Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Eva dezvaluie secretele unui model de top la Bucharest Summit

eva model de top la bucharest summit

Bucharest Summit a avut loc pentru a III-a oara la Bucuresti, intre 2-4 iunie 2019, fiind unul dintre cele mai mari evenimente dedicate industriei de videochat din lume. A reunit peste 1700 de participanti din mai mult de 40 de tari. Cele 3 zile de summit au cuprins seminarii, workshopuri, petreceri si evenimente de business dedicate antreprenorilor, managerilor, directorilor de departamente, modelelor și profesioniștilor din domeniu, cu un continut premium livrat de speakeri recunoscuti international.

Eveniment de business dedicat industriei de videochat 


Bucharest Summit este mai mult decat un eveniment social, se concentreaza si pe impartasirea celor mai noi informatii strict legate de tendinetele actuale, de gasirea unor solutii la cele mai recente probleme. Cei mai buni speakeri din industrie au dezvaluit secretele lor si au oferit sfaturi utile.

Bucharest Summit model speaker training

Sfaturi pentru un model de top

In cadrul seminarului dedicat top modelelor care a avut loc la Bucharest Summit, una dintre prezentele cele mai apreciate a fost Eva, modelul agentiei Models4Models. Ea a oferit cateva sfaturi despre ce a ajutat-o sa devina in numai cateva luni un model de videochat de succes.

Eva si-a început cariera de model nu cu mult timp in urma, impreuna cu studioul de videochat Models4Models din Bucuresti. Inca din primele zile a fost dornica sa castige cat mai mult, sa se distreze si sa inteleaga cat mai multe lucruri despre industria in care activeaza. Pentru ea, cel mai important lucru consta in increderea si atitudinea pe care le transmite intr-un mod relaxat, iar in cadrul seminarului despre modelele de top a imparatasit din experienta ei.

Bucharest Summit Models4Models training speaker model

Faptul ca este o prezenta tonica, plina de viata si lipsita de preconceptii o face sa transmita incredere si sa se bucure de popularitate ca model, insa acest lucru se vede cu ochiul liber si in afara jobului.

Poti aplica si tu la un job de model!

Daca vrei sa ai parte de o echipa care sa te ajute sa ajungi un model de top in numai cateva luni aplica aici. Impreuna putem sa iti scriem povestea de succes!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!