Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ce s-a schimbat în experiența de model în ultimii ani

adriana models4models

De ce este importantă experiența în videochat?

Îți imaginezi cum era viața de model de videochat acum 15 ani? Practic tot ce ți se punea la dispoziție într-un studio de videochat era un decor minimal (câteodată mobila lipsea total), trainingul era făcut de amorul artei- practic ți se făcea un cont pe un site și asta era tot startul tău. Acum stai și lucrează. Cel mai frustrant lucru dintre toate nu era lipsa decorului, ci faptul că nu împărtășea nimeni cu tine know how-ul. Nu existau programe de training personalizate, erai ca un pește pe uscat într-un domeniu nou pe care îl dibuiesti singur, pierzând mulți bani și muncind degeaba.

 

Ce s-a schimat?

Fiind modele încă din perioada respectivă am crescut în același timp. Ne-am dezvoltat abilitățile, am acumulat cunoștințe și am învățat la rândul nostru să le transmitem mai departe.

Nu ne-am  dori să treacă nimeni în 2019 prin același tip de formare, anevoiasă și lentă pentru că ce am înțeles de-a lungul anilor este că timpul înseamnă bani și momente din viață pierdute.

 

Training personalizat pentru fiecare model

Încă de când ne-am hotărât să pornim Models4Models am decis că fiecare fată care dorește să facă parte din familia noastră nu va trebui să treacă prin aceste experiențe. Am pornit cu o echipă închegată care cunoaște toate dedesubturile industriei, o echipă pe care o leagă ani de muncă și care dorește să dea totul mai departe tocmai ca ție să îți fie mai ușor.

Nu are rost să pierzi luni întregi sau chiar ani pentru a afla care e modalitatea cea mai simplă de a câștiga cât mai mult. Nu este nevoie să te chinui să te lupți singură pentru că suntem mereu aici să te ajutăm. Ba mai mult, înțelegem care sunt plusurile fiecărui om din echipă și care sunt minusurile. Înțelegem unde este nevoie să plusăm în momentul în care te formăm și o facem extrem de bine alături de profesioniști în adevăratul sens al cuvântului.

La Models4Models lucrăm împreună cu tine pentru a scrie povești de succes. 

Articol scris de Adriana, Manager Models4Models. 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!