Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Ce se caută în videochat: nuditate vs conexiune

De ce majoritatea reclamelor legate de videochat nu pomenesc de nuditate? Nu e ca și cum mai poți păcăli pe cineva în acest moment, nu-i așa? Toată lumea știe că activitatea de videochat presupune și nuditate și oricine vine la interviu și începe munca poate, oricum, demisiona oricând. Dacă, totuși, motivul pentru care nuditatea nu apare în anunțurile de angajare este ușor diferit? 

Noi știm că motivul este altul. În videochat, importantă nu este nuditatea, ci conexiunea pe care o realizezi cu utilizatorul. În rândurile următoare, îți vom explica de ce. 

Nuditatea se găsește pe toate drumurile 

Unei persoane îi va lua, efectiv, mai puțin de un minut să întreprindă o căutare online pentru a găsi poze sau filmulețe cu bărbați  și/sau femei dezbrăcate. Da, pe gratis. Deci, de ce ar mai plăti pentru asta dacă poate obține aceeași satisfacție și gratis? Ei, bine? Pare-se că e ceva mai mult la mijloc decât, pur și simplu, nuditate. Oamenii vor și o poveste în spate și exact acest lucru este oferit de modelele de videochat. 

În momentul în care vei afla ce fac  fetele care lucrează într-un studio de videochat, vei realiza că nuditatea este doar o mică parte din activitatea propriu-zisă. Să oferi un cadru potrivit, o conversație plăcută și o atmosferă relaxantă sunt mult mai complicate decât să începi, pur și simplu, să dai jos din haine. De aceea, nu toate modele au aceleași câștiguri din videochat

Există și opțiunea de non adult

Nu există videochat fără nuditate! Ei bine, această afirmație este falsă. Poți avea destul succes ca model de videochat non-adult. Poți face bani fără să te dezbraci, fără să abordezi subiecte cu tentă erotică sau fără să faci promisiuni senzuale. 

Activitatea de model de videochat nonadult presupune doar discuții și interacțiuni caste, cam ca o discuție cu un bun prieten sau confident. Astfel, dacă alegi această ramură, trebuie să ai abilități excelente de comunicare verbală și nonverbală și să cunoști o suită de semnale corporale pe care să le transmiți, la momentul potrivit. Nu-ți face griji că vei rămâne în pană de subiecte, îți spunem noi despre ce vorbești în videochat. Faptul că există un public pentru această ramură a videochatului demonstrează că nu doar nuditatea contează în videochat. Totuși, modelele de videochat adult câștigă mai bine, datorită motivului următor. 

The Girlfriend experience 

Din ce în ce mai mulți utilizatori ai site-urilor de videochat par să prefere această opțiune. Pe scurt, Girlfriend experience presupune ca tu, ca model, să ai o relație cu utilizatorul, doar că, totul se întâmplă în mediul virtual. Astfel, petrecând împreună timp de calitate, dezvoltați o adevărată conexiune și ajungeți să vă purtați ca și cum ați fi împreună, dar, doar în cadrul sesiunilor de videochat. Așa veți ajunge să purtați tot felul de discuții, să vă descarcați sufletește unul celuilat și să mâncați împreună live, sau să faceți alte activități de cuplu. Categoric, aceștia îți vor aduce cele mai mari câștiguri, fiind fideli, nu cei care doar doresc să te vadă dezbrăcată.  Izolarea și distanțarea socială au ajutat, cu siguranță, acest fenomen. 


Așadar, acum că ai aflat care sunt regulile de bază din industria de videochat, ai înțeles că acest domeniu oferă conexiune autentică, nu doar nuditate și colaborare dezgolită de conținut.

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!