Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Câștiguri videochat: Câți bani poți să câștigi ca model?

model videochat pian

„Câți bani faci din videochat?” o întrebare care stă pe buzele (sau cel puțin în mintea!) tuturor celor ce au auzit despre încasările exorbitante ale modelelor ce activează în acest domeniu. În timp ce în mass-media sunt vehiculate diverse sume de bani la care mulți dintre noi doar visăm, nu este de mirare că subiectul câștigurilor din videochat este atât de controversat.

La Models4Models, ne dorim să abordăm sfera videochatului într-o manieră cât se poate de transparentă, motiv pentru care ne-am gândit să îți oferim sumele reale de bani pe care le poți câștiga în studioul nostru. Așadar, te invităm să afli tot ceea ce te interesează despre câștigurile din videochat, fără perdea!

Câștiguri videochat: Câți bani poți să câștigi ca model?

Cât câștigă un model începător?

Jobul de model online într-un studio de videochat se poate învăța și nu necesită foarte multe abilități specifice. Indiferent dacă ești o fire mai timidă sau, din contră, foarte îndrăzneață și, indiferent dacă ești expansivă sau introvertită, ai posibilitatea de a opta pentru un astfel de job. Află întâi ce faci la videochat, ce înseamnă videochat și părerile modelelor care lucrează deja cu noi.

De fapt, aceasta este, poate, cea mai frumoasă parte la meseriile din sfera acestei industrii: șansele de a face carieră sunt egale pentru orice fată  care este determinată să-și creeze un confort financiar sporit. 

Credem cu tărie că oricine merită să guste din plin beneficiile unui job atât de flexibil și de ofertant pe cât este cel de model de videochat, așa că oferim sprijin fetelor cu care colaborăm încă din prima zi de lucru. Ca atare, în studioul nostru vei primi GARANTAT 7.500 de lei, din prima lună. Acum înțelegi cam cât se câștigă din videochat?

Aceasta este o modalitate prin care ne-am gândit să te motivăm, având în vedere că, mai ales dacă nu ai mai făcut acest lucru înainte, în primele luni de colaborare probabil că nu vei înregistra câștiguri considerabile.

Prin urmare, nu contează dacă ai sau nu experiență în videochat - noi îți răsplătim curajul și determinarea oferindu-ți 1.600 euro chiar din prima ta zi de lucru!

Cât câștigă un model de top?

Sperăm că te-am lămurit în ce privește cât câștigă un model începător în videochat! Haide să aflăm câți bani se fac din videochat ca model de top. Cei care critică nișa videochatului cu siguranță omit faptul că și în acest domeniu poți face performanță. Modele de top care au o experiență de câțiva ani în cea mai controversată industrie din lume ajung la încasări care întrec limita imaginației! Mai exact, fără prea mult efort, ele pot înregistra venituri de mii de euro, în funcție de timpul petrecut online și de dorința lor de a persevera. 

În cadrul echipei noastre vei beneficia de multe alte avantaje, pe lângă încasările tale lunare. Deoarece punem în centrul activității noastre bunăstarea și confortul modelelor, răsplătim performanța prin bonusuri și cadouri foarte consistente.

Așadar, tot la categoria ”câștiguri” se încadrează și plățile suplimentare acordate în funcție de performanțe, la fel ca voucherele cadou ce pot fi folosite în magazinele de vestimentație sau în centrele de înfrumusețare și de îngrijire corporală.

Extra-câștiguri sub forma împrumuturilor financiare

Pe lângă toate aceste beneficii financiare și nu numai pe care le oferim la Models4Models, am pregătit și alte facilități pentru fetele care decid să își înceapă cariera în videochat în echipa noastră. Astfel, oferim împrumuturi care pot acoperi costurile diverselor intervenții chirurgicale, deoarece ne dorim ca modelele noastre să se simtă bine în pielea lor. În plus, suntem gata să le dăm o mână de ajutor celor care doresc să-și achiziționeze casa mult dorită.

Pare ireal să poți câștiga atât de mult dintr-un job atât de ușor? Te așteptăm la studioul nostru să te convingi că orice vis pe care îl ai se poate îndeplini!

Factori ce pot influența veniturile din videochat

Desigur, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Suma de bani din videochat va depinde mereu de efortul depus și de alte câteva calități care, din fericire, pot fi dezvoltate. Mai ales prin suportul trainerilor noștri cu ani de experiență în domeniu. Diferența o face echipa care este la curent cu ce s-a schimbat în experiența de model în ultimii ani. Dar, la finalul zilei, cât câștigă un model depinde aproape exclusiv de nivelul ei de implicare. 

Nivelul limbii engleze

Nimeni nu s-a născut învățat! Deși limba engleză cunoscută la un nivel mediu sau avansat este un atu inegalabil în momentul în care te angajezi la videochat, noi suntem convinși că ambiția și implicarea sunt mai importante. Desigur, la început va fi mai dificil dacă nu cunoști aproape deloc limba engleză, probabil te vor ajuta trainerii să comunici în scris, dar acesta nu este un obstacol insurmontabil.

