Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Cum să te angajezi ca model de videochat: Ghid pas cu pas

model angajare videochat

Modul în care îți începi activitatea în videochat este esențial pentru a atinge reușita în această sferă de activitate. Prin urmare, este important să știi de la bun început ce presupune acest job, care sunt responsabilitățile pe care le ai ca model de videochat, dar mai ales cum poți găsi cel mai potrivit studio de videochat unde să te dezvolți.

În echipa Models4Models suntem preocupați să investim constant atât în modelele care fac deja parte din marea noastră familie, dar mai ales în potențialele modele, fete care își doresc să facă o schimbare pozitivă majoră în viețile lor. În consecință, am creat un ghid de angajare în videochat, unde îți vom prezenta toate aspectele importante ale acestei meserii, dar și beneficiile pe care echipa noastră ți le pune la dispoziție. Și da, ne este la îndemână să facem asta, pentru că noi am fost deja în locul tău.

Pași ce trebuie urmați pentru angajarea ca model de videochat

Să te angajezi într-un studio de videochat este deosebit de ușor, doar ai văzut și tu câte anunțuri există pe internet. Totuși, să te angajezi într-un studio de videochat profesionist, asta presupune ceva mai mult efort. Iată ce trebuie să faci ca să lucrezi cu cei mai buni dintre cei buni!

Fă o cercetare amănunțită

Cum să te angajezi ca model de videochat? Noi îți sugerăm să începi cu o cercetare amănunțită! Dacă ai prietene sau cunoștințe care lucrează în domeniu, primul pas este să le consulți. Ele îți vor putea oferi o perspectivă sinceră și corectă asupra mediului de lucru și a condițiilor.

Pasul următor constă în frecventarea forumurilor unde poți descoperi informații valoroase. Nu te baza totuși prea mult pe ele, fiecare model având propria perspectivă.

Ultimul pas constă în găsirea unui studio de videochat care are o prezență puternică în online, iar astfel vei putea să vizitezi un website bine realizat, care să-ți ofere majoritatea informațiilor necesare despre afacere. Nu uita să citești și părerile modelelor! Echipa noastră știe foarte bine care sunt nevoile angajatelor, colectivul nostru fiind format aproape exclusiv din foste modele.

Decide-te cum vrei să activezi în acest domeniu

Probabil că nu știai deja că există mai multe modalități de a face videochat, dar așa cum am explicat și mai sus, acest ghid de angajare în videochat a fost construit și ca o introducere în lumea videochatului, deci vom mai elucida câteva mistere pe parcurs.

În primul rând, ai de ales între a face videochat în cadrul unui studio sau pe cont propriu, de la domiciliu. În mod evident, noi susținem videochatul de la studio, argumentele fiind disponibile în articolul Videochat de acasă vs. Studio. Probabil ai văzut deja lista de beneficii și știi că oferim bonusuri și beneficii specifice industriei, dar și posibilitatea de conversie profesională, lucru mai rar întâlnit în această afacere.

În al doilea rând, există mai multe tipuri de videochat. Models4Models îți va oferi oportunitatea de a lucra ca model de videochat adult sau non-adult. Află mai multe despre subiectul videochat adult vs. non adult și ia decizia potrivită pentru tine!

Hai la interviu!

Dacă ai decis deja ce tip de videochat este potrivit pentru tine și, după ce ai consultat site-ul, constați că avem valori comune, următorul pas este să ne întâlnim la un interviu. Nu-ți face griji, discuția va fi una plăcută și relaxantă, ca la o întâlnire între prietene. Dacă vrei să vii cu temele făcute, află în prealabil ce presupune un interviu pentru model de videochat.

Cum recunoști un studio de videochat legal?

În cazul în care ai urmat pașii din ghidul nostru de angajare la videochat, probabil că ai ajuns deja la câteva interviuri. Din păcate, nu toate studiourile de videochat sunt profesioniste și unele aleg să opereze la limita legalității. Găsești tot la noi pe blog lista de întrebări pe care trebuie să le pui pentru a alege studioul de videochat.

