Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Ce inseamna videochat?

ce inseamna videochat

Ce este videochatul? 

Videochatul este definit drept sablonul comunicarii directe realizate cu alti utilizatori de internet, printr-o camera web si un program dedicat.Termenul a evoluat si s-a transformat pas cu pas in deschizator de drumuri pentru o industrie intr-o continua expansiune, atat la nivel global cat si national. Există două tipuri de videochat: adult si non adult

O singura platforma are intre 35 si 40 de milioane de utilizatori unici in fiecare zi care comunica cu cele aproximativ 2000 de modele prezente pe site-ul respectiv. Este o industrie care a ajuns sa genereze venituri estimate la 3 miliarde de dolari si care este in crestere. Află și tu cati bani poti sa castigi ca model!

 In Romania acest fenomen a luat amploare in ultimii ani, tocmai de aceea este extrem de important ca in momentul in care te decizi sa activezi in acest domeniu sa fii extrem de informata. Deoarece veniturile pot ajunge la zeci de mii de dolari trebuie sa cantaresti extrem de bine care sunt beneficiile si care sunt studiourile care iti ofera cele mai bune facilitati.

Trebuie sa stii inca de la inceput ca studioul nostru de videochat iti pune la dispozitie un spatiu de munca special conceput pentru tine, locatie centrala, asistenta tehnica pe tot parcursul programului, trainer personal, make-up artist, consultant financiar, spatiu de relaxare, dar si cursuri de formare profesionala pentru a putea ramane in interiorul studioului nostru in viitor. Iti vom da sansa sa te dezvolti si sa ramai in industrie pe un alt post cand vei decide sa renunti la jobul de model sau iti vei putea deschide propria ta afacere pentru ca noi iti oferim burse pentru a studia arta machiajului, cosmetica, design interior, fotografie, management sau social media, astfel incat pe langa faptul ca vei castiga sume foarte mari, vei avea posibilitatea sa te axezi si pe viitorul tau si pe maximizarea reusitelor in domeniul tau preferat. Descopera și alte job-uri in videochat!  

Modelele noastre de videochat considera studioul M4M ca fiind a doua lor casa, asa ca asteptam sa te convingi și tu de același lucru, trebuie doar sa vii la un interviu. 

  

De ce se uita barbatii/femeile la videochat?

Pentru a intelege de ce se uita barbatii si femeile la videochat este necesar sa privesti lucrurile din perspectiva psihologica. Oamenii sunt fiinte sociale si au nevoie de interactiune. Mai ales in zilele noastre, a devenit din ce in ce mai greu sa creezi o conexiune reala, lucru care se resimte dupa o anumita perioada de timp. Persoanele care se uita la videochat se simt singure si vor sa comunice. E posibil si sa fie persoane extrem de timide, care nu vor sa-si dicuste dilemele cu oamenii apropiati din viata lor.

 De aceea prefera discutiile online in care sunt ascultati si intelesi de catre o persoana deschisa si optimista care sa-i scoata din starea in care sunt. Vei juca asadar rolul de ascultator si prieten virtual pentru acesti oameni. Cel mai important este ca cel cu care comunici sa simta ca il intelegi si accepti exact asa cum este. Oamenii se uita la videochat pentru a comunica si relationa. 

 

Cum se face videochat?

Din punct de vedere tehnic nu ai nevoie de foarte multe. Studioul iti va asigura o camera special aranjata pentru acest scop si aparatura de care ai nevoie. De asemenea, vei avea parte de sesiuni de machiaj/hair styling pentru a arata cat mai bine in momentul in care te loghezi. Vei comunica in limba engleza cu utilizatorii de pe platforma si vei fi remunerata pentru minutele pe care le petreci in conversatii private cu fiecare dintre ei.

Asadar, scopul tau ca model este sa convingi utilizatorii sa intre in conversatii private cu tine si sa ramana acolo cat mai mult timp. Nu te pacali, nu prin nuditate ii vei face sa ramana conectati alaturi de tine, ci printr-o experienta autentica. Iti vor fi testate capacitatile de comunicare, raportare la partener si seductie. Cu cat vei fi mai interesanta si mai usor de abordat, cu atat iti vei construi mai repede o comunitate de membri.

Partea frumoasa este ca din momentul in care te-ai logat poti face absolut orice iti doresti. Acest job iti va stimula imaginatia si capacitatea de a pastra interesul celor cu care comunici. De asemenea, nu vei fi obligata sa faci nimic din ce nu este confortabil pentru tine. Aminteste-ti ca tu controlezi interactiunea si tu tragi linie acolo unde iti doresti.

 

Studioul Models4Models face angajari de modele videochat. Nu rata sansa de a avea o cariera in acest domeniu!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!