Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Am obtinut 4 trofee in cadrul evenimentului dedicat studiourilor de videochat, BCams

echipa models4models trofee

Echipa Models4Models a obtinut 4 trofee in cadrul evenimentului dedicat studiourilor de videochat, BCams.

Intre 5-7 noiembrie a avut loc la Bucuresti, Bcams, un eveniment anual  dedicat videochatului la care au participat numeroase site-uri si studiouri din tara si din lume.

Studioul de videochat Models4Models a fost unul din sponsorii evenimentului si cu aceasta ocazie le multumim organizatorilor pentru aceasta oportunitate. 

Pe langa intalnirile cu partenerii nostri, echipa noastra a participat si la 2 gale in cadrului evenimentului CamStar Awards si CamSite Awards, de unde nu am venit fara sa fim rasplatite pentru munca noastra si experienta de peste 16 ani in videochat.

In cadrul galei CamSites Awards modelele noastre Emma si Aryanna au fost premiate de partenerul nostru principal, Stripchat cu doua premii foarte importante Most Dedicate Model 2019 si Miss Congeniality 2019. Emotiille au fost imense si toata echipa s-a bucurat de acest succes. Pentru ca bucuria sa fie una si mai mare, seara s-a incheiat cu anuntarea premiului pentru Most Integrated Cam Studio oferit de partenerii nostrii de la Kiiroo. Fie ca alegi sa lucrezi pe categoria de videochat adult sau videochat non adult la noi in studio vei face cu siguranta performanta!

Urmatoarea seara, seara dedicata studiourilor de videochat a adus inca un premiu pentru noi, astfel ca Alma, a primit trofeul Cam Star Models4Models 2019, lucru care ne face sa fim extrem de mandre.

11 Trofee la galele internationale dedicate videochatului

Evenimentul Bcams a fost ultimul eveniment dedicat industriei videochat din 2019 si cu acest eveniment putem face o retrospectiva a anului 2019 cand Models4Models a castigat nu mai putin de 11 trofee in cadrul galelor internationale. Asteptam cu interes 2020. Pentru a face parte dintr-o echipa cu experienta care sa te ajute rapid sa ajungi la cele mai bune rezultate, te asteptam sa ne cunosti. https://www.models4models.ro/

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!