Pentru a evita studiourile care nu îndeplinesc reglementările legale, trebuie să ai câteva repere legislative importante, care vizează această sferă de pe piața muncii. Află că studiourile de videochat legale cotizează la bugetul de stat prin plata tuturor taxelor și impozitelor aferente. Având în vedere aceste aspecte, angajarea în videochat îți oferă o multitudine de beneficii.

În cadrul echipei noastre vei avea tot timpul certitudinea că lucrurile se desfășoară în mod legal și confidențial. Atunci când lucrezi cu noi, ai acces în orice moment, online, la statusul taxelor tale. În acest mod poți fi sigură că studioul funcționează respectând legislația în vigoare și că activitatea ta este, de asemenea, perfect legală.

Ce trebuie să știi despre protecția datelor cu caracter personal în videochat?

Confidențialitatea este un alt aspect important pe care trebuie să-l iei în calcul atunci când vrei să pătrunzi în sfera de activitate a videochatului. Fiind vorba despre una dintre cele mai controversate industrii din lume, protecția datelor este extrem de importantă pentru siguranța și confortul psihic al modelelor. Datoria oricărui studio de videochat este să păstreze discreția asupra identității modelelor, fără a utiliza numele real pe site-urile dedicate și fără a publica fotografii ori informații care să denigreze imaginea fetelor și a femeilor angajate.

Pentru a evita riscurile care vin odată cu expunerea pe Internet, la M4M ne-am asigurat că luăm o serie de măsuri care să protejeze confidențialitatea modelelor noastre. Colaborăm cu DMCA force, cel mai puternic site din domeniu, care se ocupă de protecția datelor online.

În plus, sesiunile private - adică acelea în care modelul este singur cu clientul - sunt strict confidențiale, imaginile fiind accesibile doar membrului care a solicitat private room-ul și, în cazul modelelor începătoare, trainerului dedicat, care întotdeauna va fi de sex feminin. Mai mult decât atât, accesul pe site-urile cu care colaborăm este restricționat pentru România.

În plus, va fi nevoie și ca tu să respecți câteva reguli de confidențialitate în videochat. De exemplu, va fi nevoie să-ți alegi un nume de scenă. Descoperă cum îți alegi cel mai potrivit nume în videochat, ca parte a ghidului de angajare la videochat.

Există un tipar de candidate pentru jobul de model de videochat?

Atunci când te gândești să te angajezi într-un studio de videochat, cu siguranță că te întrebi dacă ești potrivită pentru acest job. Probabil că, obișnuită fiind cu cerințele angajatorilor din diverse domenii, te aștepți ca și în această meserie să existe un standard, un tipar al candidatei perfecte.

Ei bine, trebuie să știi că videochatul nu impune experiență și cu atât mai mult nu necesită anumite trăsături fizice. Frumusețea este relativă și, mai mult decât atât, ea se află întotdeauna în ochii privitorului.

Drept consecință, la M4M așteptăm cu brațele deschise fete care se diferențiază atât prin personalitate și atitudine, cât și prin modul în care arată. Nu trebuie să ai măsuri de fotomodel pentru a avea succes în această carieră și nici nu ai nevoie de experiență prealabilă în domeniu; noi suntem alături de tine pentru a te ajuta să-ți formezi o conduită profesională care să-ți asigure reușita și, totodată, îți putem oferi sprijin financiar pentru a corecta micile trăsături fizice care îți generează complexe.

Mult mai multe informații despre domeniul videochatului, dar și despre specificul activității în cadrul companiei noastre ți-am putea prezenta în cadrul unei întâlniri. Așadar, scrie-ne pentru a ne vedea la sediul nostru, pentru o cafea și o discuție degajată, ca între prietene! Nu-i așa că vrei o schimbare de job?

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!