Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Despre ce vorbești în videochat? 3 subiecte de discuție pentru conversații lungi

despre ce vorbesti in videochat 3 subiecte de discutie pentru con

Așa cum, probabil, ai aflat, deja, activitatea de videochat este una foarte complexă care se bazează pe mult mai mult decât interacțiuni erotice. O dată ce vei practica, într-adevăr, această meserie și vei descoperi cum se face videochat, vei fi surprinsă, probabil, să descoperi și că fidelizarea utilizatorilor are la bază o interacțiune autentică, nu doar show-urile erotice. De aceea, cea mai importantă unealtă din arsenalul tău va fi abilitatea de a purta o conversație incitantă și stimulantă pentru intelectul membrilor cu care ai intrat în privat. Dar, care sunt subiectele pe care le poți aborda pentru a-i ține interesați pe o perioadă cât mai lungă de timp? 

Îți vom oferi câteva subiecte de discuție pe care le poți aborda oricând cu interlocutorii tăi, subiecte care se vor dovedi de succes, mai ales, în activitatea de videochat non adult, care este total diferită de cea de videochat adult, datorită lipsei nudității.

Arta conversației, esențială pentru videochat non adult

Dacă, în viața reală, bărbații sunt obișnuiți ca ei să preia frâiele unei interacțiuni și să caute panicați subiecte de conversație cu o fată, în cazul videochatului lucrurile stau puțin invers. Având în vedere că ei vor plăti pentru a interacționa cu tine, efortul de a găsi subiecte de vorbit va cădea, în majoritatea cazurilor, pe umerii modelului. În definitiv, tu vrei să le atragi atenția pentru ca aceștia să petreacă din ce în ce mai mult timp în compania ta, nu? 

Atenție, însă, subiectele pe care le vei alege în videochat vor fi diferite în funcție de tipul utilizatorului cu care interacționezi. Dacă, în cazul anumitor bărbați, vei putea lua lucrurile pas cu pas și vei putea aborda și subiecte de discuție cu prietenii, ca cele pe care le abordezi împreună cu amicele tale, unii bărbați vor fi dornici și de subiecte de conversație ceva mai complexe, mai ales, dacă sunt în căutarea unei descărcări emoționale. 

Arta conversației în discuțiile de videochat stă în abilitatea modelului de a-și da seama cu ce tip de utilizator interacționează și ce nevoi are fiecare. Mai ales că, în videochatul non adult, nu te vei putea folosi de atuurile fizice și de latura ta senzuală pentru a atrage atenția membrilor. Încet, încet vei descoperi cât de importantă este limba engleză în videochat și de ce trebuie să o cunoști destul de bine. Stai fără griji, pe lista beneficiilor oferite de Models4Models se numără și cursurile de limbă străină! 

Pentru a cuceri definitiv un membru va fi nevoie să asculți și să reacționezi așa cum are el nevoie, fie verbal, fie non verbal. Încearcă, pe cât posibil, să întreții o conversație inteligentă, prietenoasă și să afișezi o atitudine relaxată. Nu uita nici de latura ta sexy, deoarece, nu de puține ori, conversațiile pot aluneca și pe o pantă erotică, mai ales, dacă vorbim de videochatul adult. Nu te simți, încă, pregătită pentru astfel de discuție în videochat? Descoperă cum scapi de inhibiții și timiditate în sesiunile de videochat

Cum să alegi subiectele de discuție când faci videochat 

Așa cum menționam și mai sus, natura subiectelor pe care le vei aborda în conversațiile cu interlocutorii tăi va depinde foarte mult de tipul utilizatorului. În cele ce urmează, vom detalia puțin acest aspect: 

