Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ce prejudecăți există față de videochat?

videochat - prejudecati

Din păcate nu trăim într-o lume perfectă și nici măcar într-o țară care să fie atât de tolerantă pe cât ne-ar plăcea. Chiar dacă suntem în 2021 și videochatul este o activitate reglementată, există încă multe prejudecăți în ceea ce privește acest domeniu. De ce? Din lipsă de informații în general. 

Chiar dacă tu știi ce înseamnă videochat și cum să faci videochat, acest lucru nu este valabil pentru toți conaționalii tăi. Nu te vom minți, vei avea de înfruntat niște atitudini mai puțin plăcute, mai ales dacă ești model începător în videochat. Cel mai probabil nu vei avea curaj de la bun început să-ți informezi familia, prietenii și cunoștințele în legătură cu specificul activității tale. Noi considerăm că este de preferat să știi ce te poate aștepta, de aceea ți-am pregătit lista prejudecăților cu care te-ai putea confrunta. 

Videochatul este prostituție 

Probabil prima prejudecată pe care o vei auzi ieșind din gurile detractorilor este aceea că videochatul este o ramură a prostituției. Această afirmație poate fi demontată prin două modalități. În momentul în care vei afla ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat vei înțelege că această activitate este strict despre comunicare.  

Singura interacțiune este prin intermediul unui ecran. Prostituția presupune contact sexual. Singurul contact din cadrul unei sesiuni de videochat este cel virtual. Una dintre regulile de bază din industria de videochat spune că nu vei interacționa cu utilizatorii decât pe siteuri de videochat și doar în orele de program. Majoritatea membrilor fiind de pe alte continente, contactul fizic este oricum aproape imposibil. 

În al doilea rând, dacă activitatea de videochat ar fi asemănătoare prostituției, ar fi interzisă prin lege. Vezi punctul următor. 

Videochatul este ilegal

Nimic mai fals. Activitatea de videochat este reglementată pe teritoriul României și presupune atât contract de muncă, cât și declararea veniturilor și plata impozitelor către stat. Dacă dai de un studio care nu respectă legea, stai departe de el. Totuși, în majoritatea cazurilor, studiourile profesioniste și care se respectă vor fi mereu în acord cu legislația. 

Cei care cred că videochatul este ilegal n-au habar de cum funcționează o afacere. Probabil problema lor are legătură cu cât se câștigă din videochat. Nu e problema noastră dacă ei nu cred că poți face atâția bani în mod legal. 

Videochatul este imoral

Dacă ajungi implicată într-o astfel de discuție, deși noi nu recomandăm, poți cere argumente în favoarea acestei declarații. Ce este atât de imoral la videochat? Pe cine rănește? Videochatul este o meserie cinstită, cele care îl practică sunt majore și au discernământ și îndeplinesc un serviciu ce implică relațiile virtuale, comunicare și show-uri cu tentă erotică, dar doar dacă vorbim de videochat adult. 

Imagini și filme la fel de imorale pot fi găsite cu un singur click pe un motor de căutare. Falsa pudibonderie nu reprezintă moralitate, din contră. Fiecare are dreptul să practice orice meserie vrea, atâta timp cât nu face nimănui rău. Unde mai pui și faptul că modelele de videochat nu se afișează în public, ci pe platforme specializate. 

Doar un anumit tip de femeie poate face videochat  

Cei care n-au vizitat niciodată un studio de videochat nu au de unde să știe cât de diferite sunt femeile care lucrează într-un astfel de mediu. Acestea sunt de vârste diferite, vin dintr-o multitudine de medii, arată foarte diferit una față de alta și au un nivel de educație diferit.  

Nu există un prototip de model de videochat, această meserie fiind practic deschisă pentru oricine. Videochat live poate face orice femeie, publicul fiind extrem de diversificat.  

Sugestia noastră este să ai mereu încredere în tine și să nu-ți fie rușine cu meseria ta și succesul tău. Lumea din jurul tău va avea mereu păreri, dar rezultatele tale vor vorbi de la sine. Și dacă tot vorbim de rezultate, chiar cu toate prejudecățile din lume, afacerea noastră merge din ce în ce mai bine. Așadar anunțăm cu mare fast deschiderea unei a doua locații

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!