Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

De la incepator la model de succes

alaturi de noi orice devine posibil

Pentru ca alaturi de noi, orice devine posibil!

Ghidul modelului de videochat incepator

Ai peste 18 ani, esti studenta sau esti la inceput de drum in cariera, ai rate la banca sau ai o situatie economica incerta, asa ca iti doresti sa ai un statut financiar stabil.

Cauti de cateva saptamani sau luni solutia pentru a iesi din impas, analizezi si consulti diverse domenii si ajungi sa descoperi o industrie noua pentru tine sau poate o industrie de care ai mai auzit si pe care nu ai avut curajul sa o explorezi.

Vorbesti cu prietenele, cauti mai multe informatii online, pui in balanta avantajele si dezavantajele si te decizi sa incerci.

Da, este vorba despre videochat, domeniul in care poti castiga sume mari in intervale scurte de timp, domeniul care te poate ajuta sa iti platesti studiile, ratele apartamentului, excursiile mult visate, o masina noua si o viata lipsita de griji.

Exista anumite cerinte extreme pe care trebuie sa le indeplinesti?

Din fericire nu. Videochatul este unul dintre putinele segmente care se focuseaza pe dorintele, nevoile si pe dezvoltarea modelelor si care pune cu adevarat accent pe  progresul si evolutia ta.

Trebuie sa stii inca de la inceput ca studioul de videochat iti pune la dispozitie un spatiu de munca special conceput pentru tine, locatie centrala, asistenta tehnica pe tot parcursul programului, trainer, make-up artist, consultant financiar, spatiu de relaxare si multe altele.

Pasii pentru a deveni model

  • Vei beneficia de un program flexibil (iti poti alege singura orele intre care vrei sa lucrezi), intimitate, discretie si de o camera proprie in care sa iti desfasori activitatea.

  • Automat, vei primi cadou o sedinta foto si o sedinta de makeup cu unii dintre cei mai buni specialisti in aceste domenii.

  • In functie de cat de bine comunici in engleza si/sau in alte limbi de circulatie internationala, vei fi promovata pe cele mai importante site-uri de videochat pentru ca tu sa ai parte de castiguri consistente inca din primele saptamani.

  • Practic, investitiile tale vor fi 0, in timp ce castigurile vor fi din ce in ce mai palpabile.

  • Format in proportie de 100% din foste modele, staff-ul si echipa de management Models4Models iti inteleg perfect nevoile si dorintele astfel incat tu vei simti ca faci parte dintr-o familie si nu vei avea nicio retinere sa vorbesti cu acestia despre activitatea ta. Iti vei extinde cercul de prietene, vei participa la concursuri internationale, vei avea baneficii in functie de performante, vei calatori, iar increderea in fortele tale se va amplifica.

Aplica pentru un interviu si castiga inca din prima zi 7500 de lei. Contacteaza-ne acum la: 0753019000

Cum sa ajungi un model de succes?

  • Pentru a deveni un model de succes, nu trebuie sa detii diplome in psihologie, filosofie sau stiinte economice, nu trebuie sa ai experienta in relatii internationale sau sa fi fost la cursuri de public speaking si comunicare.

  • Trebuie sa fii consecventa, interesanta, captivanta, trebuie sa te faci placuta, sa stii o limba straina, sa detii cunostinte minime de cultura generala si sa iti doresti sa evoluezi din ce in ce mai mult.

  • O echipa de specialisti va fi alaturi de tine si iti va raspunde la fiecare intrebare pe care o ai. Tot ei te vor indruma pas cu pas pentru ca tu sa te perfectionezi si sa ai castiguri impresionante in cel mai scurt timp posibil.

  • Videochatul face parte din categoria industriilor de mare succes a ultimilor ani si a devenit un tipar in ceea ce priveste castigurile si independenta financiara ale modelelor.

  • Iata o activitate bine platita, legala, unde confidentialitatea si respectul sunt 100% asigurate de catre studio si echipa.

Beneficiile unui model de videochat

 

Practic, videochatul le ajuta pe tinerele modele extrem de mult, in special datorita complexitatii gasirii unui job care sa le permita sa traiasca decent, mai ales la inceputul carierei. Un salariu minim in Romania este aproximativ $400/luna, in timp ce videochatul asigura casiguri de mii de dolari lunar, bani cu care fetele isi pot plati facultatea sau pe care ii pot investi in imobiliare, cursuri de perfectionare, vacante exotice si multe altele.

Intr-o tara cu salarii si venituri mici precum Romania, videochatul ofera tinerelor posibilitatea unui viitor cu mult mai bun. Pentru unele modele, asta inseamna bani cu care sa-si termine studiile. Pentru alte fete, o casa sau un apartament al lor in care sa isi intemeieze o familie. Posibilitatile sunt mici, cheltuielile sunt mari.

Confidentialitatea si dreptul la viata privata sunt extrem de importante pentru agentie si modele (care uneori decid sa nu le spuna apropiatilor cu ce se ocupa, de teama marginalizarii). Asadar, site-urile le protejeaza si nu ofera IP-urilor din Romania acces la conturile modelelor romance.

Pentru a te convinge de toate cele mentionate mai sus, trebuie doar sa vii la un interviu. Noi iti vom prezenta pe larg toate beneficiile si avantajele vietii de model din cadrul companiei de videochat Models4Models iar tu vei putea oricand sa te alaturi echipei noastre de modele.

Vezi spatiile unde vei putea lucra

Designul fiecarei camere a fost gandit pana la cele mai mici detalii, iar spatiile comune te vor ajuta sa te relaxezi si sa te simti exact ca acasa. Modelele noastre de videochat considera studioul M4M ca fiind a doua lor casa, asa ca asteptam sa te convingi si tu de acelasi lucru.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!