  • primul pas în orice conversație va fi să încerci să cunoști persoana care stă de partea cealaltă a monitorului. Poți, așadar, să începi cu subiecte care să facă referire la stilul său de viață sau, de ce nu, la al tău. Puteți, așadar, să descoperiți dacă aveți lucruri în comun și să vorbiți cu plăcere despre diverse pasiuni;
  • din momentul în care ai aflat ce aveți în comun îți va fi mai ușor de fiecare dată să spargi gheața la începutul oricărei conversații și el va aprecia și mai mult timpul petrecut alături de tine; ai grijă să-l lași și pe el să te cunoască.
  • dacă observi că partenerul tău de discuție este pasionat de viața persoanelor publice și de diverse evenimente mondene, încearcă să te documentezi pe acest subiect; poți citi presa străină pe internet, indiferent dacă vorbim despre tabloide sau ziare ceva mai serioase.
  • dacă descoperi că interlocutorul tău este ceva mai jucăuș și neastâmpărat, poți aborda destul de repede și subiecte tabu, pentru a-i demonstra că și tu ești open minded;
  • mulți bărbați americani sunt pasionați de sporturi, în special, de baseball și fotbal american, deci, nu vei da greș cu astfel de subiecte, dacă observi că utilizatorul cu care conversezi este pasionat de activitatea fizică; 
  • dacă ai norocul să dai peste un bărbat care vorbește mult, nu ezita să-i pui întrebări despre specificitățile culturii locale și obiceiurile lui. Documentează-te despre tradițiile din zona în care locuiește și, data viitoare, surprinde-l! 

Trei subiecte de discuție pentru videochat 

Uite trei subiecte de discuție în videochat cu care cu greu vei da greș, indiferent de tipul de utilizator pe care îl ai în față!

Discută despre pasiunile lor, dar, și despre ale tale 

Pasiunile animă viața oricui și, în momentul în care vorbești despre un lucru care îți face plăcere, ți se luminează fața și ți se schimbă dispoziția într-una mai bună. Treaba ta ca model de videochat este să te asiguri că îți vei fideliza utilizatorii și cel mai ușor mod de a face asta este să-i convingi să se deschidă și să-ți povestească despre ei. În momentul în care aceștia vor începe să-ți vorbească despre filmele sau muzica preferată, sportul pe care îl practică sau hobby-urile lor, vei avea o mulțime de minisubiecte pe care le poți aborda. 

Oamenii adoră să vorbească despre subiecte care îi fac să se simtă fericiți. Dacă îi transmiți omului din fața ta, cu ajutorul semnalelor corporale, că discuția îți face plăcere, sau că te-a făcut curioasă, se va simți mult mai bine în conversația cu tine. 

Cine știe, poate, chiar vei descoperi că aveți pasiuni comune și poți să contribui și tu la conversație cu părerile tale avizate pe subiectul respectiv. Nimic nu apropie doi oameni mai mult decât interesele și pasiunile comune. Nu uita că toți cei care intră cu tine în privat sunt interesați să te cunoască la rândul lor, nu doar să împărtășească informații despre ei. Dă detalii despre pasiunile tale și vei vedea cum nivelul lor de interes crește. 

Discută despre problemele pe care le au

De multe ori, oamenii care intră pe platformele de videochat au nevoie, pur și simplu, de un prieten, de o persoană căruia să i se destăinuie. Poate că nu toate conversațiile vor atinge puncte sensibile din viața lor, cei mai mulți oameni fiind destul de precauți la începutul unei interacțiuni. În timp, însă, își pot deschide sufletul în fața ta și-ți vor spune ce nemulțumiri au, în viața de zi cu zi. 

Treaba ta va fi să asculți cu empatie și să te folosești de atitudinea ta deschisă și prietenoasă, ca să le arăți și partea bună din orice situație. Poți vorbi evident și despre experiențele tale, dar, ai grijă să nu divulgi date personale care să încalce principiul confidențialității. Interlocutorii tăi se vor simți instant atrași de o persoană care face eforturi să îi cunoască și să îi înțeleagă și care dă impresia că poate empatiza cu ei. 

Vorbește și despre sex 

Indiferent că vorbești în privat din postura de model de videochat adult sau non-adult, sexul va fi mereu un subiect de discuție incitant, fiindcă toată lumea are fantezii pe care vrea să le exploreze. Tu ai capacitatea de a alege cât de departe merge discuția și cât de confortabilă ești cu subiectul abordat, dar bărbații vor aprecia mereu o femeie deschisă la minte care să-i excite și doar prin vorbele și ideile pe care le exprimă. 

Urmează sfaturile trainerilor și descoperă cum suportul lor te va ajuta să ajungi model de top și vei descoperi o grămadă de subiecte prin care să-ți fidelizezi utilizatorii. Cât de interesantă și de provocatoare ești, atât din punct de vedere sexual/mental, va dicta câștigurile pe care le vei lua acasă la finalul zilei.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!