Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Conexiune emotionala - cat de importanta este pentru un model online?

conexiunea emotionala, model online

Atractia sau conexiunea emotionala se intalneste in fiecare zi in viata oamenilor. Ea reprezinta un sentiment pe care foarte multe persoane doresc sa il resimta, iar in ceea ce priveste videochatul, lucrurile nu se schimba. Este complet uman sa ai nevoie de ceva mai profund atunci cand interactionezi cu cineva, nu numai de atractia fizica, insa si ea este importanta pentru modelele de videochat. Mai jos vei intelege ce inseamna conexiunea emotionala si cum o poti obtine cand esti live!

                                                                                             

 

1. Conexiunea emotionala - ce inseamna?

Conexiunea emotionala - ce inseamna

 

Atractia emotionala este acel sentiment care te face sa te simti atras de o persoana, insa accentul nu cade pe fizic, ci pe personalitate. De exemplu, mintea, telurile, principiile de viata, carisma, bunatatea si alte calitati de acest fel sunt cele care influenteaza extrem de mult conexiunea pe plan emotional cu cineva. 

Atunci cand esti atras emotional de o persoana, exista foarte multe sanse sa iti investesti toata atentia si energia, pentru a continua si a solidifica o relatie, fie ea si virtuala. Un job in videochat are exact acest scop. Modelele trebuie sa poata mentine o discutie interesanta, sa ii captiveze pe interlocutori, sa atraga atat prin fizic, cat si prin personalitatea lor. Astfel, ai siguranta ca membrii cu care interactionezi se vor intoarce si vor cauta din nou compania ta.  

O conexiune emotionala trebuie sa se dezvolte in timp. Nu te poti astepta ca dupa primele minute cel din fata camerei sa devina fanul tau, insa cu rabdare si perseverenta, acest lucru se va intampla. Conversatiile profunde stau la baza acestor emotii atat de cautate, iar pentru a le avea, un model online trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza. Este o conditie foarte importanta a procesului de angajare. Desigur, vocabularul tau se poate dezvolta in timp, insa ai nevoie de o baza solida de cunostinte.

2. Conectarea emotionala - cum o poti realiza ca model online

Conectarea emotionala - cum o poti realiza ca model online

Este extrem de important ca un model online sa faca diferenta intre dragoste sau iubire si atractie emotionala. Primele doua sunt sentimente extrem de puternice care se formeaza in timp, cunoscand o persoana cat mai bine, in toate modurile posibile, in timp ce conectarea emotionala isi poate face aparitia chiar si la oameni care nu au o relatie intima sau de cuplu. 

Cu siguranta te-ai intrebat ce se cauta in videochat, nuditate sau conexiune? Ei bine, raspunsul le contine pe amandoua, in functie de categoria pe care o alegi. Conexiunea emotionala este accentuata, mai ales atunci cand un model practica videochatul non-adult, iar cea erotica se bazeaza pe cel adult. 

Poate cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa fii prezenta. A fi prezenta si a asculta ceea ce spune interlocutorul tau, poate demonstra ca esti o persoana autentica si interesata de cel din fata camerei. Este important ca atentia ta sa fie acordata in totalitate celui care iti vorbeste. Sunt foarte multi barbati care intra pe site-urile de videochat pentru a se destinde si pentru a sta de vorba cu fete inteligente si carismatice, alaturi de care sa creeze o conexiune emotionala, pe care in viata de zi cu zi nu o pot avea. 

De asemenea, lasa deoparte frica de a te deschide si de a fi sincera. Membrii site-urilor de videochat isi vor da seama imediat daca te prefaci si incerci sa pari ceea ce nu esti, iar asta nu ii va atrage. 

Nu ezita sa pui intrebari acolo unde vezi ca interlocutorul iti permite sa o faci, sa aprofundezi anumite teme de discutii si sa incerci sa il cunosti cat mai bine pe cel din fata camerei. Doar in acest fel vei intelege ce fel de persoana este, ce hobby-uri are, pasiuni, teluri in viata si multe altele. Pe toate le vei putea folosi mai tarziu in procesul de seductie. 

Asadar, conexiunea emotionala este importanta, chiar si pentru un model de videochat. Ia in considerare sfaturile de mai sus si nu ezita sa le pui in practica pentru a avea succes!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!