Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Cum îți alegi cel mai potrivit nume în videochat

model videochat cum iti alegi numele

La fel ca în orice alt domeniu de activitate, chiar și în videochat, succesul tău va depinde de cât de cunoscut este produsul sau serviciul tău. În cazul videochatului, ceea ce vinzi tu este o imagine, o fațetă a personalității tale. Pentru a avea succes, trebuie să știi cum să te vinzi și cum să-ți alegi numele care va reprezenta imaginea pe care o promovezi. Alegerea numelui este primul pas ca model începător în videochat și o precondiție a folosirii site-urilor de videochat. 

Există o mulțime de nume de videochat, dar doar unul care ți se potrivește doar ție. Află din articolul nostru ce aspecte trebuie să iei în calcul pentru a face o alegere corectă din prima încercare. 

Înțelege contextul 

Activitatea de videochat este  unică și, în momentul în care vei afla ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat și cum să faci videochat., vei înțelege de ce numele tău este atât de important. Numele pentru videochat poate influența câți bani poți să câștigi ca model. În videoschatul live, așa cum spuneam și mai sus, importantă este imaginea. Numele ales de tine nu poate fi ceva ce alegi dintr-o listă de nume fete videochat, trebuie să fie ceva care să te reprezinte. Cu cât acesta este mai special, cu atât vei fi mai ușor de găsit și mai ușor de ținut minte.  

Așa cum vei descoperi și din regulile de bază din industria de videochat, constanța este cheia în această afacere. În momentul în care îți schimbi numele, pierzi o parte importantă dintre urmăritori. Așadar, fă alegerea bazându-te pe un plan pe termen lung. 

Fii memorabilă 

Așa cum spuneam și mai sus, numele tău va fi o chestiune de branding personal. Cu cât mai atrăgător și ușor de reținut, cu atât mai bine. Gândește-te ce fantezii s-ar putea lega în jurul numelui tău și folosește-te de imaginația utilizatorilor. Numele tău trebuie să-i inspire, să le dea de înțeles ce ai de oferit și până unde vrei să mergi. Nu depăși maxim 13 caractere, altfel numele devine greu de reținut.

Ce strategii poți folosi pentru alegerea numelui? Urmează sfaturile de mai jos:

  • Folosește aliterații. Prin repetarea acelorași sunete, numele devine melodios și astfel mai ușor de reținut: Jenna Jameson, Lois Lane, Luna Lovegood, Marilyn Monroe. 
  • Include un cuvânt provocator care să stârnească fanteziile membrilor, precum playful, daring sau racy. 
  • Alege variante ale numelor celibrităților, dacă semeni cu ele.  
  • Nu alege nume folosite deja de alte modele sau de persoane reale. Vei fi foarte greu de găsit online sau pe platforme dacă numele este identic sau seamănă foarte mult cu al altui model. 
  • Dacă ai o nișă, dă de înțeles prin numele tău. De exemplu, poți alege un nume jucăuș dacă ai de gând să te costumezi ca personaje de desene animate sau unul mai serios dacă vrei să atragi utilizatori maturi, orientați către femei cu multă experiență de viață. 

 

Nu în ultimul rând, numele de model este important pentru a-ți proteja identitatea. Deși protecția și confidențialitatea ta sunt prioritatea noastră și tu trebuie să faci demersuri în acest sens. 

 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!