Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Unirii: Aleea Căuzași 57B, București    Centru Vechi: Covaci 19, Bucuresti (2 min de la Piata Unirii)

Angajare videochat: Ghid complet cu tot ce trebuie să știi

model angajare videochat

Modul în care îți începi activitatea în videochat este esențial pentru a atinge reușita în această sferă de activitate. Prin urmare, este important să știi de la început ce presupune acest job, care sunt responsabilitățile pe care le ai ca model de videochat online, dar mai ales cum poți găsi cel mai potrivit studio de videochat unde să te dezvolți. 

 

În echipa Models4Models suntem preocupați să investim constant atât în modelele care fac deja parte din marea noastră familie, dar mai ales în potențialele modele, fete care își doresc să facă o schimbare pozitivă majoră în viețile lor. Ca atare, am creat un ghid de angajare în videochat, unde îți vom prezenta toate aspectele importante ale acestei meserii.

 

Angajarea în videochat - repere legislative 


Aspectul legal este unul care necesită atenție din partea oricărei fete ce-și dorește să practice meseria de model de videochat. Pentru că această industrie este extrem de profitabilă, au apărut, peste noapte, numeroase studiouri fantomă, care nu îndeplinesc reglementările legale în  vigoare. Pentru a le evita, trebuie să ai câteva repere legislative importante care vizează această sferă de pe piața muncii. Află că studiourile de videochat legale cotizează la bugetul de stat prin plata tuturor taxelor și impozitelor aferent. Având în vedere aceste aspecte, angajarea în videochat îți oferă o multitudine de beneficii.

 

Prospectarea pieței este, așadar, un prim pas pentru a afla mai multe detalii despre această nișă și totodată pentru a selecționa acele studiouri de videochat care se supun reglementărilor legale. 

 

În cadrul echipei noastre, vei avea tot timpul certitudinea că totul se desfășoară legal și confidențial. Atunci când lucrezi cu noi, ai acces în orice moment, online, la statusul taxelor tale. În acest mod poți fii sigură că studioul funcționează respectând legislația în vigoare și că activitatea ta este, de asemenea, perfect legală. 

 

Protecția datelor online în videochat 

Confidențialitatea este o altă miză câștigătoare atunci când vrei să pătrunzi în sfera de activitate a videochatului. Fiind vorba despre una dintre cele mai controversate industrii din lume, protecția datelor este extrem de importantă pentru siguranța și confortul psihic al modelelor. Datoria oricărui studio de videochat este să păstreze discreția asupra identității modelelor, fără a utiliza numele real pe site-urile dedicate și fără a publica fotografii ori informații care să denigreze imaginea fetelor angajate. 

 

Pentru a evita riscurile care vin o dată cu expunerea pe Internet, la M4M ne-am asigurat că luăm o serie de măsuri care să protejeze confidențialitatea modelelor noastre. Colaborăm cu DMCA force, cel mai puternic site din domeniu, care se ocupă de protecția datelor online. 

 

În plus, sesiunile private - adică acelea în care modelul este singur cu clientul - sunt strict confidențiale, imaginile fiind accesibile doar membrului care a solicitat private room-ul și, în cazul modelelor începătoare, de trainerul dedicat, care întotdeauna va fi de sex feminin. Mai mult decât atât, accesul pe site-urile cu care colaborăm este restricționat pentru România.

 

Model de videochat - jobul care urmărește un anumit tipar de candidate? 

 

Atunci când te gândești să te angajezi într-un studio de videochat cu siguranță că te întrebi dacă ești potrivită pentru acest job. Probabil că, obișnuită fiind cu cerințele angajatorilor din diverse domenii, te aștepți ca și în această meserie să existe un standard, un tipar al candidatei perfecte. 

Ei bine, trebuie să știi că nu videochatul nu impune experiență și cu atât mai mult nu necesită anumite trăsături fizice. Frumusețea este relativă și, mai mult decât atât, ea se află întotdeauna în ochii privitorului. 

Drept consecință, la M4M așteptăm cu brațele deschise fete care se diferențiază atât prin personalitate și atitudine, cât și prin modul în care arată. Nu trebuie să ai măsuri de fotomodel pentru a avea succes în această carieră și nici nu ai nevoie de experiență prealabilă în domeniu; noi suntem alături de tine pentru a te ajuta să-ți formezi o conduită profesională care să-ți asigure reușita și, totodată, îți putem oferi sprijin financiar pentru a corecta micile trăsături fizice care îți generează complexe. 

 

Mult mai multe informații despre domeniul videochatului, dar și despre specificul activității în cadrul companiei noastre ți-am putea prezenta în cadrul unei întâlniri. Așadar, scrie-ne pentru a ne vedea la sediul nostru, pentru o cafea și o discuție degajată, ca între prietene!

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!