei persoane cu care interactionezi prin intermediul unei camere. In cazul in care foot fetih-ul apare in discutie si esti de acord sa intri in acest joc, vei avea doar de castigat.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!