Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Ce beneficii îți poate oferi un studio în care experiența primează

evelina cirlan founder models4models

Preconcepții în industria videochatului

Cea mai cunoscută preconcepție în industria videochatului este cea conform căreia trebuie să lucrezi pe cât mai multe platforme simultan pentru a ajunge la câștiguri de câteva mii de dolari într-o singură tură de 8 ore. Deoarece suntem studioul creat de modele cu mai mult de 16 ani de experiență în acest domeniu, ne-am hotat să îți explicăm pe larg care sunt diferențele și de ce poți ajunge la aceste venituri fără să lucrezi concomitent pe mai multe site-uri.

Calitatea

În industria în care activăm există modele de business bazate pe cantitate și modele de business bazate pe calitate. La Models4Models întotdeauna a primat și va prima calitatea. Preferăm să avem un număr restrâns de modele de videochat în studio care lucreaza atat pe categoria de videochat adult cat si pe cea de videochat non-adult, dar care să beneficieze de training în permanență, cu care să lucrăm în fiecare moment și cu care să facem performanță. Înțelegem cât de solicitant este acest job și ce frustrări pot apărea în momentul în care câștigurile nu se ridică la nivelul așteptărilor, de aceea am decis încă de la început să ne axăm pe calitate. De la designul camerelor, la alegerea outfiturilor, până la deciziile pe care le luăm în momentul în care începem colaborarea cu un model. Aceste decizii țin de personalitatea modelului, de alegerea ei personală, dar și de experiența pe care am acumulat-o în timp.
Varianta câștigătoare pentru studioul nostru este colaborarea cu un sigur site. De ce? Pentru că am observat în timp că toată atenția modelului se va îndrepta către acesta, iar de acolo vor veni și rezultatele. Ultimele studii de profil au confirmat faptul că oamenii nu pot face multitasking capacitându-și toată energia pe mai multe proiecte în același timp deoarece unele dintre acestea vor rămâne în fundal, neconsiderate de către creierul uman ca prioritare.

În acest moment studioul de videochat Models4Models colaborează cu un număr de șase site-uri, atât premium cât și freemium, care pot atinge o paletă largă de tipologii. Preferăm ca atenția modelului să se concentreze pe un singur site, iar pe acela, oferindu-i-se toate pârghiile să facă performanță și să fie în top în cel mai scurt timp.

Cantitatea

În filosofia noastră cantitatea este cea care dă tonul în ceea ce privește IMPLICAREA, ORELE ONLINE, BONUSURILE și FACILITĂȚILE pe care le oferim. Manageriem acest business așa cum ne conducem propriile vieți: cu atenție la detalii, cu grijă și făcând modelele să se autodepășească periodic și să dorească din ce în ce mai mult de la lume și de la ele. Credem că pașii mici, dar prosperi și asumați sunt cei care pot ridica personalități și modele de succes.

 

Articol scris de Evelina Cirlan, Founder Models4Models

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!