Câți bani se câștigă din videochat ține foarte mult și de nivelul la care poți comunica, mai ales dacă vorbim de videochat non-adult. Stai fără griji însă! Îți punem la dispoziție cursuri de limba engleză ca să te perfecționezi cât mai repede. 

Vârsta

Vârsta este unul dintre aspectele cel mai puțin importante care pot influența cât câștigi din videochat! Cele mai importante sunt abilitățile de comunicare, aspectul îngrijit și atitudinea.

Desigur, cu cât începi mai devreme activitatea în acest domeniu, cu atât poți învăța mai mult și poți acumula experiență valoroasă, dar nouă ne place să credem că niciodată nu este prea târziu să încerci.

Domnii vor aprecia și modele mai în vârstă, pe care cel mai probabil le vor percepe ca pline de experiență. Că să nu mai vorbim de faptul că, odată cu vârsta, se întregește și bagajul de cunoștințe, fapt care îți va permite să porți discuții mai lungi și mai interesante. 

Aspectul fizic

Aspectul fizic poate influența felul în care poți scoate bani din videochat, dar nu în modul în care te-ai aștepta. Acesta contează în măsura în care îți permite să ai încredere deplină în tine și să ai un aspect îngrijit.

Atâta timp cât te prezinți frumos, știi să-ți pui în valoare calitățile și să comunici eficient, nimănui nu îi va pasă că ai câteva kilograme în plus sau semne distinctive. Oamenii sunt foarte diferiți și preferă lucruri diferite.

Dacă, totuși, consideri că aspectul tău poate fi îmbunătățit, te susținem cu plăcere în demersul tău de a te înfrumuseța, chiar prin ajutorul financiar în ce privește operațiile estetice. 

Personalitatea

Pe locurile unu, doi și trei, în ce privește succesul în acest domeniu, stă fără doar și poate personalitatea. Ea va influența felul în care lucrezi, cât efort ești dispusă să depui în fața camerei, cât de repede vrei să înveți și, nu în ultimul rând, felul în care ești percepută de clienți. Frumusețea este relativă și trecătoare. Personalitatea nu.

Câștigurile tale nu vor depăși sumele minime dacă nu ai o personalitate plăcută care să intrige și să liniștească oamenii. Poate că bărbații vor vrea să intre în discuții private cu tine datorită felului în care arăți, dar ce îi va ține în conversație sau ce îi va determina să se întoarcă de nenumărate ori în camera de chat, este mai mult ca sigur personalitatea ta și felul în care îi tratezi.

Numărul de ore lucrate

Regula de aur în videochat este: cât timp investești, atâția bani câștigi. Numărul de ore petrecute online va influența masiv câștigurile tale, atât la începutul carierei tale, dar și mai târziu. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să te epuizezi.

Privește numărul de ore ca un raport calitate/cantitate ce trebuie atins și încearcă să le crești pe amândouă încet-încet. Creează-ți un orar al tău, care să te avantajeze, dar ia în calcul și orele perfecte pentru a intra în online

Receptivitatea la sfaturile primite de la traineri

Indiferent dacă ești la început sau ești deja un model cu experiență, ar fi păcat să ignori sfaturile unei echipe de profesioniști care este acolo ca să se asigure că tu reușești în jobul tău și ai o carieră de succes. Videochatul este un efort de echipă. Practică această meserie pe cont propriu pe riscul tău. 

Trainerii te pot învăța cum să te prezinți, cum să comunici și să dai mai bine pe cameră și multe alte secrete ale industriei care te vor ajuta să îți crești veniturile considerabil într-un timp cât mai scurt. Te vor învăța lucruri utile și pentru viața ta de zi cu zi, de exemplu cum să ai cele mai bune ședințe foto.

Cum treci peste zilele cu venituri reduse?

Să recunoaștem, toată lumea mai are și zile cu randament scăzut. Vei vedea, mai ales la început, până înveți ce trebuie să faci și deprinzi abilitățile necesare, că veniturile tale vor avea variații semnificative. În orice job ai nevoie de o perioadă de acomodare și videochatul nu este diferit. 

Chiar și modele de top au zile mai slabe! Fie că nu se simt bine, că nu au intrat la ora potrivită pe chat, că este concurență foarte mare în acea zi, că majoritatea utilizatorilor sunt ocupați, există și zile în care veniturile lor nu vor fi extraordinare.

Înțelege că acest lucru este normal și că poți recupera foarte repede în altă zi, ba chiar îți poți dubla câștigurile.

Cum te poate ajuta Models4Models?

Echipa noastră înțelege îngrijorările pe care le poate avea un model de videochat (hei și noi am fost începătoare cândva), așa că îți pune la dispoziție următoarele beneficii pe lângă cele de ordin financiar:

  • Training personalizat
  • Program flexibil
  • Un studio bine amenajat și organizat
  • Traineri cu experiență
  • Fotografi și stiliști profesioniști gratuit la dispoziția ta
  • Localizare avantajoasă în centrul Bucureștiului
  • Psiholog

Acestea sunt doar câteva din beneficiile oferite de studioul profesionist de videochat Models4Models. Te așteptăm la o cafea în vederea descoperirii următoarei tale cariere de succes. Daca te-am convins, aplică acum! 

Alte informatii esentiale

cat se castiga din videochat

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!