Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Aleea Cauzasi, Nr. 57B, Sector 3, Bucharest, Romania 030803

Câștiguri videochat: Câți bani poți să câștigi ca model?

03.07.2019

Câți bani faci din videochat?” o întrebare care stă pe buzele (sau cel puțin în mintea!) tuturor celor ce au auzit despre încasările exorbitante ale modelelor ce activează în acest domeniu. În timp ce în mass-media sunt vehiculate diverse sume de bani la care mulți dintre noi doar visăm, nu este de mirare că subiectul câștigurilor din videochat este atât de controversat. 

La Models4Models, ne dorim să abordăm sfera videochatului într-o manieră cât se poate de transparentă, motiv pentru care ne-am gândit să îți oferim sumele reale de bani pe care le poți câștiga în studioul nostru. Așadar, te invităm să afli tot ceea ce te interesează despre câștigurile din videochat, fără perdea! 

 

Cât câștigă un model începător?

 

Jobul de model online se poate învăța și nu necesită foarte multe abilități specifice. Indiferent dacă ești o fire mai timidă sau, din contră, foarte nonconformistă și indiferent dacă ești expansivă sau introvertită, ai posibilitatea de a opta pentru un astfel de job. 

De fapt, aceasta este, poate, cea mai frumoasă parte la meseriile din sfera acestei industrii: șansele de a face carieră sunt egale pentru orice fată  care este determinată să-și creeze un confort financiar sporit. 

 

Credem cu tărie că orice merită să guste din plin beneficiile unui job atât de flexibil și de ofertant pe cât este cel de model de videochat, așa că oferim sprijin fetelor cu care colaborăm încă din prima zi de lucru. Ca atare, în studioul nostru vei primi GARANTAT 7.500 de lei, din prima lună. 

Aceasta este o modalitate prin care ne-am gândit să te motivăm, având în vedere că, mai ales dacă nu ai mai făcut acest lucru înainte, în primele luni de colaborare probabil că nu vei înregistra câștiguri considerabile. 

 

Prin urmare, nu contează dacă ai sau nu experiență în video chat - noi îți răsplătim curajul și determinarea oferindu-ți 1.600 euro chiar din prima ta zi de lucru! 

Ce câștiguri au modelele de top? 

Cei care critică nișa videochatului cu siguranță omit faptul că și în acest domeniu poți face performanță. Modele de top care au o experiență de câțiva ani în cea mai controversată industrie din lume ajung la încasări care întrec limita imaginației! Mai exact, fără prea mult efort, ele pot înregistra venituri de mii de euro, în funcție de timpul petrecut online și de dorința lor de a persevera. 

 

În cadrul echipei noastre vei beneficia de multe alte avantaje, pe lângă încasările tale lunare. Deoarece punem în centrul activității noastre bunăstarea și confortul modelelor, răsplătim performanța prin bonusuri și cadouri foarte consistente. 

Așadar, tot la categoria ”câștiguri” se încadrează și plățile suplimentare acordate în funcție de performanțe, la fel ca voucherele cadou ce pot fi folosite în magazinele de vestimentație sau în centrele de înfrumusețare și de îngrijire corporală. 

Extra-câștiguri sub forma împrumuturilor financiare 

Pe lângă toate aceste beneficii financiare și nu numai pe care le oferim la Models4Models, am pregătit și alte facilități pentru fetele care decid să își înceapă carieră în videochat în echipa noastră. Astfel, oferim împrumuturi care pot acoperi costurile diverselor intervenții chirurgicale, deoarece ne dorim ca modelele noastră să se simtă bine în pielea lor. În plus, suntem gata să le dăm o mână de ajutor celor care doresc să își achiziționeze casa mult dorită. 

 

Pare ireal să poți câștiga atât de mult dintr-un job atât de ușor? Te așteptăm la studioul nostru să te convingi că orice vis pe care îl ai se poate îndeplini!