Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat?

ce face un model videochat

De câte ori te-ai întrebat cum se face videochat, ce înseamnă videochat și ce se întâmplă mai exact într-un studio de videochat? Ei bine, asta este șansa ta să afli. În materialul de mai jos îți vom explica exact ce fac fetele care lucrează într-un studio de videochat, ce trebuie să știe, cum se pregătesc și cum decurge mai exact o sesiune publică sau în privat cu un singur utilizator. Știm că există multe prejudecăți, de aceea îți aducem toate acestea la cunoștință. Vrem să iei o decizie informată! 

Deprind abilități de comunicare verbală

Fie că ești model începător în videochat sau ai ceva experiență, training-ul oferit de noi se va axa pe comunicarea verbală. Acesta este foarte important deoarece orice relație personală sau profesională începe cu un dialog. Pentru a atrage și a fideliza utilizatorii o să fie nevoie uneori de discuții interesante și detaliate cu aceștia. Pe lângă cele mai comune fraze în limba engleză, vei afla și despre ce vorbești în videochat pentru conversații lungi

Deprind abilități de comunicare nonverbală 

Comunicarea verbală nu va fi totuși suficientă. Pe lângă dibăcia în ce privește cuvintele bine alese și subiectele potrivite de conversație, fetele care fac videochat știu și care sunt semnalele corporale pe care orice model de videochat trebuie să știe să le transmită. Pentru omul din fața ta trebuie să fie foarte clar că îl asculți cu interes și îți pasă de ceea ce are de zis. Nu poți zice  „yes, yes, yes” la nesfârșit, așadar trebuie să-l aprobi sau să-i dai de înțeles că îl urmărești și prin semnale corporale. De asemenea, acesta trebuie să poată să-și dea seama că îți face plăcere compania lui și conversația în sine. 

Fac training intensiv și studiază platformele  

Pentru a te putea descurca pe platformele pe care operăm noi, vei avea parte de un training intensiv și de ajutorul trainerilor la început pentru tastat, de exemplu. Vei descoperi foarte repede avantajele videochatului de la studio vs de acasă, mai ales dacă vei necesita asistență tehnică. De asemenea, vei descoperi și cum te ajută  suportul trainerilor să ajungi model de top. Suntem încrezătoare că dacă ai ceva experiență cu calculatoarele și cu limba engleză, te vei obișnui relativ repede cu aplicațiile și modul de lucru. Oricum, trainerii noștri sunt oricând lângă tine dacă ai nevoie de un sfat sau de ajutor în timpul sesiunilor. Și, desigur, poți face schimb de păreri și strategii alături de colege în pauzele de țigară sau de prânz.

Intră în sesiuni publice și private  

Acesta este momentul în care îți vom explica practic ce înseamnă videochatul. În funcție de alegerea ta, videochat adult sau non-adult, strategia și formatul comunicării vor fi puțin diferite. De exemplu, nuditatea nu este permisă în cadrul sesiunilor de videochat non-adult. Din momentul în care te loghezi pe platforma de videochat, utilizatorii logați vor putea să vadă că ești activă și se vor putea conecta la canalul tău. Din acel moment poți începe să comunici cu ei. 

În funcție de specificul site-ului, vei intra în sesiuni private cu unul dintre ei sau poți interacționa cu unul singur sau discuta cu el de față cu toți ceilalți. Treaba ta va consta în atragerea și menținerea atenției utilizatorilor pe o perioadă cât mai lungă de timp. În cazul sesiunilor private, cu cât petreci mai mult timp alături de utilizator, cu atât câștigurile tale cresc. Fetele care lucrează într-un studio de videochat profesionist vor învăța mai repede care sunt cele mai rapide și eficiente strategii de a-și fideliza membrii. 

Vino la un interviu și vei vedea cu ochii tăi ce fac fetele noastre! 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!