Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ce întrebări trebuie să îți pui înainte să devii model de videochat

model videochat intrebari

Am mai spus-o și o vom mai spune: activitatea de videochat nu este pentru oricine! Categoric, oricine poate încerca să aibă o carieră în acest domeniu, dar, nu toată lumea va face performanță. Totuși, cum se poate face diferența între modelele care sunt destinate pentru succes și cele care doar aleg acest job din curiozitate? Cum știi dacă tu ai calitățile necesare? 

Ei bine, cu siguranță, îți vom spune dacă noi te considerăm potrivită în cadrul interviului. Dar, înainte de a ajunge în acest punct, n-ar strica nici să înțelegi ce înseamnă videochatul, cum să faci videochat și care sunt părerile unui model de videochat. După ce vei avea o perspectivă de ansamblu asupra subiectului, îți poți pune următoarele întrebări. 

Cât de bine cunosc limba engleză? 

Cunoașterea unei limbi străine, de preferat engleza, este absolut necesară pentru activitatea de videochat. În primul rând, vei avea nevoie de ea pentru a naviga cu succes platformele pe care vei lucra și pentru a comunica bine cu utilizatorii. Acestea fiind spuse, un nivel, cel puțin, mediu este recomandat pentru început. Evident, pe parcurs, te vei perfecționa, atât prin antrenamentul de zi cu zi, cât și prin cursurile pe care ți le oferim drept beneficiu la angajare. 

Totuși, nivelul limbii engleze, cel mai probabil, va afecta și ramura de videochat pe care vei alege să activezi. Pentru videochatul non-adult, care se bazează, exclusiv, pe comunicare, este recomandat un nivel mai ridicat al limbii engleze față de videochatul adult, unde interacțiunea presupune mai multă comunicare non verbală și o dimensiune erotică. 

Îmi place să comunic?

După cum vezi, important nu este să-ți placă să vorbești sau să asculți, ci să comunici. Prin comunicare, înțelegem atât semnale verbale cât și corporale, înțelegerea și emiterea lor și chiar empatizarea cu o altă persoană. Ești dispusă să întreții interacțiuni opt ore pe zi? Îți plac atât de mult oamenii și ești interesată de psihologia lor?

Dacă nu ești curioasă să descoperi cât mai multe tipologii umane și să înveți despre ele, atunci acest job ți se va părea destul de dificil. Nu-ți face griji că rămâi fără subiecte de discuție, te vom învăța noi despre ce vorbești în videochat. Tu trebuie doar să fii deschisă și să primești informații. 

Sunt destul de consecventă?

Meseria de model de videochat poate părea destul de plictisitoare dacă nu aduci ceva nou show-urilor tale de fiecare dată când apari online. Dacă vei urma mereu aceeași rutină și nu vei încerca lucruri noi, te vei plictisi atât pe tine cât și membrii platformelor de videochat și va părea că toate cele opt ore sunt un calvar. 

Poți respecta programul unui model de videochat și toate activitățile pe care acesta le presupune? Una dintre cheile succesului acestei activități este să apari mereu online la aceeași oră și mereu gata de treabă, pentru a-ți fideliza urmăritorii. Dacă poți face asta cu plăcere în fiecare zi, acest job este pentru tine. 

Am suficientă încredere în mine și sunt dispusă să încerc lucruri noi? 

Există cel puțin două tipologii de modele de videochat: cele care au foarte mult curaj de la început și n-au absolut nicio problemă în abordarea oricăror subiecte sau a nudității și cele care au nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu specificul activității. Chiar dacă, în viața de zi cu zi, te consideri extrovertită, ai curaj să te expui atât fizic cât și psihic în fața unor străini? Aceasta este o întrebare la care, cel mai probabil, nu vei fi pregătită să răspunzi până în momentul în care dai drumul la cameră. Totuși, înainte de asta, îți poți evalua gradul de deschidere față de astfel de lucruri. 


Nu lua în calcul doar cât se câștigă în videochat, atunci când alegi această meserie. Apropo, indiferent de cum arăți și de cât de experimentată ești, dacă ești dispusă să înveți și ai atitudinea potrivită, poți câștiga un loc la noi în echipă!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!