Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Despre ce vorbești în videochat? 3 subiecte de discuție pentru conversații lungi

despre ce vorbesti in videochat 3 subiecte de discutie pentru con

Așa cum probabil ai aflat deja, activitatea de videochat este una foarte complexă care se bazează pe mult mai mult decât interacțiuni erotice. O dată ce vei practica într-adevăr această meserie, vei fi surprinsă probabil să descoperi că fidelizarea clienților are la bază o interacțiune autentică, nu doar show-urile erotice. De aceea, cea mai importantă unealtă din arsenalul tău va fi abilitatea de a purta o conversație incitantă și stimulantă pentru intelectul membrilor cu care ai intrat în privat. Dar care sunt subiectele pe care le poți aborda pentru a-i ține interesați pe o perioadă cât mai lungă de timp? 

Îți vom oferi câteva subiecte de discuție pe care le poți aborda oricând cu clienții tăi, subiecte care se vor dovedi de succes mai ales în activitatea de videochat non adult, care este total diferită de cea de videochat adult, datorită lipsei nudității. 

Discută despre pasiunile lor, dar și ale tale

Este un fapt cunoscut că pasiunile animă viața oricui și că în momentul în care vorbești despre un lucru care îți face plăcere ți se luminează fața și ți se schimbă dispoziția într-una mai bună. Treaba ta ca model de videochat este să te asiguri că îți vei fideliza clienții, și cel mai ușor mod de a face asta este să-i convingi să se deschidă și să-ți povestească despre ei. În momentul în care aceștia vor începe să-ți povestească despre filmele sau muzica preferată, sportul pe care îl practică sau hobby-urile pe care le întreprind, vei avea o mulțime de mini subiecte pe care le poți aborda. 

Oamenii adoră să vorbească despre subiecte care îi fac să se simtă fericiți. Dacă îi transmiți omului din fața ta, cu ajutorul semnalelor corporale, că discuția îți face plăcere, sau că cel puțin te-a făcut curioasă, se va simți mult mai bine în conversația cu tine. 

Cine știe, poate chiar vei descoperi că aveți pasiuni comune și poți să contribui și tu la conversație cu părerile tale avizate pe subiectul respectiv. Nimic nu apropie doi oameni mai mult decât interesele și pasiunile comune. Nu uita că cei care intră cu tine în privat sunt interesați să te cunoască la rândul lor, nu doar să împărtășească informații despre ei. Dă detalii despre pasiunile tale și vei vedea cum nivelul lor de interes crește. 

Discută despre problemele pe care le au, lucrurile care îi macină

De multe ori, oamenii care intră pe platformele de videochat au nevoie pur și simplu de un prieten, de o persoană căruia să i se destăinuie. Poate că nu toate conversațiile vor atinge puncte sensibile din viața lor, majoritatea oamenilor fiind destul de precauți la începutul unei interacțiuni, dar în timp își pot deschide sufletul în fața ta și să-ți spună ce nemulțumiri au în viața de zi cu zi. 

Treaba ta va fi să asculți cu empatie și să te folosești de atitudinea ta deschisă și prietenoasă ca să le arăți și partea bună din orice situație. Poți vorbi evident și despre experiențele tale, dar ai grijă să nu divulgi date personale care să încalce principiul confidențialității. Clienții tăi se vor simți instant atrași de o persoană autentică ce face eforturi să îi cunoască și să îi înțeleagă și care dă impresia că poate empatiza cu ei. 

Vorbește și despre sex

Indiferent că vorbești cu clienții tăi din postura de model de videochat adult sau non-adult, sexul va fi mereu un subiect de discuție incitant, deoarece toată lumea are fantezii pe care vrea să le exploreze. Tu ai capacitatea de a alege cât de departe merge discuția și cât de confortabilă ești cu subiectul abordat, dar bărbații vor aprecia mereu o femeie deschisă la minte care să-i excite și doar prin vorbele și ideile pe care le exprimă. 

Urmează sfaturile trainerilor, și descoperă cum suportul lor te va ajuta să ajungi model de top și vei descoperi o grămadă de subiecte prin care să-ți fidelizezi clienții. Cât de interesantă și de provocatoare ești, atât din punct de vedere sexual, dar și mental, va dicta ce câștiguri vei lua acasă la finalul zilei. 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!