Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Cariera perfecta pentru studente

modele videochat langa pian

Noul an universitar vine si cu o oferta de job perfecta pentru tine, si anume jobul de model de videochat!

Povestea studentiei

Studentia este probabil cea mai frumoasa, complexa si plina de provocari perioada a vietii. Incepi sa te maturizezi, iti canalizezi dorintele si energia catre viitorul tau profesional si material si iti doresti independenta financiara deplina, iti doresti stabilitate si echilibru.

Studentia este stadiul in care afli cine esti, etapa in care descoperi ca trebuie sa iei decizii care sa te avantajeze material si personal.

Ai de ales ce cariera vrei sa urmezi, in ce oras vrei sa te stabilesti, incepi sa iti prioritizezi si organizezi viitoarele alegeri, iti doresti sa calatoresti, iti doresti un imobil, o masina si o situatie economica stabila.

Majoritatea studentelor opteaza pentru o facultate in Bucuresti, datorita oportunitatilor pe care le ofera orasul. Cu certitudine, daca doresti sa lucrezi in timpul facultatii, capitala Romaniei iti ofera o varietate larga de joburi din care tu poti sa alegi ce ti se potriveste mai bine, in functie de dorintele tale.

Situatia financiara a studentiei

Destinatiile de vis si calatoriile sunt parte din lista de aspiratii a oricarei tinere studente, alaturi de dorinta achizitionarii unui imobil, a unei game variate de haine sau a unei masini. Pe scurt, in secolul vitezei, toate ne dorim stabilitate si crestere financiara imediata, cu cheltuieli si investitii minime.

Economisim bani pentru masina sau pentru avansul unui imobil sau pentru excursia perfecta cu gasca de prietene in Paris, dar din cauza situatiei financiare instabile renuntam de cele mai multe ori la majoritatea dorintelor noastre.

Cu toate acestea, noi iti oferim o alternativa inteligenta si testata chiar de catre noi, pentru ca tu sa poti munci si studia in paralel: un job de MODEL in cadrul studioului nostru de videochat aflat la doar 5 minute de Piata Unirii.

 Trebuie sa stii ca modelele noastre reusesc in doar 3 luni de videochat sa isi permita vacante exotice sau masini luxoase pe care in mod normal le-ar putea obtine doar dupa zeci de luni muncite intr-o companie sau dupa ani de economii.

Nu uita ca, studenta fiind, studioul de videochat Models4Models iti pune la dispozitie un orar flexibil si de un program pe care ti-l poti modela in functie de cursurile si seminariile la care participi. Te ajutam sa iti construiesti un viitor lipsit de griji financiare si sa iti transpui in realitate toate ideile.

Tot noi iti oferim training personalizat online si offline, bonusuri de performanta, locatie centrala, spatii de lucru rafinate, sedinte foto profesionale, confidentialitate si suport tehnic si personal.

Noul an universitar vine si cu o oferta de job perfecta pentru tine, job de model care iti ofera sansa unor castiguri atragatoare. Acesta poate fi chiar primul pas catre un viitor luxos si prosper.

Pentru orice fel de informatie si pentru detalii, ne gasesti la numarul de telefon: 0753019000.

 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!