Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Cum te poate ajuta mimica în cariera de model de videochat?

mimica în cariera de model de videochat

Prea multă lume încă mai crede că tot ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat se reduce la a apărea pe cameră și a-și undui în mod lasciv corpul. Acest concept este totuși foarte departe de adevăr. Stabilirea unei comunicări și unei relații cu utilizatorul începe de la față, nu de la corp. Așadar, până să te gândești la limbajul trupului și la ce haine să alegi pentru sesiunile de videochat, descoperă, mai întâi, care-i treaba cu mimica. 

Ce este mimica? 

Cum să faci videochat? Totul începe de la mimică! În fapt, cu ajutorul feței, vei putea să transmiți diverse mesaje într-o multitudine de contexte. În funcție de cultură și de contextul social în care te regăsești, expresiile faciale vor fi interpretate diferit, deci, ai grijă cum le folosești. Dată fiind natura videochatului și a comunicării din acest sector, mimica va fi mult mai importantă decât în cadrul unei conversații live. 

Nu uita că, pe lângă mimica ta, de care trebuie să te îngrijești constant, trebuie să iei în calcul și mimica interlocutorului, dacă acesta alege să-și deschidă camera. Anumite reacții sunt pur și simplu spontane, provocate de emoții pe care nu le vei putea controla. În rest, celelalte gesturi ostentative vor putea fi folosite pentru a comunica voluntar anumite senzații, sentimente sau intenții. Încearcă, pe cât, posibil ca mimica ta să fie una pozitivă, care să surprindă plăcut utilizatorul. Dacă stăpânești, deja, povestea cu mimica, află mai multe și despre semnalele corporale pe care orice model de videochat trebuie să știe să le transmită! 

Cum te poate ajuta mimica în videochat? 

Așa cum am menționat anterior, mimica are și o componentă psihologică. Aceasta va transmite starea ta sufletească dintr-un anumit moment și va putea fi cu greu controlată. De aceea, este mai mult decât recomandat să începi orice sesiune de videochat în toane bune, lipsa ta de bună dispoziție putând fi interpretată drept lipsă de interes față de interlocutor. Există foarte multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți crea o stare de bine, de la mișcare, la sesiuni de relaxare și shopping cu fetele sau chiar o discuție cu un psiholog, serviciu asigurat pe lista de beneficii Models4Models.  

Acum, că am acoperit partea involuntară a mimicii, iată ce poți face voluntar: 

  • Totul începe de la zâmbet! Încearcă pe cât posibil să creezi o atmosferă relaxată sau prietenoasă cu ajutorul unui zâmbet care să comunice multe și despre atitudinea ta deschisă. Pe de altă parte, te poți folosi de zâmbet și pentru a transmite o atitudine jucăușă sau de-a dreptul senzuală;
  • Ochii pot spune, de asemenea, foarte multe despre starea ta sau despre cât de mult îți face plăcere conversația pe care o porți cu utilizatorul. Nu te sfii să te uiți direct în obiectiv pentru a simula contactul vizual; nu-ți îndepărta vederea decât atunci când știi că o atitudine de școlăriță rușinată este ceea ce provoacă plăcere interlocutorului;
  • Folosește și buzele, pe lângă schițarea unui zâmbet, pentru a arată cât de multă plăcere îți face conversația. Evită să le încrețești pentru a nu comunica dezgust, lipsă de încredere sau dezaprobare. Nu-ți acoperi gura și folosește-te de gesturi senzuale, precum mușcarea buzelor sau lingerea lor pentru a transmite dorințe de natură sexuală. 

 

Alătură-te echipei noastră dacă vrei să afli și alte secrete ale seducției!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!