Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ce obiective să îți setezi pentru 2023

videochat, obiective

Cu siguranță ați tot auzit „New year, new me”. Chiar dacă sună a clișeu, în realitate este normal să ne schimbăm de la an la an, pentru că întâlnim persoane noi, trăim tot felul de experiențe și ajungem să ne cunoaștem mai bine pe noi.

E important ca la începutul fiecărui an (și nu numai) să îți setezi obiective clare despre ceea ce vrei să realizezi. Chiar dacă unele par nerealiste, ai fi surprinsă cât de puternică e legea manifestării. Nu știi niciodată când ajungi să îți împlinești un vis.

Hai să îți spunem câteva dintre obiectivele modelelor noastre care sunt la început de drum:

 

  1. 1. Un apartament

Da, chiar un apartament. Poate că pare imposibil să îți achiziționezi un apartament într-un an, dar modelele noastre ne-au demonstrat de-a lungul timpului că ai nevoie doar de voință și seriozitate pentru a pune mâna pe cheile propriei locuințe.  

un apartament

 

  1. 2. O mașină

Cu siguranță o mașină îți aduce mai multă flexibilitate, deci este total justificat să îți dorești una. Și da, poți achiziționa o mașină și fără credite la bancă. Fetele care lucrează la noi au reșit să își cumpere mașina visurilor la scurt timp după ce s-au angajat. Tu de ce nu ai putea?

o masina

 

  1. 3. Vacanțe

Deși poți merge în vacanțe și ca turist în țara ta, noi recomandăm mereu modelelor să viziteze și alte țări. Cu cât vizitezi mai multe țări, cu atât intri în contact cu mai multe culturi și rămâi cu experiențe de neuitat. Printre destinațiile noastre preferate se numără Barcelona, Lisabona și Las Vegas. Ba mai mult, fetele care lucrează la noi au șansa să le viziteze gratuit atunci când vin cu noi la evenimentele din industrie. Totodată, organizăm diverse concursuri cu vacanțe pentru ca ele să aibă parte de cele mai frumoase trăiri.  

vacante

 

  1. 4. Tratamente corporale și faciale

Poate sună a moft, dat tratamentele corporale și faciale au un rol esențial în viața noastră. Pe lângă faptul că te ajută să arăți mai bine și te relaxează, ele au multe beneficii și asupra sănătății. Fie că vrei să îți faci un masaj, un tratament de curățare sau unul de hidratare, e important să știi că meriți acele momente de relaxare și e normal să investești în ele.

tratamente corporale si faciale

 

  1. 5. Haine și accesorii

Oricât ne-am minți că hainele și accesoriile nu contează, realitatea este că atunci când purtăm ceva care ne place ne ajută să fim mai încrezătoare. Chiar dacă pare superficial, este perfect normal să vrei să investești și în astfel de lucruri. Modelele noastre se răsfață mereu cu haine și genți de brand.

haine si accesorii

Acestea sunt doar câteva dintre obiectivele pe care poți să ți le setezi. Fii răbdătoare cu tine și vei vedea că toate visurile vor deveni realitate. Iar dacă îți e teamă că nu vei ajunge niciodată să îți permiți aceste lucruri, vino la un interviu, iar noi îți vom demonstra că totul e posibil. Contactează-ne la 0753019000 și intră în lumea Models4Models!

Îți dorim un an plin de bucurii!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!