Aplica  acum!
0753 019 000| office@models4models.ro| Cuza Voda 67, București

Alexa a ales Models4Models! Povestea ei este una de succes!

alexa model videochat models4models

Intotdeauna am avut acea sete de cunoastere, de a afla totul despre viata si despre oameni. Mi-a placut sa cunosc tipare si sa ies din ele, sa merg pana in panzele albe cu ceea ce imi propuneam si sa imi asum fiecare greseala sau succes. Drumul acesta m-a condus catre job-ul de model de videochat, un job in care poti deveni exact acel tip de persoana pe care o privesti in oglinda si o admiri. Femeia puternica din tine. Femeia care se opune regulilor societatii si se supune propriilor ei decizii. Femeia care stie ca poate conta pe ea insasi. Asta mi-am dorit sa fiu si pot spune ca am reusit. 

AlexaCreed s-a nascut din aceasta dorinta, s-a conturat prin esec si success, printr-un drum in care efortul a primat, urmat indeaproape de oamenii fara de care nu ar putea exista succesul final. Atunci cand pornesti la drum, este important sa nu fi singur, sa ai in spate o echipa care sa lucreze cot la cot cu tine, care sa te sustina cand drumul devine anevoios, care sa te aplaude pentru reusite si care sa te ajute sa te ridici si atunci cand lucrurile nu merg neaparat bine. Models4Models studio de videochat, a fost si este pentru mine acea piesa de puzzle care contureaza identitatea brand-ului meu personal.

Am participat la cele mai importante evenimente  in domeniul videochatului !

Povestea mea are multe capitole, toate la fel de interesante, care au creat amintiri si noi obiective. Doar anul 2018 a adus o multime de experiente pe care le-am trait la o intensitate demna de un star de Hollywood. Primavara a debutat cu o gala in Lisabona, LiveCamAwards, tipul acela de eveniment in care fiecare detaliu conteaza. Rochii demne de covorul rosu, o locatie de vis – Cazino Estoril si un premiu pe masura – Best Emerging Live Cam Studio. Un succes al echipei, dar si al nostru, al modelelor.

Vara ne-a surprins insa de departe pe toti, totul a inceput cu evenimentele din Bucuresti si Mamaia, unde doua noi reusite ne-au demonstrat ca suntem o echipa de success, Bucharest Summit a incununat al doilea premiu Best Emerging Live Cam Studio, iar AW Summit – Most Innovative Live Cam Studio.

Experienta din Hollywood, California a fost de departe genul de experienta pe care nu o poti sterge din memorie. Experienta care ramane inregistrata pe viata si pe care cu siguranta o vei povesti tuturor. Experienta mea. Covorul rosu. Interviuri televizate si o rochie couture. Un show de stand-up comedy la care am ras cum nu am facut-o niciodata, urmat de gala premiilor Ynot. Emotii, suspans si batai neregulate de inima. International Cam Star pentru Europa si numele meu care a rasunat in intreaga sala. Intr-un cuvant… coplesitor si totusi una dintre cele mai importante reusite. Nu doar a mea, ci a intregii echipe Models4Models - studio de videochat in Bucuresti.

Los Angeles este exact asa cum il vezi in filme, cu acel aer de libertate si nevoia de intoarcere la glam-ul de alta data. La femeia cocheta. Rodeo Drive si Pretty Woman. O lume de film.

Videochatul m-a ajutat sa ma dezvolt din foarte multe puncte de vedere!

Job-ul de model de videochat adult te poate ajuta sa te definesti ca femeie, sau chiar mai bine, sa iei toate definitiile date de societate si sa le modelezi asa cum vrei tu,sa iti faci propriile reguli si sa iti culegi roadele muncii tale, sa ai parte de excursii si sa cunosti noi teritorii.

August s-a incheiat cu o alta excursie in Cipru, o vizita la sediul Stripchat. Cand am ales sa lucrez cu aceasta platforma am avut un car de emotii, emotii care curand s-au transformat in respect si incredere reciproca. Models4Models si Stripchat sunt cele doua piese de puzzle care in acest moment formeaza conturul povestii mele de succes.

www.models4models.ro 

Hai sa ne cunosti! Afla chiar acum ce te intereseaza!